שרשור היכרות

gabriel1349

New member
אני

* כינוי:גבריאל (השם האמיתי מסתובב היכנשהו בפורום) * גיל: 29 * תעסוקה בחיים: תרגום בעיקר * אסקס סטרייט / אסקס גיי / אסקס בי / אסקס ארומנטי / לא מאמין בנטיות רומנטיות: אסקס סטרייט (אם חייבים הגדרה לכל דבר
) * כמה זמן אני בפורום: חצי שנה בערך * סיסמה מעניינת לגאוות-אסקס, A-pride : השונה המאושר (לא סתם אין לי מושג
) * מסר לאומה: תפסיקו לעשן כבר ותנו לנשום !

פריאסור

New member
אני

שם: פריאסור, בנתיים גיל: 25 השכלה: תואר I בהנדסה תעסוקה: מול מחשב רוב היום :( אסקס: סטרייט, ארומנטי בפורום: מנובמבר סיסמה: פריג'ידרים לשלטון! עתיד: משפחה - אישה וילדים. יש לי המון מה להגיד לאומה, אבל קודם אני רוצה לגבש עמדה :)

הנני כאן

שם/כינוי: בינתיים- ליבי גיל: כבר 20 תעסוקה בחיים: צבא "נטייה": א-סקס סטרייט כמה זמן אני בפורום: כמה חודשים נראה לי סיסמה מעניינת: לא כל השונה דפוק... (?!) מסר לאומה: "תודה להוריי שהביאוני עד הלום..." אהה אוופס זה לא לפה... החיים יפים, נצלו אותם.

באיחור משהו

הדבר הכי חשוב זה שאין לי אינטרנט בבית. בגלל זה אני מפציעה רק לפעמים, תוקעת כמה הודעות ונעלמת. זה לא שאני לא סוציאלית, פשוט אין לי אינטרנט (זו פראפראזה על "אני לא צועקת אני זמרת אופרה וחירשת", שאני מאוד אוהבת). אני בת 36 א-בי, לא מעוניינת בזוגיות ומאוד מתלבטת עדיין בשאלת ילדים. קשה לי להגדיר את התעסוקה שלי כי היא מאוד מגוונת. אבל בגדול אני מתמחה בלעשות כל דבר שלא מביא כסף. בפורום מזה כמה חודשים טובים אבל רק כשאני מגיעה לאינטרנט (חברים או קפה - שאז זה עולה כסף). לא טובה בסלוגנים אבל אני חושבת שחשיפת קיומם של א מיניים והמחקר החדש בנושא הם מהפכניים בסדר גודל שישנה את העולם. המסר שלי לעולם הוא שאולי יגיע היום שבו המיניות תקבל את המקום הנכון לה. זאת אומרת, לא דיכוי, ולא שמין הוא מהות הכל - כמו בימינו - אלא שכל אחד יוכל לבטא את המיניות, או הא מיניות שלו בחופשיות וכדבר אישי ואינדיבידואלי בלי שהחברה תשפוט אותו. וככה גם כל פן אחר במגוון האנושי. אבל, פייר, אני לא מאמינה שזה יקרה כי אני חושבת שהמין האנושי הוא טיפש ורשע וחוזר שוב ושוב על אותן טעויות. ומה שהיה הוא שיהיה.

חזרתי פתאום

* כינוי: כתוב פה בצד שמאל ליד הכותרת... אני מעדיפה להישאר בעילום שם. אני יכולה לספר עליו שהוא משקף את אהבתי לביטלס (וכך גם התמונה בכרטיס האישי, שכנראה תהיה מובנת לשולטים בחומר). * גיל: מתקרב ל-30 במהירות מטרידה
* תעסוקה בחיים: סטודנטית (וגם עובדת בעבודה סטודנטיאלית, לא משהו מעניין לספר עליו) * הגדרה: שאלה טובה. כנראה אסאקס (בנתיים זו ההגדרה הכי קרובה למציאות) וככל הנראה סטרייטית. * בפורום: הייתי קצת באפריל, כשהוא היה יחסית חדש. "נשאבתי" לזה אבל אז נסעתי מהבית לזמן מה ולא היה לי נוח להמשיך, וכשחזרתי למחשב הפרטי לא מצאתי את כוחות הנפש לשוב ולהתמודד עם זה שוב... קצת ברחתי לתוך דברים אחרים, אפשר לומר. גם עכשיו אין לי מושג לכמה זמן אני פה. פתאום חשתי צורך לבקר שוב. * סיסמה: חשבתי לצטט משיר, אבל למען האמת הוא מתאים בשלמותו, אז עדיף קישור. * מסר לאומה: תהיו טובים. * להתראיין - ממש לא אני.

למעלה