שרשור הכרות - חלק ג'

שלום לכם, בדיוק הפורום שחיפשתי../images/Emo45.gif

אז שלום לכם, אני אכנה את עצמי D, זו האות בה השם שלי מתחיל. חיפשתי פורום כזה מכיוון שפעם, לא לפני זמן רב, הייתי אדם ממש טוב. אני לא יכולה לתאר לכם במה בדיוק הייתי טובה, אוכל לנסח את זה במילה אחת: "רגישות". רגישות לאנשים אחרים ולבע"ח, לצרכים שלהם, להיות בדיוק במקום שצריך אותי ובזמן שצריך אותי, לדעת להגיד את המילים המתאימות בזמן הנכון, לתת מעצמי בלי גבולות וכו' וכו'. יש לציין שמאוד אהבתי את עצמי ככה. גם בעלי היה תמיד אומר את זה עליי, שאני כזה בן אדם טוב. קרה לי משהו מאז... היה לי קטע מאוד קשה עם ההורים של בעלי, קשה שזעזע אותי רגשית בצורה קשה ביותר, אפשר להגיד שהם פגעו בי בצורה רצינית ביותר וחסרת בסיס לחלוטין. זה היה לפני כשנתיים, ואני לא אכנס לזה כדי לקצר, רק אגיד שזה שינה אותי לגמריי. נעלמה הרגישות לאנשים, הפכתי לאדישה וחסרת סבלנות. כבר שנתיים אני ככה והשנה החלטתי להשתנות. התחלתי בזה ששלחתי לכל מכריי הקרובים גלויות ברכה אישיות ולא סתם במייל אלא בדואר ממש, בכתב יד עם איחולי ברכה מרגשים. קניתי לחברות שלי מתנות יותר מושקעות לימי ההולדת השנה. השלמתי עם הוריו של בעלי. נהייתי יותר סבלנית לאמא שלי שזה דבר די קשה. ועוד כל מיני כאלו. אני מאוד רוצה להשתנות בחזרה ולשוב להיות אותו בן אדם טוב ואמפתי שהייתי... תאחלו לי בהצלחה?

Juramento

New member
ערב טוב לכולכם

אני בן 17, ואני גר במרכז הארץ. אמ...הסיפור שלי הוא כזה: אני סובל מבעייה של השמנת יתר. למזלי, לא השמנה חמורה, אבל עדיין. אני כבר הרבה זמן מנסה לשנות את זה, בעיקר בשנתיים האחרונות. בקיץ שעבר ממש לקחתי את עצמי בידיים ויישמתי עקרונות ביולוגיים של תזונה וירדתי 20 קילו ונראתי והרגשתי מעולה. עכשיו אני באותו משקל אחרי ההורדה אבל אני רוצה לרדת עוד. הבעייה היא, שכל הזמן אני קובע לעצמי תוכנית או משהו מוגדר, אבל תמיד אני קוטע את זה אחרי יום יומיים מכל מני "תירוצים". איך אתם מציעים לי לקחת את עצמי בידיים ולאסוף את עצמי שוב ? תודה לכולכם.

הדס100

New member
שלום ../images/Emo13.gif חדשה כאן

אני הדס, בת 21, בעוד חודש סטודנטית... נראה לי פורום ממש נחמד,

א ס י ת

New member
אמא של תינוקי.

אני מקווה שתוכלי לשקם את עצמך בצורה שאת הולכת בה. אני רואה שעברת משבר אימון עם חמותך, אותה כאילו אימצת לאם במקום אמך הפחות מקבלת. בכדי שתוכלי להיות כמו שאת אוהבת להיות, כדאי לעשות קצת שיחות עם איש מיקצוע. ואולי העשייה שלך בכל זאת תספיק כדי לשקם את הפגיעה. שהשנה הבאה תהיה יותר טובה עבורך מהשנה הזאת.

ערב טוב, ברוך הבא אלינו ../images/Emo24.gif

עזוב "לקחת את עצמך בידיים", אני באופן אישי לא אוהבת את המשפט הזה. מזמינה אותך לקרוא שרשורים והודעות בפורום ובדף הראשי, ואם תרצה אתה גם מוזמן לקחת חלק בתוכנית ולתכנן לעצמך את הירידה במשקל כמטרה. מאוד מכירה את הנושא שאתה מדבר עליו באופן אישי, גם אני ירדתי 20 ק"ג ורוצה לרדת עוד. ככה שבטח עוד נדבר על זה הרבה. שנה טובה

בוזיקית

New member
הי נשמה שלי! איזה כיף לפגוש אותך

גם פה! גמני חדשה פה אז שיהיה לנו בהצלחה!

blueirus

New member
הצצתי ונפגעתי

נראה פורום מאוד מעניין ומדבר אלי אני עדיין לא מקובעת בחיים שלי מרגישה כמו עלה נידף, שזורם לאן שהרוח נושבת שעולמי צר כעולם נמלה מה עשיתי עד היום? סיימתי תואר ראשון ו... זהו.... זה הדבר המהותי כנראה בחיי אז מה המשימות שלי להשנה? להצליח בלימודים (תואר שני בסוציולוגיה) למצוא עבודה לטווח ארוך (חצי משרה בתור פקידה , מן ראש קטן כזה)

dana00

New member
תודה יעל, שלחתי לך גם מסר בפרטי כדי

לקבל את המאמרים שאת מפיצה. האם קיבלת?

Juramento

New member
תודה רבה יעל ותודה גם לבוזיקית!

שנה טובה ומוצלחת לכולנו!!!

תודה אסית ../images/Emo24.gif

אני כבר הרבה זמן מתיעצת עם אשת מקצוע (יועצת לזוגות נשואים) בלעדיה לא הייתי יכולה לעשות את הסוויץ' הזה. ושוב תודה ושתהיה לך גם שנה נפלאה.

ברוכה הבאה D ../images/Emo141.gif

טוב לראות אותך כאן, את מוזמנת להצטרף לחבורה, כולנו כאן בתהליך שינוי, מי בתחילתו ומי במהלכו, כך שבהחלט הגעת למקום הנכון. רציתי רק להגיד משהו קטן בעקבות ההודעה שלך - לא משנה מה היה ומה קרה, את היית אדם טוב ונשארת אדם טוב. אולי נכווית ממשהו, אולי נפגעת, הפכת לפחות סבלנית, אבל לא חדלת להיות בן אדם טוב אף פעם. את זה אני אומרת לך בלי להכיר אותך בכלל. זאת נקודה למחשבה, ותהיה בוודאי רלוונטית יותר כשתרצי לבחור לעצמך מטרה להשנה. שנה טובה
,

ודאי שנאחל לך הצלחה גדולה

וגם ברכה ענקית על ההישגים שרשמת עד כה. בהחלט ראויים לכל שבח

sobolina

New member
D - גם אני אצטרף לאיחולים ../images/Emo26.gif

אני מחזקת את דברי יעל,וחשוב מאוד שתזכרי את השורות שהיא כתבה. גם לי היה משבר גדול באמון עם חברה מאוד טובה שלי , ולקח לי הרבה זמן לעבוד על עצמי (כמעט חצי שנה),אבל אחד הדברים היחידים שחזקו אותי במהלך כל התקופה הזו , הייתה העובדה שהיו אנשים שהזכירו לי כל הזמן את מה שיעל כתבה לך : את עדיין נשארת אדם טוב
. וסתם שתדעי,אני מבטיחה לך שאנשים יפתיעו אותך במהלך המסע שלך , אבל אל תשכחי , לפעמים לא רק סופה של הדרך היא המטרה , הדרך עצמה חשובה לא פחות. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם , ובהצלחה רבה. הילה

למעלה