מצטרף!
אני גולן (זה השם האמצעי שלי) ואני בן 32. תמיד היתי שונה. לפחות מאז שהורי הביאו אותי לארץ-ישראל (נולדתי בארה"ב להורים ישראלים). תמיד לא התאמתי בחברת הילדים מגיל הגן והלאה. הייתי אינטליגנטי מאוד, אבל חלש חברתית. היו לי תחומי עניין אינטלקטואלים מגיל צעיר, אבל היייתי חלש פיזית. לפעמים אני מקנא באקסית שלי, שלמדה כיצד להגן על עצמה פיזית בבית הספר היסודי, והבריונים נזהרו ממנה (אחרת היו מקבלים ממנה מכות רצח). אני היייתי קורבן רוב בית הספר כי לא התאמתי חברתית וכי הייתי חלש.
כשהתבגרתי החלטתי שלעזאזל עם החברה המיינסטרימית שמשעממת אותי, אני אעשה מה שבא לי (כל זמן שאני מוצא דרך להתפרנס). כרגע עובד כפרילנסר בתרגום אנגלית-עברית-אנגלית. ויש לי תואר שני בגיאוגרפיה במסלול לתכנון, סביבה וחברה מאוניברסיטת תל-אביב...
אני גיק. אני גאה בכך. אני חובב משחקי מחשב, משחקי תפקידים שולחניים - אני אפילו כותב ספרים מסחרייים לזה (ספר שלי התרפסם ב-DTRPG ונמכר בכ-200 עותקים בפורמט PDF!), משחקי מיניאטורות, מדע בדיוני, פנטזיה, אנתרופולוגיה והיסטוריה. הנה הספר שלי שיצא לאור - עולם-משחק של משחק תפקידים של מד"ב:
http://rpg.drivethrustuff.com/product/96124/Outer-Veil
אני חובב טבע, ובפרט זוחלים, ולאחרונה גם התאהבתי בעכבישים - שמהם פעם פחדתי. רובם כאלו חמודים! מאוד אוהב חרדונים ושממיות מכל סוג שהוא, ואף טוען לפעמים "שיש לי נשמה של חרדון"
(לא באמת מאמין בגלגול נשמות, אבל למי אכפת?!). אוהב גם זיקיות, חומטים, לטאות כוח וכל לטאה אחרת אבל בעיקר נתקל בשממיות ובחרדונים. אפילו את זוגתי הנוכחית, שבמקור לא התעניינה בזוחלים כלל, התחלתי להדביק בקדחת זו והיא כבר שמה לב לזוחלים בסביבתה ואף זכתה אצלי לכינוי - "גברת חרדונה"
אני שמאלן רציני ("סמולן" בטוקבקיסטית מדוברת). לא מתבייש בזה יותר. זכותי להאמין במה שאני רוצה ולהילחם למען עולם הוגן יותר. שכל הטוקבקיסטים המתלהמים יקפצו לי!