שרשור היכרות

jazzistco

New member
המשך: (קצת באיחור...

איפה אתם רואים את עצמכם במוזיקה, מטרות, שאיפות, חלומות. כל דבר שעולה לכם לראש, גם אם זו פנטזיה שאתם חולמים עליה ---> 1. ללכת ללמוד בברקלי-קולג' בבוסטון, ללמוד עיבוד וקומפוזיציה בהתמחות לג'אז. 2. לפתח לעצמי סגנון/סטייל אישי בתור אומן ג'אז. 3. להיות אומן ג'אז פעיל בארץ ובעולם. 4. לנסות להתפתח קצת בתחום של המוסיקה הקלאסית (למישהו יש המלצות? ממה אפשר להתחיל?) וללמוד גם קצת על תולדותיה. מה אתם אוהבים לעשות בזמן חופשי? (תחביבים וכו') ---> 1. לנגן (כמובן). 2. לישון. : )... 3. טניס. 4. האזנה למוסיקה. 5. לצאת להתאוורר (שעכשיו לא ממש יוצא לי.. בגלל כל הקטיושות של החיזבאללה...).

ישראל014

New member
../images/Emo13.gif

קוראים לי ישראל בן 14 אני מנגן על גיטרה\גיטרה חשמלית אני מלחין ומנגן סיגנונות רוק,רוק כבד,מטאל

Blablabla777

New member
היי גם אני חדשה אז אני אספר על עצמי

היי קוראים לי אילת בת 16.5 אני מנגנת על קלידים בכללי 11 שנים ועל פסנתר 7 שנים. אני עולה לכיתה י"ב ואני במגמת מוזיקה. בניגוד לרוב האנשים כאן אני שונאת מוזיקה קלאסית (וזאת הסיבה שאני גם לא כל כך מוצאת את עצמי בפורום פסנתרנים) אני אוהבת להשתגע על הפסנתר ולהמציא דברים משלי. אני בבית הספר בהרכב רוק ועכשיו בע"ה בשלבי הקמת להקת רוק (לא מטאל!) ו......... אני נצרכת גם לנגן קלאסי (כי אני עושה בגרות בזה) ואין לי מלחין אהוב כי אני משתעממת מכל היצירות שאני מנגנת. והחלום שלייייייייי : 1.להוציא דיסק ולהופיע 2. לנגן על גיטרה חשמלית ו........ זהו נראה לי יומעולה!! =))

טוב נו../images/Emo13.gif

אני חושש שאני מוגדר כשואל קוויקי למרות שאני קורא פה מדי פעם. בן 17 עולה לי"ב. מתופף ומחרבש על גיטרה ופסנתר. לומד במגמת מוזיקה. איפה אני רואה את עצמי? החלום הגדול שלי זה להתפרנס מהעניין אבל כמובן שהסיכויים אפסיים בצורה מדכאת. אוהב לנגן (
) לשחק כדורסל לשמוע מוזיקה לקרוא. אני אוהב מאוד לשמוע מוסיקה קלאסית, אבל כרגע רוב מה שאני שומע זה רוק משנות השישים והשבעים - הביטלס, ג'פרסון איירפליין, הדורז, לד זפלין, המי, דיפ פרפל, יס, בוב דילן, הקינקס (אחחחח איזו להקה נפלאה) וכל החברים שלהם (ויש להם הרבה חברים).

yoka333

New member
צהריים זכים

שם:יוני(יונתן). גיל:21. מגורים:שוהם. מנגן:על פסנתר כ5 שנים. יצירה אחרונה שניגנתי:פרילוד 16 של שופן("האדס"). אוהב:קשור במיוחד לתקופה הרומנטית-בעיקר שופן,דביסי,שומאן,גריג-ושאר ירקות-אך לא רק. בין שאר הירקות:מוצארט(מהקלאסית),ומלחינים במאה ה20(לא מודרניים). לאחרונה נמשך יותר להרכבים מצומצמים(ג'אז,קמארי...). עיסוק:סטודנט למדעי המחשב שנה א'-שמתכנן ללמוד מוזיקה כנושא משני בתואר בשנה הבאה.

yoka333

New member
אגב

אני מאוד אוהב להלחין קטכים-בסגנון רומנטי-בסטייל שופני. יש לי קטע חדש שאני עובד עליו-אך הוא טריו(דרוש כנר\ת וצ'לן\ית). מישהו מתנדב?...

ofirshw

New member
יאללה, למה לא

אופיר שורץ, 27. פסנתרן ג'אז, נמשך מאוד לג'אז אירופאי על סוגיו, כותב ומבצע. כדברי Keith Jarrett: המוסיקה היא המלודיה. אמנם הרמוניה היא פן חשוב ומעניין לבלי סוף, אבל כל מה שלא מסתובב סביב מלודיה, חסר את הפואנטה בסופו של דבר. החלום המוסיקאלי האחרון שהתגשם לשמחתי הוא סבב הופעות עולמי בהרכב פיוז'ן שאני משתתף בו יובל רון ואזרחי העתיד איתו כבר הוצאנו דיסק לפני כשנתיים. החלום הבא הוא הקלטות וסבב הופעות עולמי עם האופיר שורץ טריו, שמגן חומר שלי. אופיר שורץ טריו אין לי חלומות או תקוות מוסיקאליות בארץ, אולי רק שהניהול של הסצנה הבכירה פה יפסיק להיות על פי כללי פרוטקציה ויד לוחצת יד, ויתחיל להוקיר מוסיקאים מקומיים טובים באמת. מה עושה חוץ מזה? מהנדס אלקטרוניקה בחברת הייטק "צורן", מפתח צ'יפים למוצרי מולטימדיה מתקדמים. משחק כדורסל להנאתי, אך שומר ב- 7 עיניים על האצבעות שומע המון מוסיקה, מכל מני סוגים וכיוונים.

loomer4

New member
הלחץ החברתי הפיל אותי סופית

שם: אוריה ויצטום גיל: 16 מנגן: כשנתיים על גיטרה חשמלית, ג'אז, בי בופ והארד בופ בעיקר, לעיתים רחוקות כשנמאס קצת מהסקסופונים, מפעיל את הדיסטורשן ומנגן רוק ואפילו פולש למטאל (אבל רק לעיתים רחוקות מאוד
). מלחין די הרבה, בעיקר קטעי סולו לגיטרה. אממ עכשיו עולה לשנה שניה במגמת המוזיקה של הצוללת בי-ם. מוזיקאים אהובים: ווס מונטגומרי, ג'ו פאס, צ'ארלי כריסצ'ן, קני בארל, פאט מת'יני, צ'ארלי פרקר, דקסטר גורדון, באד פאול, רד גארלנד, וינטון קלי, שופן ובאך. (יש עוד די הרבה, זה מה שעלה לי עכשיו
) השאיפה שלי היא להמשיך ללמוד מוזיקה אחרי הצבא (ברקלי, ואם לא אז נתפשר על רימון) וגם לעסוק בזה כמקצוע, להוציא דיסק עם הקטעים שלי. תחביבים: לנגן כמובן, לאכול איוו, לשתות בירה וזהו נראה לי
.

למעלה