שרשור הכירות

mcfly danna

New member
מה לא עשיתי ../images/Emo122.gif

"רבתי" עם ההורים שלי, XD זה נשמע מצחיק, חשבתי שעברתי את זה.. מסתבר שלא..הם לקחו לי הכל אז אני אומרת להם "בא לכם לקחת לי גם את ספרי המתמטיקה שלי?" XD ואז הענישו אותי יותר...XD אז אני מדברת בזמן שיעורי מחשב בבי"ס..

xXx Lilo xXx

New member
אוי ../images/Emo201.gifתיהיה חזקה.../images/Emo29.gif

לי בטח ממחר לא יהיה מחשב. אספת הורים וכל זה.... הם יחפרו לי על זה שאני צריכה להשקיע יותר בלה בלה בלה....

mcfly danna

New member
אוחח..אני שונאת שהם עושים את זה..

אני מתגנבת למעלה , [יש לנו גם למעלה מחשב..] ואני לחוצה רצח שכל שניה ההורים שלי יראו אותי...XD גאד, אני פחדנית..ואין לי איך לתקשר עם העולם!!!!! לא ראיתי את הדו קרב אתמול!!!!!!!! רק אמרו שנועם ניצח וקיבל עז והוא ממש נקשר אליה..XD קשה לי לדמיין את זה..

xXx Lilo xXx

New member
נועם? עז? מי? מה? מו?../images/Emo29.gif

את מדברת על הישרדות? מצטערת, לא רואה את זה XD יהיה טוב
ישלי מחשב אבל תכלס ממחר אני פחות בו, הבטחתי לעצמי שאני אקבל הפעם מעל 60 בהיסטוריה... צריך לחרוש XD אני מקווה שתחזרי כבר למסן @#$@# עוד כמה זמן את בעונש?

mori mor1

New member
עונה....../images/Emo15.gif

שם:מור,מורי מור,פובניקית ואיך שבאלכם לקרוא לי[= מיקום בארץ ובעולם:בת ים גיל:13 בעוד 4 חודשים שבוע 3 שעות 45 דקות ו30 שניותD: כיתה/צבא/אחר:ז' מסנג'ר/אייסיקיו/אימייל וכו':214988675 מייספייס/LastFM/VF וכו': מסר לאומה:החיים? תמיד יאכזבו אותכם. אולי פשוט תפסיקו לחיות? תמונה [נו שלכם, מי שלא רוצה שלא ישים]:לעע

a k c

New member
../images/Emo109.gifאני../images/Emo9.gif

שם: עדי. מיקום בארץ ובעולם: חור
. גיל: עוד חודש ומשו 15. כיתה/צבא/אחר: כיתה ט'. מסנג'ר/אייסיקיו/אימייל וכו': מסר
. מייספייס/LastFM/VF וכו': נמנמנ נו אין לי כוחXDD מסר לאומה: המסר הרגיל- תאכלו ויטמינים
תמונה [נו שלכם, מי שלא רוצה שלא ישים]:

McLeaFLY

New member
עונה =]

שם:לאה מיקום בארץ ובעולם:בת ים
[רק בגלל שזה קרוב לתל אביב D: ] גיל:14.5 עוד 5 ימים בול XD כיתה/צבא/אחר:ח' מסנג'ר/אייסיקיו/אימייל וכו':264232147 מייספייס/LastFM/VF וכו':באזנט www.mcleafly.buzznet.com מסר לאומה:יש לי פוסטר של פארמור שלהלהלהלה :p תמונה [נו שלכם, מי שלא רוצה שלא ישים]:הכי עדכנית ><

McLeaFLY

New member
מה אכפת לך תלית ת'פוסטר של

בלינק במקום :p באט תנקס אניווי 3>

למעלה