שרשור היכרות

שרשור היכרות

הצטרפו חדשים, עבר זמן, הגיע זמן לעוד שרשור היכרות. כולם מוזמנים לענות. * שם, כינוי * גיל * תעסוקה בחיים * אסקס סטרייט / אסקס גיי / אסקס בי / אסקס ארומנטי / לא מאמין בנטיות רומנטיות * כמה זמן אני בפורום * סיסמה מעניינת לגאוות-אסקס, A-pride * מסר לאומה * אם אתם מעוניינים להתראיין לעיתון, או לטלויזיה, זאת הזדמנות טובה להגיד. כרגע אין כלום, אבל קשה לדעת מתי יהיה. אפשר להתראיין בעילום שם לעיתון.

אני

* בינתיים אילי * 25 * מתכנתת * א-א. ארומנטית. * מאז הקמתו, יותר מחצי שנה. פברואר. * friggin' A! * גלידה בחורף זה מותר, ואף רצוי.

22נועם

New member
בעיקר קורא - פחות כותב

אני נועם, בן 26 מאזור השרון, בעל תואר שני, עובד בתפקיד ניהולי, א-מיני שמחפש קשר של אהבה וזוגיות למטרות הקמת משפחה (ולא, כפי שכולם שואלים, אני לא רואה שום ניגודיות בין שני חלקי המשפט) קורא בפורום מזה מספר שבועות מקווה שאנשים נוספים יציגו את עצמם.

p019

New member
למי שעדין לא מקיר

רונית בת 31 דוקטורנטית לא ממש החלטתי בנושא הנטיות הרומנטיות. אני בפורום כמעט מההתחלה. אני משערת שברגע שהשלח את ההודעה יעלו לי רעיונות להמון סיסמאות. מסר לאומה: אל תעמינו להם, בעולם מושלם, אנחנו הנורמלים.

שלי פאר

New member
אני הכי יפה פה! חח

* שם, כינוי: שלי פאר * גיל 19 וחצי * תעסוקה בחיים: שרות לאומי בבית משפט * אסקס סטרייט / אסקס גיי / אסקס בי / אסקס ארומנטי / לא מאמין בנטיות רומנטיות: אמינית סטרייטית * כמה זמן אני בפורום: חודש!? * סיסמה מעניינת לגאוות-אסקס, A-pride: אין לי * מסר לאומה: חיה תן לחיות וסתום תפה!

wingate

New member
אני

כינוי: וינגייט גיל: 25 תעסוקה בחיים: ניהולי אסקס סטרייטית הגעתי כשנפתח.... פרשתי... שבתי Just say No! אם אין אף מרכיב טבעי בקרמבו, למה הפכנו אותו למאכל עונתי?

avi1283

New member
אני

בינתיים אבי בן 23 סטודנט לכלכלה. א-מיני סטרייט. אני פה קרוב למתי שזה התחיל. מסר- אין כזה דבר נורמלי, כולם שונים וזה מה שיפה, ומצטרף לשאלה על הקרמבו.

nawa

New member
הגיע הזמן לשים את הקלפים על השולחן

לא שיש מה להסתיר...סתם חיפשתי כותרת לנושא... שם: נאור גיל: 31 תעסוקה בחיים: אחראי על המחשוב בג.ר.א.ס. (רשת תכשיטים למי שחשב אחרת) נטיות: כל התשובות נכונות מסר לאומה: Love, Peace and Happiness

korpiklaani

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo188.gif

* שם- שרון * גיל- 26 * תעסוקה בחיים- מחשבים <עד שכבר בא להקיא מהם> * אסקס סטרייט / אסקס גיי / אסקס בי / אסקס ארומנטי / לא מאמין בנטיות רומנטיות- למה לעשות את החיים קשים ?אסקס וזהו
* כמה זמן אני בפורום- מפסח הקודם <נראה לי> * סיסמה מעניינת לגאוות-אסקס, A-pride- גאווה?
* מסר לאומה
אין כמו חורף ומוסיקת דום בעונה!

עונה../images/Emo13.gif

* שם, כינוי-הדם שלי הוא ירוק * גיל-18 * תעסוקה בחיים-בין תיכון לצבא * אסקס סטרייט / אסקס גיי / אסקס בי / אסקס ארומנטי / לא מאמין בנטיות רומנטיות-אסקס סטרייט * כמה זמן אני בפורום-ממ כמה חודשים קורא סמוי אבל לפעמים כותב.. * סיסמה מעניינת לגאוות-אסקס, A-pride- אני לא נמשך לכלום וזה מה שהכי מושך * מסר לאומה- תמיד אפשר לשחק בXBOX במפגשים רומנטיים

Limbonic Art

New member
ICH

* שם: ליאורה * גיל: 24 * תעסוקה בחיים: עובדת בחברה למידע עיסקי במחלקת תביעות. * אסקס סטרייט / אסקס גיי / אסקס בי / אסקס ארומנטי / לא מאמין בנטיות רומנטיות: א-סקס זאופילית
לא סתם ארומנטית
* כמה זמן אני בפורום: חודשיים לאחר הקמתו * סיסמה מעניינת לגאוות-אסקס, A-pride: אוי אני גרועה בזה
* מסר לאומה:
החיים הם הפרוזדור אל המוות
(לפחות השתדלתי להיות מקורית נו)

"אוי אני גרועה בזה"

סיסמה מעולה, לאלו שבחיים לא יאמינו לנו, אבל אנחנו רוצים שירדו לנו מהגב.

למעלה