שרשור הכרות - חלק ה' - ברוכים הבאים

מתחילים בדר"כ מההתחלה

ואחר כך מנסים לברר מה הכי דחוף לטפל בו, מי ומה הכי חשוב. אנחנו נלך איתך צעד צעד, אם תרצי לתת סיכוי לשינוי. ברוכה הבאה

תודה ../images/Emo24.gif

תודה רבה לכן אוקיי אני רוצה לתת סיכוי לשינוי ראיתי שזה מצריך כתיבה אם תוכלנה לעדכן מה ומאיפה ?

מקום טוב להתחיל להתמצא בפורום

בהודעת הפתיחה, מאמר "כתיבת בוקר" ומאמר "הבית שבתוך הלב", וגם הטאגליינס שבפורום. בהצלחה,

א ס י ת

New member
Talila3 אני בראש שלך. שמחה לשמוע

שאת פותחת עסק עצמאי. אותי זה בכלל לא משעמם. אשמח אם תספרי יותר על העסק. ואיך אתה עושה את זה.

sobolina

New member
משעמם ../images/Emo35.gif למה משעמם../images/Emo35.gif

א. אין לי אלא להתפעל קשות מהיכולת שלך - אין ספק שלנהל עסק ביתי תוך כדי טיפול בגוזלים הקטנים מצריך המון אנרגיות ויכולת שאת יכולה להיות בטוחה שלהרבה אנשים במצבך,לא ממש הייתה המוטיבציה להחליט להגשים את המטרה הזו. אני חושבת שכל שלב שתבחרי מפה והלאה , זה רק יחזק אותך,במידה ותבחרי להתייחס לזה כאל דבר חיובי. נכון,להפרד מהילדים זה קשה - אבל תחשבי מה את תוכלי להעניק להם אח"כ
הרי אני מאמינה כי אין פה רק מחשבה על עצמך , אלא מחשבה על העתיד הרחוק שבו תרצי שגם ילדיך יקצרו את הפירות יחד איתך. ולגבי העסק עצמו - זה לא משעמם בכלל , ההפיך הוא הנכון ,זה ממש מרתק אותי (וכמו שאת רואה עוד אנשים בפורום). גם אני אשמח אם תפרטי טיפה (הרבה
) יותר על העסק. והכי חשוב - שיהיה המון
הילה

Talila3

New member
חיממתם לי את הלב....אפרט על העסק

מדובר בעסק בתחום שירותי טלמרקטינג,טלמיטינג, ייעוץ שיווקי לעסקים יש עוד תחומים כמו סדנאות,אימוני מכירות, קורסים. ויש עוד תחום שיתפתח בשלב קצת יותר מאוחר, . אני מעסיקה עובדים שעובדים מהבית שלהם, ויש דרישה מאד גדולה בתחום מבעלי עסקים. אשמח לענות על כל שאלה, ותודה על קבלת הפנים....

tal341

New member
היי

שלום, שמי כפי הנראה כשמך - טליה ואני מחפשת לעבוד מהבית. אשמח אם תוכלי לעזור לי.. תודה טליה

s h i r k u s h

New member
ברוכה הבאה טלי ../images/Emo140.gif

בהצלחה בעסק החדש
בתור בת לאם שעובדת מהבית מודעת היטב לבעיתיות בעניין, אך סה"כ יש לזה המון יתרונות. שמרי על האופטימיות

שרשור הכרות - חלק ה' - ברוכים הבאים

ברכות לכל המצטרפים החדשים. שמתי את כל הודעותיכם תחת ההודעה הזאת - כדי להקל על כולנו. כולכם מוזמנים לקרוא את הודעת הפתיחה, ההודעות שבטאגליינס והמאמרים, כדי להתעדכן בנעשה בפורום. וכמובן -
ברוכים הבאים !!!

meshi4

New member
היי.........אשמח להצטרף.

נושא השינויים בחיי בשנים האחרונות מעסיק אותי מאוד.

מאוחר מדי להצטרף?

אמנם השנה כבר התחילה אבל אני מקווה שעוד אפשר להצטרף... כל כך הרבה זמן אני מייחלת לשינוי,מאסתי בעצמי בכל תחום אפשרי ואני מקווה שהפעם אולי, בעזרת הפורום,אני אמצא את הכוחות הנפשיים לשנות ולשפר
קראתי את המבוא ואת העלון הראשון והרגשתי כאילו זה נכתב במיוחד בשבילי. כבר מחר אני אתחיל בכתיבת הבוקר.... אני כל כך שמחה שמצאתי את הפורום הזה!

למעלה