שרשור היכרות

oshiko

New member
שרשור היכרות

יש לנו כבר מצטרפים רבים, ורבים אחרים בוודאי עוד יצטרפו. כדי שנכיר יותר טוב ערכתי את הקובץ המצורף. על-פי האינפורמציה שמצאתי, ערכתי טבלא של המשתתפים, לפי הטורים הבאים: -- כינוי בפורום -- מי משרת? (בת, בן, היא בעצמה, הוא בעצמו) -- מחזור גיוס (חודש, שנה) -- יחידה/מסלול/תפקיד -- עדכונים הערות מיותר לציין שההרשמה או מסירת כל הפרטים איננה חובה. למעוניינים: - משתתפים שכבר רשומים בקובץ המצורף: אנא הוסיפו לשרשור הודעות תיקון או עדכון - משתתפים שעדין לא רשומים: אנא עדכנו אותי בהודעה לשרשור עם הפרטים הנ"ל תודה, דן ("oshiko")

Yellow Fever

New member
הכניסה לחיילים מותרת?../images/Emo3.gif

אם זה מותנה בהורים, אבא שלי ישמח לקפוץ לבקר שיהיה לו
התגייסתי ב דצבמר 2005, משתחררת באמצע יוני [שנה וחצי זירות .. איזה מזל
] ומשרתת בחיל אוויר. אחותי גם בצבא, התגייסה שנה לפני ונמצאת בקבע כבר כמה חודשים אחרי שסיימה קורס קצינים. נראה לי אבא שלי מסתדר בסדר יחסית לעובדה ששתי הבנות שלו בצבא. אחותי חוזרת לבית רק בשישבת [מ"מ טירונים בניצנים] ואני עושה שבוע שבוע. קצת קשה אבל הוא מסתדר.

אלינב

New member
מתפקד

אריק אב לשני חיילים הראשון משרת שנה .אמור להתחיל קורס קצינים בימים הקרובים. השני משרת חצי שנה בתפקיד עורפי.למעט תורניות שמירה חוזר כל ערב הביתה. היחידות והתפקידים חסויים כך שלא יכול לפרט. בדרך בת שאמורה להתגייס בעוד שנתיים.

אממאא

New member
שבת שלום ../images/Emo20.gif

איפה איפה הייתם לפני שלוש שנים כשגייסתי את הילד הראשון
אז אני סגלית, אמא לשני חיילים - הבכור קצין בגבעתי נכנס לפני 10 ימים לשרות קבע, והשני חייל טרי טרי שהתגייס ביום רביעי לנח"ל... ולילד נוסף שמסיים השנה יב' ואמור להתגייס במרץ 2006, תלוי לאן הנסיבות, ובעיקר צה'ל, יקחו אותו.... ולתינוקת מקסימה שיש לה עוד המון המון שנים עד הצבא (והלוואי ולא יהיה צבא אז....), כך שעכשיו אני משני צידי הסקלה של הורים לתינוקות והורים למתגייסים....

fireman

New member
שלום שוב

ערן אייל מחזור גיוס מרץ 2001 (משוחרר כבר יותר משנה) מנהל פורום מתגייסים כאן בתפוז כ3 וחצי שנים.

מ ס ט י ק

New member
אהלן...

אני מורן. בת 21, נימצאת בצבא מאז אוקטובר 02 (ניכנסתי לקבע לפני 5 חודשים, כשאר יש לי עוד 9 חודשים לסוף הקבע השני) אני משרתת במודיעין. אחי התגייס ביום שלישי האחרון (22.3) לחי"ר יעודי - מזל טוב לו! מנהלת את פורום סדירים, כאן בתפוז. מקווה לתרום עד כמה שאני יכולה לפורום מהידע שלי.

oshiko

New member
למתפקדים הידד

תודה לכולם על ההיענות והעדכונים. הקובץ המעודכן מצורף. נא לתקן אם טעיתי.

sivan 11

New member
אהלן...

אני משרתת שנה בצבא ונשאר לי עוד פחות משנה..חצי שנה...אשמח מאוד לסייע לפורום ככל יכותי בידע שיש לי... מרץ 04'... בתאריך זה התגייסתי... זהו בינתיים...

sivan 11

New member
המשך אהלן...

אני בת 21 ובצבא מאז מרץ 04'...אני בחיל הים...סדירה גאה !

../images/Emo27.gifראיתי שכבר הכנסת אותי ..

בכל זאת נפרט
אני כרגע בי"ב, אמורה להתגייס באפריל 06 כמו כל הבנות שנולדו אחרי אוג' 87. רשמת בקובץ אקסל "תקלות של הצבא במיונים למודיעין" אבל היו לי הרבה יותר תקלות: - בעיות פרופיל, 45 על סעיף תת משקל (לציין לא קיים ולא נברא תת משקל) כרגע הפרופיל בערעור.. - בעיות במיונים של חיל אוויר לבצעים ופיקוח (עברתי את המבחנים, אבל נפסלתי בגלל הפרופיל) -בעיות במיונים למודיעין, עברתי את המבחנים, אבל שכחו להגיד לי שיש לי ראיון ועקב כך הוסרה המועמדות שלי אני כרגע בעיצומו של מאבק להגיע לחיל אוויר, למרות כל הבעיות של הפרופיל .. ו..זהו

+

ועקב היותי מורעלת צבא ועקב כל הבעיות נצבר לי ידע לא מועט על דברים שונים בקשר לצה"ל ולגיוס בכלל אז אני פה לעזור במה שאני יכולה

oshiko

New member
כולנו הפכנו למומחים עקב בעיות ...

בכל אופן אין מקום לפירוט כל הסיפור באקסל, אז נסתפק בינתים בסיכום הצמציתי שיש כרגע - זה נועד כדי שנוכל לזכור באופן כללי במי מדובר, איפה היא/הוא נמצאים כרגע וכו'. וכמובן שיהיה לך בהצלחה - אל יאוש ונמשיך לעקוב.

סמדר בנ

New member
הי

אני סמדר אמא ל-3 הבכורה משוחררת טרייה לאחר ששירתה כלוחמת הבת השניה שמיניסטית - עוד לא ידוע היכן תשרת מזל טוב לפתיחת הפורום - רעיון מצוין.

shellydeez

New member
גמאני חדשה

שמי שלידיז מחזור אפריל 03 משוחררת טריה מצה"ל מנהלת מספר פורומים בתפוז שירתתי בחיל הים לצערי, מומחית בכל הנושא הרפואי בצה"ל.. ( ר"מ2, רופאים, מומחים וכו') אשמח לסייע בכל ידעותי שלידיז

sivan 11

New member
תגובה לשלידיז

אני מחזור מרץ 04 ואני משרתת בחיל הים...באיזה תפקיד/ים שירתת בחיל הים ? ואיפה שירתת (בחיל הים ובצבא בכלל) ? יש לך אי מייל/מסנג'ר ?

The Blue Fairy

New member
מתפקדת ../images/Emo9.gif

היי, אני עדי אני בי"ב ואמורה להתגייס באוקטובר 05 לתפקיד מש"קית ניווט ותחקור יש לי פרופיל 45 . אני פה בגלל חבר שלי שמתגייס ב-03.04.05 לתפקיד קשר"ג ואממ..זהו מזל"ט :)

למעלה