שרשור הכרויות

גם אני חדש

אני אלמוג בן 16. אני אוהב מאוד סרטי פעולה ומתח וסרטי אימה לדעתי הם נחמדים. יש לי לב קצת חלש לכן לא תמיד אני כיול לעמוד בסרטים כאלה. והנה סוד: אני לא ראיתי אף אחד מרטי "צעקה". הם מפחידים? מגעילים? יש בהם הרבה בוווווווו!!!? (זאת אומרת הפתעות שקופצות פתאום בהפתעה)

europe1990

New member
אחד הסרטים המצחיקים שראיתי

בקיצר כול סרטי הנוערים-אני יודע מה עשית בקיץ החארון, צעקה פשוט סרטים גרועים ו: מצחיקים!! פשוט לא

kai li

New member
גם אני רוצה להצטרף

אני בת 20, וממש פחדנית. אם אתם שואלים את עצמכם עד כמה, אז בתור דוגמא, כשראיתי פרק של x files בגיל 14, לא ישנתי 4 ימים. בפעם הראשונה שראיתי סרט אימה הייתי כבר בת 17, וזה היה "צעקה"... לא ממש טוב להתחיל איתו את הז'אנר. עד היום אני יכולה לראות סרטי אימה רק בווידיאו ובאור יום. אבל אני מאוד אוהבת סלשרים. גם מהסוג הממש סליזי, שרואים שהכול עשוי מקטשופ וגומי. וזהוא. אני מחפשת המלצה לסרטים המוקדמים יותר של ארג'נטו. עד כמה שידוע לי, בחלק מהם השתתפה ג'ניפר קונולי בצעירותה. מישהוא ראה, או יודע במה מדובר?

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif או קיי, הגיע תורייייי ../images/Emo26.gif

האמ...אני קרינה בת 13 (הכי קטנה פה
) *נוסטלגיות סרטי אימה מהעבר*: אז ככה, כשהייתי בת 5 ואחי בן 11, אז והוא החבר שלו, פחדו לראות את כל טרילוגיית סרטי פרדי, אז ברוב "נחמדותם" הם הזמינו אותי, ואני הצטרפתי אליהם, כך שאני ופרדי חברים מהילדות
(אני אז לא פחדתי כי לא הבנתי כלום, אבל אני זוכרת איך אחי פחד
) אחרי זה התחלתי להקליט *בשו-שו* סרטי אימה אשכרה כי זה היה Xדבר אסורX וזהו...הסרט שהכי הפחיד אותי....האמ....סליפי הולו [
]
*עדיין מתלבטת- כשאני אחליט אני אודיע
* הסרט אימה\מתח שהכי שיעמם אותי וחיכיתי שייגמר כבר..... אתם לא תאמינו אבל..... מלהולנד דרייב (כן, הבנתי הכל)- פשוט סרט מעצבן
וזיהווווווו
לילה טוב

Enjoi

New member
תורי ...

אני לב בן 15 הסרט הראשון שראיתי זה סיוט ברחוב אלם אגב אני חדש פה ! הסרט שראיתי לא מזמן : גי'פרס קריפרס ואני משתין במכנסיים ממגרש השדים

mister a

New member
ואני אחרון

אני בן 16 מאיזור שרון הסרט הראשון שראיתי אני ממש לא זוכר... בטח איזה צעקה או משהו מטומטם אחר... לאחר מכן התמכרתי לזה וראיתי את ג'יפס שהכי אהבתי ואת הצלצול שגם הוא נחמד למדי... מאז לא ראיתי סרטים טובים (איפה משיגים את כל הסרטים הלא מפורסמים שאתם מדברים עליהם? קר בתל אביב???)

europe1990

New member
ברוכה הבאה לפורם

צעקה-זה בכלל לא סרט אימה-יותר קומדיה-מממש אבל ממממממש מצחיקה! אני זכר שהיה סרט אימה די ישם עם ג'ניפר קונלי-אבל אני לא זוכר את שמו?

shirang

New member
ואנייייייייייייייייייייייי

שירן מחולון בת 15... מיותר להגיד שאני חולה על סרטי אימה - הז'אנר המועדף עליי מלבד קומדיות כמובן... סרט מועדף.. אממממממ קשה לבחור אבל זה יהיה מגרש השדים.. כפרה על הילדה המקסימה שיורדת הפוכה במדרגות.. קטע ענק :) אחלה פורום נקווה שיהיה פ-נ-א-ן :)

heaven is here

New member
טוב אניייייייי

אני שירה כמעט בת 17 הגעתי לכאן מפורום סרטים. ואני פריקית של ספרי וסרטי סטיבן קינג!

xander55

New member
ואחרון ../images/Emo129.gif

רק רציתי לציין, שהיא ילדה מאוד יפה.

למעלה