שרשור היכרות

NiKi†a

New member
חחחחח......אוקיי

יש אנשים שאוהבים אותו, כמו שאנחנו אוהבים קולדפליי, הם אוהבים שלום חנוך, ברור שאנחנו חושבים- פחחחח...שלום חנוך, הם ממש מפגרים למה צריך עליו פורום?! והם חושבים עלינו (כאילו הם לא חושבים, סתם דוגמא)- פחחחחח...מה הם סתומים?! פורום לקולדפליי?!.אבל...לא כזה אכפת לנו מה אנשים חושבים, בגלל זה, אנחנו פה
. יש דווקא המון פורומים יפים ושימושיים (כמו שלי למשל..סתם סתם, פרסומות סמוייה
). בכל מקרה, יש לנו פה אחלה פורום.

ron10

New member
שלום לכולם

אני דור חטב מקיבוץ בית קמה בן 20 חייל בצבא הגנה לישראל מוזיקה אהובה מובי, אלאניס,רדיוהאד, לד זפלין, משינה, קווין, רגם ופעם יו2 ברגעים אלו אני גומר לראות את ה dvd החדש ואני מבטיח לעלות לעם אותו שבוע הבא אם תרצו את השיר קלוקס אני שומע כל פעם שאני מגיע הבייתה מהצבא בחדרי בקיבוץ זה הפך למין נוהג ואני חושב שלא סטיתי ממנו מאז הוציאו את האלבום השני שלהם זהו....

dandiel

New member
יאאאא

גם אתה שומע מובי??? וחשבתי שאני היחידי בארץ...

edlessme

New member
כבר מצאנו שלושה

ועוד אבא שלי אנחנו כבר ארבע... למרות שהאלבום האחרון (18) לא משהוא...

דיתוּש

New member
קווין ?

יא, תודה לאל, הנה מצאתי מישהו... צריך לפתוח פורום גם ללהקה הזו! להקה מדהימה
ברוך הבא

המממ

New member
הלהקה הזאת מתה.

לא כדאי לפתוח פורום ללהקות לא פועלות. ואני אוהבת את הלהקה הזאת. מאוד! לא אומרת את זה מתוך שנאה...

Sweet Misery

New member
שלומות!

אני הדר, בת 15, חולונית. אוהבת רוק, פופ-רוק, פאנק-רוק, ואמנים כמו Something Corporate, דאשבורד קונפשיונל, מישל בראנץ', קולדפליי, וכו' וכו'.

המממ

New member
אני.

שם: המממ. גיל: מבוגר למי שמסתכל מלמטה וצעיר למי שמסתכל מלמעלה. מקום מגורים: גרוע. מוזיקה אהובה: קולדפליי, פוליס, טראביס קצת, קווין, ג'ף באקלי וגם קצת מוזיקה קלאסית. ומנסה להכיר עוד ועוד מוזיקה...

WallFlower

New member
שלום../images/Emo70.gif

נורא מצחיק כי בדיוק ביום שהפורום נפתח הגשתי בקשה לפתיחת פורום... כמה קלולס אני... טוב, אז אני סתיו בת 17 מיבנה, אתם כבר מנחשים מה היא המוזיקה האוהבה עליי....עקרונית אני אוהבת רוק...

בוקי ש

New member
חן חן!

בוקי, נעים מאוד, מזכרון יעקב, בן 19, שומע מוסיקה יותר אלטרטיבית לרוב, בריט-רוק, אינדי, מעדיף את הרוק המלודי על המטחנות האמריקאיות של הפאנק רוק... שומע גם אלקטרוני בסגנונות של ג'אנגל, דראם אנד באס, צ'יל אאוט, אמביינט, טריפ הופ וכו'. רדיוהד, פורקיופיין טרי, דיווין קומדי, אר.אי.אם, הנדריקס, וקולדפליי כמובן הם בין אמנים האהובים עלי. מקווה שיהיה כאן פורום מגניב, מעניין, רבגוני, ב-ו-ג-ר , ושבוא העת, נעשה אולי מפגש פורום חביב (בחדר של דרור אלא מה
) אז יאללה לעבודה, הידד היאח!

אהלן!

אני רזיה. עוד חודש וחצי בת 18. אני גרה במושב, באיזשהו חור במדינתינו. המוסיקה שאני אוהבת היא ממש ממש מגוונת ורבה. למעוניינים, אני מפרטת: לועזי- U2, איגל איי צ'רי, לין מרלין, פוג'יז, לד זפלין, רד הוט צ'ילי פפרס, אלישיה קיז, סטינג, טרייסי צ'פמן, TOPLOADER, קולדפליי כמובן, ועוד... עברי- אביב גפן, ברי סחרוף, מוש בן ארי, משינה, ועוד... וכו'- אמממ... אני אתוודה ואומר שאני לא עד כדי מעריצה משוגעת של קולדפליי ויש לי רק את הדיסק A RUSH OF BLOOD TO THE HEAD (שאותו קיבלתי מתנה), אבל אני בהחלט מאד מעריכה את הלהקה הזאת בגלל שהם עושים באמת מוזיקה איכותית שכיף לשמוע. מה שכן, הפורום עשה לי עכשיו חשק, וברגעים אלה ממש אני שומעת את הדיסק שלהם.
אני מקווה שהפורום ישגשג ויצליח! דרור, כל הכבוד שהקמת אותו!

Drorrrrrr

New member
היי רזיה :) ברוכה הבאה!

מקווה שתשארי איתנו
יש לך טעם משובח במוסיקה
.

למעלה