שרשור היכרות

Molchansky

New member
שרשור היכרות

לא הייתי כאן הרבה זמן
ואני רואה שיש הרבה אנשים חדשים, והרבה שאלות על שמיעה אבסולוטית בכל אופן, זה יהיה נחמד אם כל אחד יכתוב על עצמו כמה דברים פה, ככה נכיר קצת עם מי אנחנו מדברים ומי נמצא פה די קבוע לעומת כל שואלי הקוויקי

Molchansky

New member
אני אתחיל

לי קוראים אייל, בן 28 מלחין, מנגן אבל לא הרבה. נמשך יותר לתחום התיאוריה וכמובן ההלחנה. אוהב בעיקר את באך, ואת המוזיקה הפוליפונית. מקווה להפוך את חקר הפוליפוניה\קונטרהפונקט\פוגה לדרך חיים. ואולי לגלות ככה את משמעות החיים

DarkYula

New member
../images/Emo13.gif

אני יוליה, בת 18. מנגנת 12 שנים בכינור, סיימתי השנה את הקונסרבטוריון בו למדתי כל השנים. אוהבת לנגן בעיקר יצירות של באך, וויולדי אוהבת מאוד להקשיב ליצירות של שופן :)

Yvaine

New member
../images/Emo13.gif

אני קוראת פה כבר כמה זמן, אבל לא יצא לי לכתוב... תקראו לי איביין (והגיל לא באמת חשוב), סיימתי שנה שניה של חליל צד (קלאסי), אני מתחילה עוד מעט לנגן ג'אז. האהבה הגדולה ביותר שלי היא לבטהובן (
), אבל אני מוכנה להתפשר גם על אחרים
אין לי ידע גדול כ"כ בתיאוריה, בגלל זה אני פה (אני לומדת מכם די הרבה...) וזהו... יש עוד משהו שפספסתי?

shakedsham

New member
שלום

שם: שקד, בן 17 וחצי. מנגן: חליל צד, מגיל 10 אבל עם הרבה הפסקות, רק בשנתיים האחרונות ברצינות. סיימתי מגמת מוסיקה השנה אז זה בערך הרמת תיאוריה שאני יודע (שזה נחמד). חוצמזה אני מנגן קצת פסנתר וגיטרה, ומלחין קצת (אפשר לשמוע כמה דברים מאוד ישנים בדפיוצר בבמה חדשה). אני אוהב לשמוע בעיקר קלאסי, אבל מדי פעם אני חייב לתת מזור לנפש הרוקיסט שבי ולשמוע איזה משהו עצבני... בקלאסי המלחינים האהובים עלי הם באך, בארטוק, סטרוינסקי, פולנק, ולאחרונה גיליתי את המוסיקה של פיאצולה שהיא פשוט לא פחות ממדהימה. יום נעים

shakedsham

New member
בהחלט.

אני עכשיו עובד על ששת האטיודי טנגו שלו לחליל וזה פשוט משו ב"ז

fireballgames

New member
הנה אני!

שלום לכולם, אני יונתן , בן 26 מת"א סיימתי עכשיו שנה שנייה ברימון עם דגש על ביצוע ג'אז . עיקר הידע שלי בתאוריה מגיע מלימוד עצמי , בשנתיים האחרונות בעיקר חיזקתי יסודות ולמדתי תאוריות מטורפות ומתקדמות עם אלי בנאקוט :) אני מורה לגיטרה ותאוריה ומלחין זהו בערך

jazzistco

New member
אני...../images/Emo9.gif

לי קוראים אבי, בן 17 מחיפה. מנגן פסנתר+גיטרה (לאחרונה התחלתי ללמוד אצל מורה פסנתר קלאסי). אוהב בעיקר ג'אז-בופ, מוסיקה שחורה, לאטין וכל מה שביניהם.... גיטריסטים אהובים: ווס מונטגומרי, גראנט גרין, ג'ו פס. פסנתרנים אהובים: לאחרונה אני אוהב להאזין ל-michel camilo (לאטין ג'אז, עיבודים יפים), וכן צ'יק קוריאה, הרבי הנקוק ומהבופ המסורתי יותר: באד פאוול ותלוניוס מונק. קלאסי: לאחרונה אני מאד אוהב להאזין לשופן וגם ליצירות של אסטור פיאצולה בביצוע michel camilo והגיטריסט tomatito.

ענבל 83

New member
היי!!

אני ענבל, בת 17 (עולה לי"ב). אני מנגנת על קלידים כבר 7 שנים ועל פסנתר שנתיים. אני מאוד נמשכת לתחום התיאוריה ומנסה ללמוד כמה שיותר בתחום, תוך כדי שאלות שעולות לי, והרבה פעמים אני מוצאת פה תשובות לאותן שאלות. אני יותר קוראת פה בפורום, אבל גם שאלתי מספר שאלות בעבר. בכל אופן.. זהו.

אילת441

New member
מצטרפת

אני אילת, בת 19 בשבוע הבא
סיימתי עכשיו שנה חמישית בקלרינט. הייתי במגמת מוזיקה בתיכון, ובאוקטובר הקרוב אני מתחילה לימודי מוזיקולוגיה בבר אילן.

תורי...

היי, אני מיכל עוד חודשיים בת 19...
מנגנת על חליל צד 9 שנים, אין לי יצירות ספציפיות שאני אוהבת בכמה שנים האחרונות לא ממש יוצא לי לגשת הרבה לכלי... אבל נהנת לנגן לי שירים שאוהבת לשמוע.. ( לא צריך תווים! חחח ) ו... יודעת לנגן באורגן\פסנתר... אוהבת לנגן דואטים עם עוד חליל או גיטרה או פסנר... זה ממש כיף...
וזהו נראה לי יום טוב לכולם

dombi7

New member
שלום

שמי גדיאל, בן 22, לומד באקדמיה בירושלים, מנגן קלרינט כבר 12 שנים. המלחין האהוב עליי ביותר הוא דבוז'ק, מלחין בעל יכולות מלודיות אדירות ומתזמר בצורה בלתי רגילה. לא סתם ברהמס ראה אותו כמלחין ההמשך שלו... תיאוריה בתור מבצע מאוד מעניינת אותי, כי זה עוזר לי לנתח יצירות ולדעת איפה לעשות מה, ואיזה צבע לתת לכל דבר ואיך להוביל את המהלכים. וזהו... פיאצולה מלחין בהחלט בקשר למה שהיה קודם. אני מנגן עכשיו עם חמישיית כלי קשת יצירות שלו. זה אדיר.

../images/Emo13.gifשלום

בן 23, "רשמית" אני גיטריסט אבל בפועל משתעשע עם כל מיני כלים. למדתי טכנאות קול כמה שנים, היום אני משלים את לימוד המוסיקה (ג'אז בעיקר) אצל מורה פרטי. ההתענינות שלי היא בעיקר במוסיקה המודרנית: שוסטקוביץ, רייך, שטוקהאוזן, שנברג...

Molchansky

New member
../images/Emo41.gifהמשך שרשור הכרות:

חשבתי שיהיה נחמד גם עם הדברים הבאים- 1.איפה אתם רואים את עצמכם במוזיקה, מטרות, שאיפות, חלומות. כל דבר שעולה לכם לראש, גם אם זו פנטזיה שאתם חולמים עליה
2.מה אתם אוהבים לעשות בזמן חופשי? (תחביבים וכו')

סבבה אז... = המשך ממקודם...

אז ככה... ביום יום אני עובדת בעיצוב גרפי ואת המוזיקה אני מקדישה לתחביבים ומשתדלת להנות כמה שאפשר ( תמיד אפשר יותר =) ) יום טוב לכולם

Molchansky

New member
גם עונה../images/Emo3.gif

אני מאוד רוצה ללמד מוזיקה, להעביר את האהבה שלי למוזיקה הלאה ויש לי 2 פנטזיות שאני מקווה שיתגשמו 1.לנצח על הסימפוניה הראשונה של בטהובן. 2.לנצח על יצירות שלי. בזמן החופשי אני אוהב לצייר, לקרוא ספרים (בעיקר קפקא) ולישון, הרבה לישון בדר"כ כשאני לא מתעסק במוזיקה אני ישן!
ומדי פעם משחק כדורסל, למרות שרוב הזמן אין לי כוח.

shakedsham

New member
סבבה

1 הפנטזיה היא כמובן להוציא דיסק (עדיף בדויטשה גרמופון, שיהיה עם סטייל) שבו סונטות לחליל ופסנתר של: פולנק, פרוקופייב, וזהו בינתיים. ורצוי בליווי מרתה ארגריך. וגם נגיד דיסק עם הפיאצולה הזה שהתלהבתי ממנו קשות. חוצמזה לנגן בכל מיני רסיטלים וכו' וכו'. וגם לנצח על פולחן האביב... ופנטזיה לא קשורה ממש: לשיר את "סר סייקו סקסי" של רד הוט צ'ילי פפרז באיזה הופעה ענקית. בכל מקרה השאיפות הריאליות לעכשיו הן: לעשות שנה הבאה את הרסיטל על הצד הטוב ביותר. להתקבל למוסיקאי מצטיין בצבא. ללמוד באקדמיה. תוך כדי כל זה להתאמן 567347956 שעות ביום ואז להמשיך בלימודים או בחול או בארץ, לאדע... 2 זמן חופשי: אני אוהב לנגן כמובן. וחוצמזה לשחות, לשחק כדורגל/סל, לראות טלויזיה וקולנוע זר, לקרוא ספרים על פסיכולוגיה ונוירולוגיה, וכמובן ללכת לעיר לשתות בירה ולהתחיל עם בחורות!!!

טוב אז:

1- אני ניגש למוסיקה מן הפרספקטיבה הפילוסופית. החלום שלי הוא לכתוב מאמרים מקוריים אשר יתארו את ההשקפות שלי על האמנות הזו, יהיו בעצמם מהנים לקריאה ויהוו ככלל מסמך תרבותי (לא משנה לי מאיזו דרגה) אשר ערכו בכך שאת הגיגיו של נער בתקופתנו על המוסיקה יוכל לקרוא כל מי שיחפוץ בכך. פרט לזה, החלום הכי מסובך שיש לי זה פשוט לנגן עוד ועוד והלוואי שזה יהיה עם אנשים מענינים וחביבים. 2- לקרוא, להקשיב למוסיקה, לשתות תה, להתפרקד...

Harleydude

New member
קצת באיחור אבל התחשק לי ../images/Emo13.gif

קצת על עצמי - אני בן 21 (פאק הזמן טס) מבאר-שבע. איפה אני רואה את עצמי במוזיקה? החלום זה להלחין, להקליט ולהופיע. אני רוצה את כל החבילה, ואני רוצה לעשות הכל גם מבחינת סגנונות מוזיקליים וגם מבחינת הופעות, הקלטות וכו'.. הפנטזיה זה ללמוד בברקלי... בזמני החופשי? כל שבת כדורסל, בזמן האחרון אני לא יכול בלי זה... אני גם קורא.. חברים.. ואיך אפשר בלי בנות? די שבלוני שכזה כשחושבים על זה

למעלה