שרשור היכרות

s h i r k u s h

New member
אז תורי הגיע ../images/Emo13.gif

אני שירי, בת 21, משוחררת כחמישה חודשים, שירתתי בתור משקית חינוך ופקידה בבסיס עורפי בצריפין.

oshiko

New member
הבת עדין לא התגיסה?

לפי התמונות ששלחת חשבתי שהיא כבר משרתת במג"ב. אולי זה אוגוסט 04? (או שאני לגמרי מבולבל ...?)

oshiko

New member
עוד פרט קטן ...

איפה הבן בגולני (גדוד, תפקיד) אם אין בעיה לפרט?

s h o o s h a

New member
אופס

הבת אכן התגייסה וכבר אחרי קורס מ"כיות. היא מגיוס אוגוסט 2004 כמובן הבן בגדוד 12 בתפקיד לא קרבי

inballove

New member
עומדת להתגייס...

אני בעצמי לבדי, מתגייסת ב 17 לאפריל 2005 לתצ"א בחיל האוויר.

מתפקדת חדשה, אפשר ../images/Emo35.gif

כינוי: מיקמיק האחת בן, מתגייס 3/4 כנראה לתותחנים הערות: התקבל לצוללות ואחרי כשלון בבדיקת ניצולת ריאות, לא התקבל.קיבל את זה קשה מאד, עכשיו הוא בסדר. זהו בני הראשון שמתגייס, אני גם מתרגשת, גם מפחדת, גם דואגת. איך עוברים את זה ?????????

oshiko

New member
עוברים את זה ביחד!

מי שהקים את הפורום ומי שנכנסו עד עכשיו דואגים ומתרגשים בדיוק באותה מידה. יכול להיות שביחד זה יותר קל. לפחות יש על מי לפרוק את המטען, וזה הרבה יותר זול מפסיכולוג (נעשה לך מכיר היכרות
) אם אני לא טועה את ה"תותחנית" השניה שמצטרפת. יש כבר את "רוני61" שהבן שלו מתגייס באותו תאריך לתותחנים. אתם תהיו שגרירנו בחיל הזה (יש לנו כבר נציגים כמעט בכל החילות). רוני61 גם התלבט בקשר לרשימת ציוד/קניות - אולי תוכלו לעדכן ולהשוות. בהצלחה ושנעבור בשלום!

סמדר בנ

New member
תותחנים

אני "בוגרת" תותחנים כלומר ביתי השתחררה והיתה לוחמת בתותחנים. גם היא החיילת הראשונה שלי - עכשיו השניה בדרך. עוברים את זה. הטירונות די אינטנסיבית (במקרה שלנו המון בנים - מעט בנות). בטירונות ישנים באוהלים - דוקא מחזור אפריל מבחינת אקלים הוא המוצלח ביותר - הבת שלי בילתה באוגוסט בשיבטה - תענוג מפוקפק ביותר.... בטירונות יוצאים פעם בשבועיים. אין ביקורי הורים בכלל למעט יום הורים באמצע ומסע כומתה בסוף. מנסיוני - החיל מסודר ודואג יפה ללוחמיו. בהתחלה יהיה לבן אולי הלם קטן - הכל מאוד אינטנסיבי. שיהיה בהצלחה!

BlackJack1

New member
מצטרף!

אני האח הקטן של שלי דיז מתגייס ב19.4 גם לחיל הים,סטי"לים\דבורים

oshiko

New member
משפחה ימית ...

ברוך הבא.הוספת לנו נציגות בסטי"לים או דבורים - ככה לאט לאט אנחנו מיוצגים בכל היחידות. נשמח לשמוע ממך עידכונים על המסלול הזה. שיהיה גיוס מוצלח!

למעלה