שרשור היכרות

ענת 19

New member
טוב זה שלי:

שם:ענת כינוי בפורום:ענת 19 גיל:19 עיר (אם את/ה רוצה):רחובות מתי שמעת לראשונה על אוהד חיטמן: חברה טובה שלי השמיעה לי סתם במקרה שם השיר של אוהד חיטמן ששמעת לראשונה:"תפילין" (והתלהבתי נורא) באיזה תאריך היית בהופעה של אוהד לראשונה: 17.5.05 תוכנית אהובה בטלוויזיה: אבודים (LOST) להקה/זמר/ת אהוב/ה:רמי קלינשטיין ואוהד כמובן... שיר אהוב: את "תגידי לו" כי אי אפשר שלא... ו"מתוך האפילה" (החדש) קליפ אהוב: אין משהו מיוחד.. מה את/ה מעדיף/ה מוסיקה ישראלית או לועזית: כמובן שישראלית! שחקן/ית אהוב/ה: לימור גולדטיין מעולה! מאכל אהוב: גלידת שוקולד וג'חנון ממתק מועדף: צ'יטוס (הירוק או האדום) בחיים לא אוותר על: השקט שלי חבר/ה (יש, או אין):
ספר אהוב: "מישהו לרוץ איתו" ממליצה לכל העולם! מים או דווקא מוגז: מים זה תמיד טוב... ארטיק, או שלגון: שלגון זה "כאלו" יותר אקזוטי.. אוהב/ת חומוס (כן או לא): ברור שכן! למה: כי זה הולך עם כל דבר אפשרי... הפורום הזה הוא: מקום כיפי שאפשר לדבר על הדברים שבאמת אוהבים! קצת פרטים עליי: למי שלא יודע, לי ולאוהד יש יום הולדת באותו יום! (זה סתם מצחיק אותי כל פעם מחדש), חוץ מזה אני חובשת במד"א אז אין בעיה להתעלף בהופעות לכל המעוניין...

עונה

שם:יפית כינוי בפורום:אממ רואים לא...??? גיל:24 עיר (אם את/ה רוצה):גבעתיים מתי שמעת לראשונה על אוהד חיטמן: שם השיר של אוהד חיטמן ששמעת לראשונה:תגידו לו באיזה תאריך היית בהופעה של אוהד לראשונה:אממ נראה לי ב17/5 בתמונע תוכנית אהובה בטלוויזיה:השיר שלנו,זהות בדיוה O.C להקה/זמר/ת אהוב/ה:נינט שיר אהוב:אממ יש המון לאחרונה מלאך קליפ אהוב:אממ יש הרבה מה את/ה מעדיף/ה מוסיקה ישראלית או לועזית:את שניהם שחקן/ית אהוב/ה:מיה דגן...ויש עוד המון מאכל אהוב:בורגר ראנץ. ממתק מועדף:מסטיק בחיים לא אוותר על:משפחה חבר/ה (יש, או אין):אין ספר אהוב:יש כמה מים או דווקא מוגז:קולה ארטיק, או שלגון:ארטיק אוהב/ת חומוס (כן או לא):כן למה:טעים הפורום הזה הוא:נחמד וחדש לי קצת פרטים עליי:נראה לי כל הפרטים רשמתי כאן בשאלון... אבל יש לי גם שאלה לשאול אני יכולה להעלות את השירים של אוהד מההופעה בניצנים או שאסור להעלות לכאן ...אני חדשה בפורום הזה ובדרך כללל בפורומים אחרים אסור אז במידה וכן תגידו לי....תודה מראש

למעלה