שרשור הכרויות

הכרות ולא הכרות...

אני נמצא במצב טיפה בעיתי בחיים ולמרות שזוגיות חשובה לי, חשבתי לנסות להכיר אנשים פה מהפורום, להגדיל את מעגל החברים.
ת"א
24
בסביבות 170
רזה
סטודנט מובטל לתואר ראשון
חילוני מוחלט
כמו שאמרתי, אין לי בעיה להכיר בת זוג אבל אני גם מנסה להגדיל את מעגל החברים ולשתף תחומי עניין
אני הרבה דברים אבל בעיקר אני טיפוס נרכש.
אני אוהב סרטים וסדרות, בעבר אפילו עבדתי מעט בתחום, אז זה לא סתם תחביב להעביר את הזמן. אני משתדל לשחק טניס בשביל לשפר את הכושר וגם כי אני אוהב את זה. ואני יודע לבשל כי..... אני מת על קינוחים
זו בהחלט חולשה...
בילוי מועדף הוא קולנוע. כל השאר הם נספחים...
כרגע בבת הזוג הייתי רוצה תחומי עניין משותפים, אני אוהב לדבר עליהם ולמצוא מישהו עם תשוקה זהה(ויכולת\רצון להראות את התשוקה הזאת) לדברים שאתה אוהב זה לא פשוט.

משחק אסוציאציות בהחלט יכול לספר על אישיותו של האדם, אבל אני בספק אם במסגרת הזאת. ובכל זאת:
צחוק
פנים
פרצוף
מפגש
עולם
רק למטרת מזוכיזם. במיוחד בתנאי שרב.
מובל ע"י האישה והשקיות המרובות שלה
300 ש"ח. סתם סתם אני לא קמצן....
למה עגיל באף ולא באוזן? כי זה שנות ה- 80? ובלשון זה העשור הקודם? למה אני מקשקש במקום לזרוק מילה?
לוס אנג'לס

נו, איך הייתי?

payal

New member
MOI

אזור מגורים: השרון
גובה:
מבנה גוף:
השכלה: תואר ראשון
יחס לדת: אתאיסטית
מטרת ההיכרות: הממ מה שיבוא יבוא
קצת על עצמי: חשאית ביותר :)
תחביבים + בילויים: סרטים, טלוויזיה, הכלבה שלי, טיולים, קצת ספורט, קצת קינוחים
קצת על מה שאני רוצה בבן/ת הזוג: שאלה קשה! שיאהב כלבים זה תנאי חובה :)

כמה שאלות, סטייל משחק אסוציאציות:
הומור: (אז בקטע של אסוציאציות?) סיינפלד, לארי דיוויד, המפץ הגדול, מייקל סקוט
רגש: יש לי יותר מדי
צחוק: צריכה יותר בחיים
דייט ראשון: אמא'לה
סרט: 500 ימים עם סאמר. אני יכולה להתחיל רשימה אינסופית, אבל זה הסרט הראשון שעלה לי...
ריצה: זה טוב, כואבות לי הברכיים אז פחות טוב.
שופינג: אונליין הכי טוב
בשמים: יש כמה
עגיל באף: לא משהו
קעקוע במקום אינטימי: אין, גם לא במקום לא אינטימי.
סרט אחרון שראיתי: ארץ אוז, תלת מימד!

נעים להכיר

לא אוהב כדורסל אבל...

אני יודע מי זה. אם כבר אז פופה, לא? לעשות את זה יותר מקומי. בארץ כל השוואה (אפילו של גובה) תעשה אבל למסי אז אפשר לשכוח מזה...

lol

אל דאגה, אם היא נמוכה יש לה סיכוי להכיר מישהו מפה. אצלי זה כבר אבוד, אני עוקפת את מרבית הגברים פה בגובה. נו טוב, ניסיתי.

בהצלחה לכולם/ן!

אני מניח שמציק יותר לבחורה שהיא גבוהה מהגבר.

אמנם יש תחושה מאיימת קצת, אבל אין תחושת סירוס.
מקסימום אפשר לכרות עד הברך

מה שיותר מציק אצלך זה הבעיה להיפגש. לא מכיר דרך פשוטה להגיע לחלל. להוציא דרכון, לפרוץ לנאס"א, להיזכר איפה המפתחות, למצוא איפה לוחצים על הגז, וגם התמרורים מחוץ לאטומספירה לא משהו... ולכי תשאלי את ET איפה היציאה הבאה... חוץ מ"איטי טלפון הביתה" הבחור די מופנם.

shanit159

New member
זה תנאי הכרחי אצלך?

כי זה ממש מקטין את פלח השוק הרלבנטי...

אני מודעת לכך

בסופו של דבר, זה עניין של טעם אישי. יש כאלה שאוהבים מלאות, יש כאלה שאוהבים רזות, כך גם אני מעדיפה את הגבר שלי גבוה ממני. אני לא דורשת שהוא יהיה גבוה ממני ב-20 ס"מ כמו הרבה בחורות, לרוב נמוכות שיש להן דרישות בשמים. בתור גבוהה אני לא יכולה להרשות לעצמי דרישות כאלה, למרות שזה יכול להיות מדליק לצאת עם מישהו כזה גבוה. 5 ס"מ יותר ממני ומעלה זה אידאלי, אך אני לא פוסלת לחלוטין גברים בגובה שלי. אני מודעת לזה שיש פה גם אלמנט פסיכולוגי, נשים מעדיפות את הגברים שלהן גבוהים כי הן רוצות להרגיש תחושת ביטחון, גבר שמגן עליהן. גברים לרוב מעדיפים את הנשים שלהם נמוכות מהם כי אולי נשים גבוהות מאיימות על הגבריות שלהם, האשה צריכה להיות "קטנה" מהם והגבר צריך להיות "החזק והכל יכול." אני חייבת לציין שלא פעם נדלקתי דווקא על גברים נמוכים ממני, אז לעולם אין לדעת.

Never say never

תלת מימד לאוז - איך זה?

והסרט שווה משהו? כי אני לא אוהב את מינה קוניס אז זו הסיבה שאני לא רואה אותו.

איך אפשר שכן?

רק במופע שנות ה- 70 אהבתי אותה. אחרי זה לקח לה זמן להתפרסם אבל מאותו רגע פחות ופחות אהתבי אותה.

למעלה