אני:]
אז אני איילת ,אפשר גם לקרוא לי עמיר חדד זה בסדר.. אני מנהלת פורום רישמי לצרפתי החמוד מכוכב נולד 4,עמיר חדד-שכבר חצי שנה אני מכירה בו והרבה לא מכירים אותו מאז כוכב נולד,כי הוא יצא בשלבים הראשונים ומעד בשידור חיי ואז היו עליו סתם ביקורות רעות,שאני עדיין לא מבינה איך אפשר לשפוט בנאדם כל כך מהר אבל אחרי חצי שנה ,הוא ודוד שהם הצרפתים היחידים שהיו בכוכב נולד 4 התחילו לעבוד לבד באופן מקצועי על המוזיקה שלהם וזה פשוט מדהים איך הם התקדמו לבד.בקרוב עוד מעט יש לעמירי דיסק ואלבום חדש ועכשיו הוא ודוד חתמו על חוזה עם להקה מחו'ל אחרי שהם הופיעו שם והם מתחילים פה בסבב הופעותבארץ עם להקה צרפתית מוכשרת וזה הולך להיות ענק ובדיוק היום הוא מופיע באילת,זה ההופעה הראשונה עם הלהקה בארץ- שלושה ימים אעעאעא פעם חמישית שאני פוגשת בו, תגידו בהצלחה
ואני בת 16 וחצי ,מאילת כן כן בסוף של העולם שם אני גרה. והתחביבים שלי זה עמיר חח סתם,אבל כל מה שקשור לבנאדם הנשמה הזה ,אני פשוט אוהבת אותו מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד ואני חייה על מוזיקה ובקטע הזה יפתי כבש אותי
וכמו שאמרתי כבר קודם לא לכל זמר אני מצליחה להתחבר וזהו אני שמחה שאני פה. וסליחה על המגילה חח תצטרכו להתרגל לזה די הרבה פה-אני אוהבת לכתוב!