שרשור הכירות ראשון

שרשור הכירות ראשון../images/Emo124.gif

כמו למיטב פורומי המוזיקה תפוז - גם לכאן יגיעו לאט לאט השאלונים
ובתור התחלה - שאלון הכירות!!! (סלחו לי שהעתקתי מאחד שהשאלונים בפורום היהודים שהיה בזמנו...) שם: גיל: מקום מגורים: פורומים בתפוז: בתפוז מאז: מוזיקה אהובה: עונה מועדפת: צבע: שיר: העדפה מינית: מסנג'ר: אייסיקיו: בלוג\במה חדשה: תמונה: מסר לעולם

דג קדוש

New member
אז ככה...

שם: גיא מקום מגורים: ת"א פורומים בתפוז: בינתיים זה וקומונת נורית גלרון. בתפוז מאז: השבוע האחרון. מוסיקה אהובה: ישראלית. עונה מועדפת: קיץ (!) צבע: כחול.

0mroosh

New member
:)

שם: עומר גיל: 16 וטיפין. מקום מגורים:באר-שבע. פורומים בתפוז:רונה קינן
, קולדפליי, אביתר בנאי, מאיר בנאי, יוני בלוך ואפרת גוש, תסריטאות וקולנוע
, סרטים, רוק ישראלי.
עונה מועדפת:קיץ.
צבע:כתום, ורוד. שיר:מי מפחד מהזריחה-רונה קינן. העדפה מינית:
(ניר, תעשי אותי.
). מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:איכס. תמונה: (אין מקום לאחר הנקודותיים, אז היא תגיע בצד.
).

0mroosh

New member
הו וכן,

השיער שלי מבולגן.
(כמה כיף שיש חממות בבית הספר.
).

Dancing mad

New member
נמ.

שם: אור. גיל: 17. מקום מגורים: גבעתיים. פורומים בתפוז: אנגלית, גאווה צעירה, ולא, לא הפורום שרשום לי בחתימה. :/ בתפוז מאז: אוגוסט 2004 מוזיקה אהובה: כמעט כל סוגי הרוק. עונה מועדפת: קיץ. צבע: צהוב או אדום - אבל לא בבגדים. שיר: יותר מדי. העדפה מינית: אר, הומו. (
) מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:343662670 בלוג\במה חדשה: בלוג. תמונה: לא, תודה.

tipeshet

New member
אהמ.

עומר 16 בפורומים יוני בלוך ואפרת גוש, רונה קינן וצילום-אמנות הצילום. מסנג'ר : [email protected] אייסיקיו: 170667418

ד י א ט ה

New member
טוב...

שם: גרייס גיל: 15 מקום מגורים: צת"א פורומים בתפוז: יוני בלוך ואפרת גוש, יהודית רביץ, ג"צ, רונה קינן, אביתר בנאי, אמאלה, פיקאפ, מטרופולין, איגי וקסמן............... בתפוז מאז:מ אפשהו ב2005 ניר שכנעה אותי לבוא ומאז התמכרתי מוזיקה אהובה: הכל חוץ ממזרחית, ובעיקר ג'אז בלוז רוק פופ/דיסקו וfunk עונה מועדפת: חורף צבע: שחור שיר: anouk - graduated fool העדפה מינית: the girls מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: בלוג\במה חדשה: blog http://www.flickr.com/photos/grace75 תמונה: מסר לעולם

PianoGirl20

New member
טוב, מהר מהר לפני שאני טסה לעבודה..

שם: ליבי גיל:19.5 מגורים: אזור המרכז פורומים בתפוז: הרבה.... כל הפורומים שקשורים לאהבה, אנשים, בעיות של אנשים, בעיות של אנשים שקשורות לאהבה..:p מוזיקה ועוד... בתפוז מאז: וואו....כבר איזה 4 שנים. (בערך 2001). צבע: כחול, ורוד סגול..(נו באמת, מה אנחנו בגן?....) עונה מועדפת: אממ.. אביב. עונה מקסימה. שיר: טוב, על זה אני כבר לא יכולה לענות, פשוט יש כל כך הרבה....'לקחת את ידי בידך', 'ברית עולם', 'עטור מצחך' ועוד מלא מלא שירים.... העדפה מינית: בהחלט בנים. מסנג'ר: [email protected] בלוג: היו לי הרבה בלוגים, מחקתי, עברתי הלאה. תמונה?...אולי יותר מאוחר. מסר לעולם: תתיחסו לאחרים כמו שהייתם רוצים שיתייחסו אליכם.

למעלה