שרשור הכירות

HagarStar

New member
שרשור הכירות../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אז יש מלא אנשים חדשים בפורום, וגם אמצע חודש שכזה. אז.. כן. שם: מיקום בארץ ובעולם: גיל: כיתה/צבא/אחר: מסנג'ר/אייסיקיו/אימייל וכו': מייספייס/LastFM/VF וכו': מסר לאומה: תמונה [נו שלכם, מי שלא רוצה שלא ישים]:

HagarStar

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: הייגר מיקום בארץ ובעולם: ת"א
גיל: 15 [עוד שבוע, האא] כיתה/צבא/אחר: ט' מסנג'ר/אייסיקיו/אימייל וכו': [email protected] תזדהו
מייספייס/LastFM/VF וכו': אינלי כוח מסר לאומה: פאניק רולז

../images/Emo141.gif

שם: שירז. מיקום בארץ ובעולם: ראשון. גיל: במאי 15. כיתה/צבא/אחר: ט'2.
מסנג'ר/אייסיקיו/אימייל וכו': [email protected] מייספייס/LastFM/VF וכו': הממ יש לי לסט.FM אבל אנלא נכנסת לשם ממש. מסר לאומה: לימודים זה חרא.
תמונה [נו שלכם, מי שלא רוצה שלא ישים]: אני גם רוצה כזה!
@#$@#%@%

יאמי

שם: בר המאאאאאגניבה. מיקום בארץ ובעולם: אני גרה 30 שניות הליכה למאדים
(זאת אומרת, ת"א אהובתי
) גיל: 14 ו3 חודשים מחודשים
כיתה/צבא/אחר: ט'5 הכי טוב שיש (NOT) מסנג'ר/אייסיקיו/אימייל וכו': [email protected] מייספייס/LastFM/VF וכו': www.myspace.com/barlovegerard מסר לאומה: דה יוזד קינגס
תמונה [נו שלכם, מי שלא רוצה שלא ישים]: אבויO:

Johnni456

New member
נייס טו מיט יו../images/Emo98.gif../images/Emo54.gif

שם: סתיו מיקום בארץ ובעולם: נו, חור במרכז, אף אחד לא מכיר >< גיל: 13 ועוד חודש בערך וחצי
כיתה/צבא/אחר: ח' מסנג'ר/אייסיקיו/אימייל וכו': [email protected] מייספייס/LastFM/VF וכו':
מסר לאומה: קנו לי פוסטר של המספריים של אדוארד!!!
תמונה [נו שלכם, מי שלא רוצה שלא ישים]:

mafakit

New member
אני D: |אלפקה|../images/Emo218.gif

שם: דרור מיקום בארץ ובעולם: עמיקם ><' גיל: 15 D: כיתה/צבא/אחר: ט מסנג'ר/אייסיקיו/אימייל וכו': [email protected] מייספייס/LastFM/VF וכו': http://www.myspace.com/mafakit מסר לאומה: Everytime you see a rainbow, god is having gay sex‏ תמונה [נו שלכם, מי שלא רוצה שלא ישים]: לא

mcfly danna

New member
אני!

שם:דנה חובקת העצים בע"מ! מיקום בארץ ובעולם: ספיר, רחוב סומסום
גיל: 14 וחצי עוד שבוע!!!! כיתה/צבא/אחר: ט'1 מסנג'ר/אייסיקיו/אימייל וכו': [email protected] מייספייס/LastFM/VF וכו': מפחידים אותי השמות האלה.. מסר לאומה: הנסטי החדש לא משו...אין על אפרסקים..
תמונה [נו שלכם, מי שלא רוצה שלא ישים]: אהעאעהאעהעאהעאהעאהעא!!!!!!!!!! הכיעור הכיעור!!!!! XD טיפה נסחפתי. ישן אבל תתגברו..

mcfly danna

New member
הוא בלאוו הכי הוא שונא אותי ולא נכנס לשום דבר

אז אני משנה לזה..

mcfly danna

New member
אין לי מחשב..

אין לי מחשב,אין לי טלפון, אין לי פלאפון ואני בקושי יכולה לצאת מהבית... אבל כשיהיה לי אני אוסיף.. מבטיחה..

למעלה