שרשור היכרות

שרשור היכרות../images/Emo32.gif

שאלון היכרות למצטרפים חדשים של הפורום וגם כאלה שכבר ותיקים!
שם: כינוי בפורום: גיל: עיר (אם את/ה רוצה): מתי שמעת לראשונה על אוהד חיטמן: שם השיר של אוהד חיטמן ששמעת לראשונה: באיזה תאריך היית בהופעה של אוהד לראשונה: תוכנית אהובה בטלוויזיה: להקה/זמר/ת אהוב/ה: שיר אהוב: קליפ אהוב: מה את/ה מעדיף/ה מוסיקה ישראלית או לועזית: שחקן/ית אהוב/ה: מאכל אהוב: ממתק מועדף: בחיים לא אוותר על: חבר/ה (יש, או אין): ספר אהוב: מים או דווקא מוגז: ארטיק, או שלגון: אוהב/ת חומוס (כן או לא): למה: הפורום הזה הוא: קצת פרטים עליי:

עונה../images/Emo13.gif

שם: ליאת כינוי בפורום: love billy zane 2004 גיל: 23 עיר (אם את/ה רוצה): חולון מתי שמעת לראשונה על אוהד חיטמן: בנובמבר, בערב לזכרו של עוזי חיטמן שהתקיים בערוץ11. שם השיר של אוהד חיטמן ששמעת לראשונה: "נוקטורנו" באיזה תאריך היית בהופעה של אוהד לראשונה: ב- 22.1. תוכנית אהובה בטלוויזיה: יש כמה, "פוקימון", "בנות גילמור", "הרקיע השביעי", "אני אניטה", "אם חורגת" (טלנובלות), ותוכניות בידור כמו "משחק מכור". להקה/זמר/ת אהוב/ה: אוהד חיטמן
שיר אהוב: "תנו לו צ'אנס" (זה ממכר
) קליפ אהוב: "תגידי לו" מה את/ה מעדיף/ה מוסיקה ישראלית או לועזית: ישראלית שחקן/ית אהוב/ה: billy zane (אתם מבינים לפי הכינוי שלי:- P ) מאכל אהוב: פיצה, או עוף (לא ביחד
) ממתק מועדף: שוקולד בחיים לא אוותר על: מה שאני מאמינה בו חבר/ה (יש, או אין): אין
ספר אהוב: הממ אין.. מים או דווקא מוגז: מים, או בירה שחורה
ארטיק, או שלגון: שלגון, יאמי. אוהב/ת חומוס (כן או לא): כן..
למה: כי זה טעים.. הפורום הזה הוא: המקום שבו אני יכולה לדבר על אוהד חיטמן כל היום
קצת פרטים עליי: בחורה שקטה, לפעמים משעממת ראו הוזהרתם חח, לא אוהבת שקרנים, ובטח לא אנשים עם מסיכות, תהיו אמיתיים, רק ככה יקבלו אתכם כמו שאתם. זה גם המוטו שלי בחיים.

שיר m

Well-known member
תשובות:

שם: שיר כינוי בפורום: שיר M (כאילו דה) גיל: 17 עיר (אם את/ה רוצה): נתניה מתי שמעת לראשונה על אוהד חיטמן: מזמן
שם השיר של אוהד חיטמן ששמעת לראשונה: תגידי לו (אבל לא עכשיו, מזמן!) באיזה תאריך היית בהופעה של אוהד לראשונה: אממ... וואו, לפני כמעט 3 שנים. טוב אבל זאת לא היתה הופעה שלו, הוא התארח. הופעה רק שלו? בטאוור רקורדס
תוכנית אהובה בטלוויזיה: אממ "תוצרת הארץ" להקה/זמר/ת אהוב/ה: יש הרבה, אוהד חיטמן, שרון הולצמן שיר אהוב: אממ... יש הרבה קליפ אהוב: לא אומרת כלום- מטרופולין (ממש יפה הקליפ) מה את/ה מעדיף/ה מוסיקה ישראלית או לועזית: ישראלית! שחקן/ית אהוב/ה: אממ... אין מישהו מיוחד... מאכל אהוב: לחם
ממתק מועדף: אין משהו מסויים בחיים לא אוותר על: הדיסקים שלי
חבר/ה (יש, או אין):
ספר אהוב: אוהו... אממ... "על העיוורון". שכחתי את שם הסופר... אופס.. מים או דווקא מוגז: מים מים ורק מים. ארטיק, או שלגון: אממ ארטיק, למרות שלא נראה לי שיש כזה הבדל ביניהם. אוהב/ת חומוס (כן או לא): לא. למה: אף פעם לא טעמתי, אבל זה לא נראה כמו משהו שבא לי להכניס לפה (ועם כל אוהבי החומוס הסליחה) הפורום הזה הוא: נחמד ביותר
קצת פרטים עליי: פרטים? אממ אוהבת מוזיקה ישראלית (מכל הסוגים), אוהבת לקרוא... ומה עוד? "אין לי שום עניין להיות מה שאינני רוצה לחיות, פשוט לחיות הכי פשוט שיש להיות אני, ועם מה שבא ממני בלי לחשוב רע או טוב בלי להתבייש" (בגובה העיניים- עוזי חיטמן) טוב, לא רציתי להגיד שאני אוהבת גם את עוזי חיטמן, בכל זאת זה הפורום של אוהד, זה נראה סתם לא קשור. אבל הייתי חייבת לרשום את השיר הזה אז אני כבר אגיד שאני מאוד אוהבת את עוזי חיטמן.

dabnir15

New member
עונה..

שם: ניר כינוי בפורום: dabnir15 גיל: 16 (עוד שבועיים) עיר (אם את/ה רוצה): חולון (רולז) מתי שמעת לראשונה על אוהד חיטמן: תגידי לו.. חקרתי שם השיר של אוהד חיטמן ששמעת לראשונה: תגידי לו באיזה תאריך היית בהופעה של אוהד לראשונה: בטאוור רקורדס אממ בתחילת החודש. ולאחר מכן ניצנים ותמונע. תוכנית אהובה בטלוויזיה: השיר שלנו להקה/זמר/ת אהוב/ה: כל דבר ישראלי:) שיר אהוב: האישה של חייו:) קליפ אהוב: אמממ מה את/ה מעדיף/ה מוסיקה ישראלית או לועזית: רק ישראלית שחקן/ית אהוב/ה: יעל שרוני/מיה דגן מאכל אהוב: שוקולד/שוקולד/שוקולד ממתק מועדף: שוקלד:) בחיים לא אוותר על:האופי שלי חבר/ה (יש, או אין): אין ספר אהוב: - מים או דווקא מוגז: מים קרים ארטיק, או שלגון: שניהם:) עדיף משוקולד אוהב/ת חומוס (כן או לא): לא לא לא לא לא למה: זה לא טעים :) הפורום הזה הוא: חביב ביותר:) לבנאדם מקסים. קצת פרטים עליי: אני ניר בקרוב בן 16, עדיין תלמיד כמובן (עולה לי"א) הכרתי את הפורום דרך עדי פסקל שיצא לנו לדבר בל"ג בעומר אממ אוהב מאוד מוזיקה ישראלית:) וזהו:)

booksmeller1

New member
תשובותיי ../images/Emo132.gif

שם: יעל כינוי בפורום: כתוב למעלה..? גיל: אוטוטו 22 [ואני בהדחקה] עיר (אם את/ה רוצה): תל אביב מתי שמעת לראשונה על אוהד חיטמן: עם "תגידי לו" ברדיו שם השיר של אוהד חיטמן ששמעת לראשונה: "תגידי לו" באיזה תאריך היית בהופעה של אוהד לראשונה: ה-23 ליולי, לפני יומיים :) תוכנית אהובה בטלוויזיה: Gilmore girls, sex and the city, The L word, Queer as Folk, Six feet under ועוד. כן. אני זונת טלוויזיה :) להקה/זמר/ת אהוב/ה: קשה לי עם אחד. יש רבים. אוהד חיטמן. counting crows, india arie, nellie mckay, אביתר בנאי, tori amos, indigo girls, עוד רבים אחרים וטובים. שיר אהוב: שוב, אין מצב שאני מחליטה על אחד! קליפ אהוב: שומדבר במיוחד. האמת שעוד לא יצא לי לראות את הקליפ של "תגידי לו". מה את/ה מעדיף/ה מוסיקה ישראלית או לועזית: שניהם. שחקן/ית אהוב/ה: המון ואף אחד במיוחד. אני עונה די גרוע, סורי. מאכל אהוב: סושי, פסטה, גלידה! ממתק מועדף: גלידה, כל דבר עם חמאת בוטנים. תנסו את REESE'S! מעדן. בחיים לא אוותר על: המשפחה, הבית, חברים. בנאלי אבל נכון. חבר/ה (יש, או אין): אין [עדיין!] ספר אהוב: אוי.. כל כך הרבה! Catcher in the rye by J.d. Salinger, Anything by David sedaris and Anais Nin's journals!!! מים או דווקא מוגז: נשארת נאמנה לעד לדיאט קולה! ארטיק, או שלגון: שלגון [כשרגשות האשם בצד!] אוהב/ת חומוס (כן או לא): כן אבל בעיקר של אבואדם. [מול שוק הסיטונאות. מומלץ מאוד] למה: למה שמיים כחולים והרצפה עקומה? לא יודעת. טעים. חביב. לא יותר. הפורום הזה הוא: אח'לה של דבר? קצת פרטים עליי: אני די גרועה בסגנון של ה"ספר לי עלייך ב-100 מילים או פחות"..מי שרוצה להכיר, מוזמן.

בנה

New member
תורי ../images/Emo9.gif

שם:דנה
כינוי בפורום:בנה
עיר (אם את/ה רוצה):באר-שבע
מתי שמעת לראשונה על אוהד חיטמן:לפני שנה ככה..אחותו הייתה אצלי והביאה איתה את הדיסק-דמו.
שם השיר של אוהד חיטמן ששמעת לראשונה:אישה משוגעת
באיזה תאריך היית בהופעה של אוהד לראשונה:עוד לא יצא..
תוכנית אהובה בטלוויזיה:מכושפות
להקה/זמר/ת אהוב/ה:היהודים
שיר אהוב:לעוף-היהודים
קליפ אהוב:לא יודעת...
מה את/ה מעדיף/ה מוסיקה ישראלית או לועזית:ישראלית
שחקן/ית אהוב/ה:מאיה מירון (כנפיים שבורות)
מאכל אהוב:אורז
ממתק מועדף:אנארף...
בחיים לא אוותר על:מוזיקה
חבר/ה (יש, או אין):אין
ספר אהוב:"רציתי לנשק לך בשדה חרציות"
מים או דווקא מוגז:מוגז
ארטיק, או שלגון:ארטיק
אוהב/ת חומוס (כן או לא):כן! למה:כי זה טעים?!
הפורום הזה הוא:סבבה!
קצת פרטים עליי:מנגנת על גיטרה...עולה לכיתה י"ב...אוהבת מוזיקה.

herut123

New member
אני

שם:חרות כינוי בפורום:herut123 גיל:12 וחצי מתי שמעת לראשונה על אוהד חיטמן:בהופעה לזיכרו של עוזי חיטמן שם השיר של אוהד חיטמן ששמעת לראשונה:"תגידי לו" באיזה תאריך היית בהופעה של אוהד לראשונה:לא זוכרת תאריך אבל בטאוור רקורדס להקה/זמר/ת אהוב/ה:אוהד מה את/ה מעדיף/ה מוסיקה ישראלית או לועזית:ישראלית מים או דווקא מוגז:מים ארטיק, או שלגון:ארטיק אוהב/ת חומוס (כן או לא):כן למה:ככה הפורום הזה הוא:ממש ממש יפה וכיף להיות בו

ayaliar

Well-known member
מי אני..../images/Emo35.gif

שם: איה
כינוי בפורום: הממ רואים לא?
עיר: בת ים
מתי שמעת לראשונה על אוהד חיטמן: בפעם הראשונה ששודר לא כולל שירות אי שם לפני הרבה שנים
שם השיר של אוהד חיטמן ששמעת לראשונה: יש סיכוי שזה היה "תגידי לו"
באיזה תאריך היית בהופעה של אוהד לראשונה: 18.5.05
תוכנית אהובה בטלוויזיה: אבודים
להקה/זמר/ת אהוב/ה: הראל סקעת, עברי לידר, Embrace
שיר אהוב: וואו. קשה. כרגע זה האישה של חייו, של אוהד.
קליפ אהוב: אני לא רואה קליפים כ"כ. מאד אהבתי את Coffee & TV של Blur
מה את/ה מעדיף/ה מוסיקה ישראלית או לועזית: בשנה שנתיים האחרונות, ישראלית
שחקן/ית אהוב/ה: אדוארד נורטון, ריבר פניקס
מאכל אהוב: בשר ומטוגנים למיניהם
ממתק מועדף: לא טיפוס של ממתקים
בחיים לא אוותר על: מוסיקה
חבר/ה (יש, או אין):
ספר אהוב: מר ורטיגו
מים או דווקא מוגז: דיאט קולה
ארטיק, או שלגון: מה ההבדל? קרח
אוהב/ת חומוס (כן או לא): מי לא אוהב חומוס?!
למה: למה אני אוהבת חומוס?!
הפורום הזה הוא: הבית החדש שלי. צריך עוד קצת שיפוצים אבל הוא מתקדם נהדר בזכות הדיירים שהיו בו לפני שהגעתי וועד הבית המקסים
קצת פרטים עליי: בשעה טובה ומוצלחת אני מסיימת תואר השנה.. אני סקעתית מושבעת
ומבלה המון שעות בפוטושופ. יום אחד אולי אני אהפוך את זה למקצוע.

אני!!!!!!!!!!!!

שם: נוף כינוי בפורום: נוף המקורית גיל:17 עיר (אם את/ה רוצה): קריות מתי שמעת לראשונה על אוהד חיטמן: תגידי לו, כבש את ליבי עוד לפני שידעתי מי הזמר. שם השיר של אוהד חיטמן ששמעת לראשונה: ליל האהבה באיזה תאריך היית בהופעה של אוהד לראשונה: 23.6 לצערי ההופעה היחידה עד עכשיו תוכנית אהובה בטלוויזיה: ישראלית- לא כולל שרות עונות ראשונות, לועזית חברים ומכושפות. להקה/זמר/ת אהוב/ה: חוץ מאוהד? גלעד שגב, היהודים, אביב גפן, ויש עוד מלא... שיר אהוב: אני ממש לא יכולה לבחור יש יותר מידי. אבל של אוהד זה ללא ספק נהר האהבה קליפ אהוב: אממממ... הבזק של גלעד שגב מה את/ה מעדיף/ה מוסיקה ישראלית או לועזית: רק ישראלית!!! שחקן/ית אהוב/ה: ג'וליה רוברטס, היא אהבת חיי. מאכל אהוב: סטייק טוב ככה!!! ממתק מועדף: שוקולד וגלידה בחיים לא אוותר על: בשר ומוזיקה חבר/ה (יש, או אין): אין... ספר אהוב: צל של ספק- רם אורן מים או דווקא מוגז: רק מים ארטיק, או שלגון: ארטיק אוהב/ת חומוס (כן או לא): כע למה: זה הכי ארץ ישראלי שיש, וסתם כי זה טעים. הפורום הזה הוא: חמוד לאללה!!! אחלה אנשים! קצת פרטים עליי: תשאלו ואני אספר!!!

ranch22

New member
גם אני אצטרף...

שם:רינת כינוי בפורום:ranch22 גיל:16 ו... עיר (אם את/ה רוצה):אשדוד מתי שמעת לראשונה על אוהד חיטמן:למרות שראיתי את "לא כולל שירות" שמעתי עליו דווקא בכתבה בעיתון שם השיר של אוהד חיטמן ששמעת לראשונה:"תגידי לו" באיזה תאריך היית בהופעה של אוהד לראשונה:17/05-מתנה ליום הולדת... תוכנית אהובה בטלוויזיה:אמממ....תנו לי זמן לחשוב על זה...אין הרבה אבל. להקה/זמר/ת אהוב/ה:אוהד חיטמן,עוזי חיטמן ז"ל שיר אהוב:"אל תברחי כשבא האור","האשה של חייו","דמעות של מלאכית","כמו בלדה"...יש עוד הרבה... קליפ אהוב:אין מה את/ה מעדיף/ה מוסיקה ישראלית או לועזית:ישראלית!!!רק ישראלית!! שחקן/ית אהוב/ה:אין מאכל אהוב:קרח נחשב?? ממתק מועדף:קרח נחשב?? בחיים לא אוותר על:קרח!!!מצטערת אני מכורה.... חבר/ה (יש, או אין):אין ספר אהוב:יותר מידי אבל בעיקר "מדינת היהודים","אלטנוילנד" ו"קול קורא החשכה". מים או דווקא מוגז:תלוי במצב רוח ארטיק, או שלגון:גם תלוי במצב רוח אוהב/ת חומוס (כן או לא):כן!!! למה:שאלה טובה,תנו לי לחשוב כמה ימים :) . הפורום הזה הוא:אמממ...מקום שבו אפשר לשנות צבע של מגבות...סתם,אל תתייחסו.... קצת פרטים עליי:מכורה לקרח וגם לתיאדור בנימין זאב הרצל(לא לצעוק עלי!!,אני לא אוהבת שצועקים עליי :) ),וגם למשפחת חיטמן המורחבת ולספרים וגם למחשב(יותר בסוג של גרפיקה ופרויקטים...)....זהו בערך..

tamarulik

New member
אני

שם: תמר כינוי בפורום:tamarulik גיל: 18 וחצי עיר (אם את/ה רוצה):מושב צור משה מתי שמעת לראשונה על אוהד חיטמן:לפני כמה חודשים, לא זוכרת כמה שם השיר של אוהד חיטמן ששמעת לראשונה:תגידי לו נראה לי באיזה תאריך היית בהופעה של אוהד לראשונה: עוד לא הייתי
תוכנית אהובה בטלוויזיה:סקראבס להקה/זמר/ת אהוב/ה:יש הרבה אבל האהבה הגדולה היא עברי לידר שיר אהוב: אין אחד כזה, זה משתנה כל יום בערך קליפ אהוב:משתנה, אבל האמת היא שהקליפים האחרונים של עברי ממש טובים(מוקי
)ו"תתנו לו צ'אנס" קליפ מצחיק ולא עולה לי עוד מה את/ה מעדיף/ה מוסיקה ישראלית או לועזית:תלוי מתי שחקן/ית אהוב/ה:אני מאוד אוהבת את זאק בראף ויש לי המון הערכה לגאל גרסיה ברנאל ולא עולה לי עוד כרגע אבל בטוח יש. מאכל אהוב:נראה לי שצ'יפס ממתק מועדף:סוכריות גומי בחיים לא אוותר על:על רוב הדברים בחיים שלי יהיה לי קשה לוותר חבר/ה (יש, או אין):אין ספר אהוב:אין אחד ספציפי מים או דווקא מוגז:מים ארטיק, או שלגון:שלגון אוהב/ת חומוס (כן או לא): לא למה:לא יודעת הפורום הזה הוא: אחלה? קצת פרטים עליי:אהה, מתה על שחייה, מתגייסת בספטמבר ולא יודעת מה עוד

skwooshi

New member
מענה

שם:הדר כינוי בפורום:skwooshi גיל:14 וחצי עיר:בנימינה מתי שמעתי לראשונה על אוהד:אני לא ממש יכולה לספר.אבל דרך חברה. השיר הראשון של אוהד ששמעתי:תגידי לו ההופעה הראשונה:בטאוור רקורדס תכנית אהובה בטלויזיה:השיר שלנו,פיק אפ tho o.c ,מגרש ביתי. להקה:ואו יש המון הדג נחש,שוטי הנבואה,אוהדי,עברי לידר..ועוד! שיר אהוב:poison קליפ אהוב:וואלה לא חשבתי על זה..אבל יש כזה קליפ של שיר בצרפתית בערוץ 63(למי שיש יאס)משהו מצויר כזה ממש חמוד.:) מעדיפה מוזיקה ישראלית! שחקן אהוב:אדם ברודי מאכל אהוב:רביולי בטטה ממתק מועדף:קינדר בואנו בחיים לא אוותר על:ריקוד. חבר:יש יש=] ספר אהוב:אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות(כל הסדרה של זה.) מוגז(קולה..) שלגון. חומוס מממ מידי פעם. הפורום הזה הוא:מקום נחמד שכיף מידי פעם להסתכל ולהתעניין מה חדש.:) קצת עלי:אני הדר כמו שאמרתי.אוהבת לרקוד בעיקר.לשמוע מוזיקה.לבלות.להיות עם החבר..וזהו!:)

אוקה

New member
עונה

שם: לילך כינוי בפורום: אוקה גיל: בנובמבר- 24. עיר (אם את/ה רוצה):ליד ירושלים מתי שמעת לראשונה על אוהד חיטמן: בעונה השניה(?) של "לא כולל שירות" שם השיר של אוהד חיטמן ששמעת לראשונה: תגידי לו באיזה תאריך היית בהופעה של אוהד לראשונה: עוד לא הייתי, אני אהיה בהופעה שתהיה בצוללת הצהובה בירושלים. תוכנית אהובה בטלוויזיה:משתנה כל הזמן...ויש הרבה. להקה/זמר/ת אהוב/ה:יש הרבה, אני אוהבת הרבה סגנונות. מה את/ה מעדיף/ה מוסיקה ישראלית או לועזית: תלוי במצב רוח... מאכל אהוב:ממתקים ממתק מועדף:כולם! חבר/ה (יש, או אין):יש בטח שיש! מים או דווקא מוגז: דיאט קולה אוהב/ת חומוס (כן או לא):לא אוכלת חומוס... הפורום הזה הוא: על אוהד חיטמן ונחמד שיש כזה (לגבי שניהם)

אני!!!!!!!!!!!!!!!!

שם: עדי ליבי פסקל כינוי בפורום: עדי פסקל גיל:16 עיר (אם את/ה רוצה):חולון מתי שמעת לראשונה על אוהד חיטמן: האמת שכשהייתי ממש קטנה ראיתי "לא כולל שרות", אבל אני לא בדיוק זוכרת את אוהד משם... אז באופן רשמי בנובמבר במופע לזכרו של עוזי ז"ל. שם השיר של אוהד חיטמן ששמעת לראשונה: "תגידי לו". באיזה תאריך היית בהופעה של אוהד לראשונה: לא זוכרת את התאריך, אבל ההופעה בימי זמר בחולון הייתה הראשונה. תוכנית אהובה בטלוויזיה: "הרקיע השביעי", "משחק מכור", כל מיני תכניות בערוץ הספרדי ועוד כמה תכניות... להקה/זמר/ת אהוב/ה: יש הרבה!!! שיר אהוב:וואוווו המון!! קליפ אהוב: קליפ ישראלי- "תגידי לו" ולועזי- Bad Day של דניאל פואוטר ו Aunque No Te Pueda Ver של אלכס אובגו (זמר ספרדי) מה את/ה מעדיף/ה מוסיקה ישראלית או לועזית:מודה... לועזית... אבל מזל שיש זמרים כמו אוהד וכמבון עוזי ז"ל שגורמים לי להאמין במוזיקה הישראלית... השנה באמת התחלתי לשמוע מוזיקה ישראלית. שחקן/ית אהוב/ה: יש הרבה... מאכל אהוב: וואו כל מיני, אין משהו ספציפי. העיקר לא דגים, עדשים ועוד כל מיני... ממתק מועדף: שוקולד, גלידה ואלפחורס (עוגייה ארגנטינאית) בחיים לא אוותר על: הרבה דברים... אני נקשרת ליותר מדי דברים... חבר/ה (יש, או אין): אין ספר אהוב:"נשים קטנות", "האסופית" ועוד כמה... מים או דווקא מוגז: אני אוהבת את השילוב- מים מוגזים, יעני סודה!! ארטיק, או שלגון:שלגון!!! אוהב/ת חומוס (כן או לא): כן, אבל לא פנאטית. למה:כי זה טעים לי... הפורום הזה הוא: מקום נהדר שאני מאוד אוהבת, הוא על אדם שאני מעריכה ויש פה אנשים נהדרים!! קצת פרטים עליי: אומרים שאני משוגעת, אני מלאת שמחת חיים, קופצנית, אני אוהבת לשגע ולהשתגע ולשיר הרבה!!! אוהבת המון מוזיקה. יש לי אובססיה ללשון עברית ולשפות ואני אוהבת לדעת כמה שיותר דברים.

Miamit

New member
עונה..

לפעמים אני באה להגיב פה..:) שם: גלית כינוי בפורום:miamit גיל:19 (חודש הבא) עיר (אם את/ה רוצה):חיפה מתי שמעת לראשונה על אוהד חיטמן:בכיתה א' כשהתחלתי לראות לא כולל שרות:) ועל השיר שלו.. אממ נראה לי במכונית ששמעתי גלגל"צ שם השיר של אוהד חיטמן ששמעת לראשונה: תגידי לו כמובן.. באיזה תאריך היית בהופעה של אוהד לראשונה: בניצנים.. וזה לא בדיוק הופעה זה 2 שירים אבל התרגשתי מאוד! תוכנית אהובה בטלוויזיה: מכושפות להקה/זמר/ת אהוב/ה:יש המון.. שיר אהוב: אני לא מצליחה לבחור.. קליפ אהוב: לא משמעותי במיוחד.. מה את/ה מעדיף/ה מוסיקה ישראלית או לועזית: כמובן שישראלית.. שחקן/ית אהוב/ה: מאכל אהוב: ה-כל:) ממתק מועדף: שוקולד .. בחיים לא אוותר על: לשמוע מוסיקה .. הופעות וכאלה חבר/ה (יש, או אין): לא.. ספר אהוב: "על נהר הפיאדרה" פאולו קואלו מים או דווקא מוגז: אממ מיץ תפוזים:) ארטיק, או שלגון: ארטיק! אוהב/ת חומוס (כן או לא): ברור.. אני חיה על זה.. גם עבדתי בזה.. למה: כי זה טעים! הפורום הזה הוא: מקום מגניב, אנשים מגניבים.. ונחמד פה:) קצת פרטים עליי: קצת מתוסבכת מהחיים:) אני חולה על הופעות חיות של זמרים ישראלים.. בעיקר רוק ישראלי.. מחפשת עבודה..:) למישהו יש רעיון?

or78 האחת

New member
עכשיו אני

שם:אורית כינוי בפורום:eek:r78 באחת גיל:27 עיר (אם את/ה רוצה):חולון מתי שמעת לראשונה על אוהד חיטמן:"אבל זה לא לא לא לא כולל שירות.מובן??" שם השיר של אוהד חיטמן ששמעת לראשונה:תגידי לו באיזה תאריך היית בהופעה של אוהד לראשונה:במאי(לא זוכרת תאריך מדוייק) תוכנית אהובה בטלוויזיה:השיר שלנו,הכי גאים שיש וכוכב נולד(שתי העונות הראשונות בכל אופן) להקה/זמר/ת אהוב/ה:בראש ובראשונה הראל סקעת. חוץ מזה גם עברי לידר,מירי מסיקה ,עדי כהן ועוד רבים וטובים(כמובן שאוהד). שיר אהוב:ימים אחרים,תעלות ונוקטורנו. קליפ אהוב:"שירת הסטיקר" של דג נחש מה את/ה מעדיף/ה מוסיקה ישראלית או לועזית:ישראלית שחקן/ית אהוב/ה: מאכל אהוב:תפו"א ושניצל. ממתק מועדף:שוקולד בחיים לא אוותר על:מוסיקה. חבר/ה (יש, או אין):אין ספר אהוב:צופן דה וינצ'י מים או דווקא מוגז:מוגז ארטיק, או שלגון: שניהם אוהב/ת חומוס (כן או לא):לא למה: הפורום הזה הוא:חדש לי קצת פרטים עליי:חיה,עובדת ונהנית. אוהבת ללכת להופעות ולשמוע הרבה מוסיקה. ומכורה להראל סקעת. ודרך אגב, זו גם ההודעה הראשונה שלי פה.

למעלה