שרשור היכרות

Drorrrrrr

New member
שרשור היכרות ../images/Emo70.gif

ספרו קצת על עצמכם! שם, גיל, מקום מגורים, מוסיקה אהובה, וכו'
.

Drorrrrrr

New member
המממ ../images/Emo26.gif

אז אני אתחיל? אני דרור, בן 16, רמת גן, אוהב את קולדפליי, אביב גפן, דה קולינג, רובי וויליאמס, מוסיקה ישראלית בעיקר
. ומה איתכם?

סבבה

אני דניאל, בן 14, גר באשדוד ולומד בחיפה. אני מתעניין במחשבים,טכנולוגיה, תעופה, ומוזיקה. אני אוהב נורא את קולדפליי, התמכרתי למוזיקה שלהם מאז שקניתי את האלבום האחרון שלהם, ונורא שמחתי לגלות שעכשיו פתחו פורום קולדפליי. אני אמשיך לעקוב...

דיתוּש

New member
ברוכה הבאה לעצמי../images/Emo140.gif

סוף סוף נפתח פורום ללהקה שהיא בין שלושת הלהקות האהובות עליי ביותר! תודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודה!!
שמי: יהודית
גיל: אם כ"כ איכפת לכם תבדקו באיסיקיו שנמצא בכרטיס האישי... תראו איזו דרך ארוכה!! זה לפחות 8 קליקים של עכבר, תקתוקים של מספרים כדי למצוא אותי... לא חבל על המאמץ? אז פשוט נשמור את זה לעצמי
מקום מגורים: ירושלים
מוסיקה אהובה: הכל. באמת שהכל. שלושת הלהקות החשובות לי ביותר: Queen, Coldplay, The Beatles. ואני פשוט אוהבת הכל פרט למוזיקה מזרחית, מוזיקה מתקופת הבארוק ומוזיקת קאנטרי
.
וכו': השמרו מפני סוכריות בטעם וניל

edlessme

New member
גם חדש וגם עייף...

שם: הא הא! ומה אם כולכם סוטי מין שרוצים לחטוף אותי ולעשות ממני קציצות?.. לא... אני לא אגלה לכם שהשם שלי הוא עדן (שם שני שי) גיל: שימחה ששון,דיצה, חדווה, גילה... רינה?... טוב... 17... מקום מגורים: מזרח לנתב"ג... מוזיקה אהובה: כן, מאוד מאוד, אתם לא תאמינו כמה... כככככככההההה הרבה... ואגב... מזרחית זה לא כל כך נורא אם את יודעת למה להקשיב... (לזאת שמעליי...) וכו: מי שעובד בשישי ועושה סגירה לא יצא בכניסת השבת

edlessme

New member
אבל, למה לחרוץ דין?

אומנם אין לי אף דיסק של קאנטרי, מיזרחית או כל הסיגנונות הפחות אהובים עליי.. (חוץ מהיפ הופ.. שפעם אהבתי..יותר...) אבל אני בהחלט לא מוציא מהחשבון שירי מזרחית שיש דווקא שירים כאלה שנורא יפים.. למשל שירים הלקוחים מהתנ"ך למיניהם, "לתת" של בועז שרעבי, "הפרח בגני" של זוהר ארגוב... וגם בקאנטרי אני מניח שיש... אי אפשר לקטלג אומנים לפי הז'אנר שלהם כי בכל זאנר יש אומנים יותר... לא טובים.. אבל יותר..בראש שלך... אם את מבינה מה אני אומר... מצטער שאני פוץ.. פשוט.. אנ שונא כשאנשים עושים הכללות במוזיקה... (למרות שגם אני עושה...)

edlessme

New member
אבל,אבל,אבל... כולם עושים את זה...

כאילו... יש גם שירי רוק שמסלסלים... וכלי הנגינה? איזה כלי נגינה??? תופים? או אולי קלידים? בטח הכינורות... אההההה. אני מניח שאת מדברת על הדרבוקה וה...נו..שחכתי איך קוראים לכלי פריטה הקטנים האלה..... גם לא מי יודע מה מיוחד.. אבל בואי נגיד ככה.. תשמעי את האלבום החדש של בלור ותחזרי אליי... יוצא שאני דיי תוקף פה.. ואני לא סובל את זה... פשוט... תשמעי... אני מכבד את זה שאת לא אוהבת מוזיקה מזרחית.. מודה...שרית וחברים לא ממש עושים לי את זה... ובהחלט לא קאנטרי אמריקאי... אבל יש פה ושם כמה פרחים בערמת האשפה.. שחבל לפספס (ג'וני קאש למשל.. יכול להיות דוגמה טובה לקאנטרי טוב..)

דיתוּש

New member
ת-ר-א-ה...

אני אוהבת דרבוקה. אני אוהבת כינורות. אני אוהבת תופים. אני אוהבת קלידים. אבל השילוב שלהם ביחד פשוט לא מוצא חן בעיניי... והכלי פריטה הקטנים האלה?
כן, אלה
בטח שיש פה ושם כמה פרחים בערימת האשפה, ואם ייצא לי להתקל באחד מהם תאמין לי שהוא יעמוד ראשון אצלי על מדף הדיסקים
אה, וכאתה אומר "בלור" אתה מתכוון Blur? אם כן אז אני לא מבינה מה הם קשורים למוזיקה מזרחית

edlessme

New member
נו... אוף.. נזכרתי היום ושוב שחכתי.

נו... את יודעת... שתמיד רואים כמה סבים שניראים עיראקים נורא מנגניםפ אליהם... וכן...thats my blur?.. ואמרתי לך... תקשיבי לאלבום האחרון שלהם.. יש שם פוווווולללל אלמנטים מזרחיים...

Drorrrrrr

New member
יו! נחמד לראות שאני לא לבד פה!

ברוכים הבאאאאאאאאאאים!

NiKi†a

New member
אוקיי...אני../images/Emo9.gif

גם ברוכה הבאה לעצמי
שם: שירן גיל: 15 ושלושה שבועות! מקום מגורים:
השרון מוסיקה אהובה: חולה חולה חולה על מיוז, סאם41, פארל ג'אם, קולדפליי, גוד שארלוט, פאפא רוץ', לינקין פארק, אט'לט, טוול'ו סטונס, אוונסנס ועוד
מממ...השיר הכי אהוב עליי של קולדפליי הוא- Got Put A Smile On Youir Face...פשוט שיר מדהים לדעתי....וזייהו..מזל טוב על הפורום, אני יהיה פה

Raz male

New member
תורי ...

אני :רז גיל :24 עיר: ב"ש מוסיקה אהובה: כל מה שבא מהלב והנשמה השיר הכי אהוב של קולדפליי: God Put A Smile Up On Your Face מכור בשבוע האחרון: לדיסק הבי סיידס של קולדפליי Rush Of B-sides To The Head

DreamS_HunteR

New member
ברוכים הבאים לי ../images/Emo9.gif

אדם, בן 16 עוד 20 יום, מאילת, מוסיקה אהובה: אלאניס מוריסט, הראסמוס, אוונסנס, אבריל לאבין, קולדפליי, רדיוהד. וזהו בעיקרון

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo3.gif

בעבר אני הצעתי לפתוח את הפורום, ודחו אותי
לא נורא אתה גם מנהל טוב :))

dandiel

New member
היייייייי

אני דניאל, בן 17 מהמרכז חולה על קולדפלי המעולים!!! סוף סוף פתחו פורום נורמלי בין כל האלפי פורומים המפגרים שיש פה! :))))))))

למעלה