שרשור הכרות - חלק ד'

s h i r k u s h

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif

איזה פורום נהדר, ממש תומכים מהלב והנשמה פה- איזה כיף

שלום שירי, שנה טובה!

מכל סיבה שהחלטת להיכנס ולכתוב בפורום, ברוכה הבאה! ותרגישי חופשי לכתוב כאן על כל מה שרלוונטי מבחינתך. חג שמח!

שלום שרית, וברוכה הבאה!

אני חושבת שלנושא של הפורום אין גיל, והוא עשוי להתאים לנערות בנות 16 וגם לבני 50 באותה מידה. כי יש לכולנו את המשותף והוא הרצון לעשות שינוי ולמצות את החיים עד תום. אני רוצה להגיד לך תודה על שהחלטת לאמץ בחום את הדברים שאני כותבת, רק חשוב לי שתדעי שאני יכולה רק לתת קצת כיוון, לבוא ולהגיד שהצלחתי לשנות משהו אצלי, ואני שמחה לחלוק את זה עם אחרים. אבל אצלך בחיים - את היחידה שיכולה לעשות את השינוי. ואת כבר נמצאת בגיל שהאחריות לחיים שלך היא עלייך. לדוגמא, האחריות לקום בבוקר ללימודים היא עלייך. ואך ורק עלייך. אם היית נשארת שנה בבית-ספר בגלל שלא לקחת את האחריות הזו, התוצאות של אי לקיחת האחריות, גם הן היו עלייך. רק עלייך. לא על ההורים, המורים או החברים. ואגב, גם ללכת ולטפל בבעיה של איחורים חוזרים - זה לקחת אחריות. כך שכל הכבוד שהחלטת לעשות את זה. אני בטוחה שתוכלי להשתלב כאן בפורום, על אף הגיל הצעיר, וזאת אם תחליטי שאת באמת באמת רוצה להשתנות ותקחי אחריות על כך.

זואי11

New member
שלום, רוצה להצטרף אליכם

בעקבות שרשור סיכום השנה שחלפה בפורום אחר, הגעתי למסקנה שבשנה שעברה לא השגתי כמעט אף אחד מהיעדים שהצבתי לעצמי. אני רוצה לשנות זאת, והבטחתי לעצמי שהשנה הזו תהיה שנת השינויים שלי. בשלב זה אפרט רק אחד מהיעדים והוא: חזרה למעגל העבודה. מקווה שתהיה לכולנו שנה פוריה ומלאת הישגים.

היי זואי, ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

קודם כל את יודעת מה לא עבד בשבילך, שזאת התחלה די טובה. והשאלה המתבקשת היא - מה את מוכנה לעשות, כמה את מוכנה להשקיע והאם את מוכנה לקחת אחריות, כדי שהשנה הנוכחית באמת תהיה אחרת. לא שאלה פשוטה, אבל אם תשאלי את עצמך אותה, אין לי ספק שהדברים יהיו הפעם אחרת. שנה טובה

למעלה