שרשור הכירות ראשון

0mroosh

New member
לא ממש. D:

אבל היית מאחורי בתאטרון ונפגשנו בצוותא, לפני שנכנסנו לעברי, אחרי ההופעה.
.

look away

New member
../images/Emo26.gif

מקום מגורים:ירושלים בתפוז מאז:2004 מוזיקה אהובה:ישראלית עונה מועדפת:קיץ צבע:תורכיז שיר:יש הרבה מזלט על הפורום

Bells For Her

New member
שלום ../images/Emo13.gif

שם: יעל(י). גיל: 18. מקום מגורים: מרכז. עונה מועדפת: אביב. צבע: צהוב. העדפה מינית: לסבית. עניתי בעקרון על השאלות היחידות שידעתי למצוא להן תשובה ספציפית :)

הלו ../images/Emo69.gif

שם: גיל: 17 מקום מגורים: קיבוץ בצפון הקר
פורומים בתפוז: קיבוצניקים/הומור שחור/מכתב שלא נשלח בתפוז מאז: ממממ...כתוב בכרטיס האישי...אין לי שמץ מוזיקה אהובה: מוזיקה יפה (תשובה מתחקמת
) עונה מועדפת: סתיו....אווירה יפה באוויר :) צבע: ורוד (פאקצות או לא להיות) שיר: הביצוע של יהודית ל-"שיר ללא שם" (של שלום) ושיר מקורי של יהודית "שבתות וחגים" העדפה מינית: כבשים עושות לי את זה מסנג'ר:אולי בהמשך אייסיקיו: לערסים
בלוג\במה חדשה: שלילי....אני כותבת למגירה
תמונה: אחחחח... יופי כמו שלי לא מעבירים בתמונות...סתם סתם... נו אני חסוייה...מה תמונה מה...

i love עדי

New member
היי ../images/Emo9.gif

שם: לירון גיל: 13 וחצי מקום מגורים: מודיעין פורומים בתפוז: בטיפול , כוכב נולד , רוקדים עם כוכבים , גלי עטרי וקוראת בכל מיני פורומים שקשורים למוזיקה. בתפוז מאז: מממ 3 שנים ? מוזיקה אהובה: בעיקר עברית ישנה. עונה מועדפת: סתיו
צבע: חום שיר: יש המון .... של יהודית
הילדה הכי יפה בגן , וידוי וסוף לסיפור. וגם שבתות וחגים
העדפה מינית: גברים
מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אני לא ממש משתמשת בו בלוג\במה חדשה: www.israblog.co.il/98784 תמונה:

Koala Girl

New member
אני../images/Emo23.gif

שם: עדי גיל: 18+ מקום מגורים: חולון פורומים בתפוז: אמ"ל(819) קידמן(789) כרגע לא זוכרת.. לא יוצא לי להיות בהם כבר
(אה תסתכלו בפרטים שלי בעצם
) בתפוז מאז: 2002
מוזיקה אהובה: הכל עונה מועדפת: אביב צבע: אדום שיר: סתם שיר? hero-mariah carey העדפה מינית:
מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: לא משתמשת בו.. בלוג\במה חדשה: אין תמונה: אין צורך

clevelandrocks

New member
אפשר גם?

שם: ינון גיל: 27 מקום: ירושלים פורומים בתפוז: סיינפלד, בייסבול, ירושלים בתפוז מאז: משהו כמו שנה וחצי מוזיקה אהובה: כל מיני- מ"ארבע אחרי הצהריים" בגל"צ עד pearl jam עונה מועדפת: בחורף אני אוהב את הקיץ ובקיץ את החורף (קשה לרצות אותי..) צבע: סגול שיר: ביטון העדפה מינית: כן והרבה
מסר לעולם: לכו נגד האינסטינקט

2LIRONOS7

New member
יאללה...../images/Emo3.gif

שם: לירון. גיל: 20+ מקום מגורים: רמת גן פורומים בתפוז: כדורסל, רוק מתקדם, מכוניות, ויש עוד כמה שכתבתי בהם בעבר המון אבל no more. בתפוז מאז: יולי 2002?... מוזיקה אהובה: יש רשימה ארוכה שמתחילה בפרוג רוק ומטאל, מוזיקה קלאסית, ג'אז, מוזיקת עולם, מוזיקה אלקטרונית, Fאנק, R&B, ניו-אייג', איזי ליסנינג, קלאסית-מודרנית, מוזיקה קלטית, מוזיקת פולקלור... you name it. עונה מועדפת: לכל עונה יש את היחודיות שלה. כן כן... אתם רוצים תשובה... סתיו. צבע: כחול. שיר: במקום שיר אני אתן אלבום איכותי שכדאי לכל אחד לשמוע - "Mirage" של להקת Camel. ואם בכל זאת שיר אז אלך על "November Rain" של Guns N' Roses כי הוא אחד השירים הראשונים שאהבתי ונדבקתי אליהם. העדפה מינית: קשרי ידידות עם כל המינים... נו, בנות
מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 92798050 בלוג\במה חדשה: אני לא מצליח להרשם לבמה חדשה...
תמונה: אהמממ... ראו תמונה.

2LIRONOS7

New member
מסר לחיים:

It's only cheating if you get cought
סתם, הנה אחד רציני:
* Pleasure is a by-product of doing something that is worth doing. Therefore, do not seek pleasure as such. Pleasure comes of seeking something else, and comes by the way. A. Lawrence Lowell, US educator & political scientist (1856 - 1943)​

למעלה