שרשור הכרות קצר

לוּבּה

New member
שרשור הכרות קצר../images/Emo139.gif

כדי שנכיר קצת אחד את השני
שם: גיל: מתי התחלתי לראות את התוכנית? למה המשכתי לראות אותה? אירוח זכור במיוחד מהתוכנית:

מילי17

New member
../images/Emo99.gif ראשונה

שם:מירי גיל:17 עוד שבוע :) מתי התחלת לראות את התוכנית? לפני שלוש עונות.. מאז שהבנתי מה זה אומנות אמיתית :) למה המשכתי? כי אני מתה עליו וחושבת שיאיר הוא פשוט מוכשר בטירוף, וחתיך, וענק ומקשיב. ואני מכורה אירוח זכור במיוחד מהתכונית:הראיון עם אבא שלו, טומי לפיד. היה מצחיק ביותר...

AyalaN

New member
את מנהלת פורום חדש ולא אמרת לי?!?!

נעלבתי!!! סתם לא. אבל פעם הבאה תודיעי! במיוחד שעכשיו את בטח תדעי קודם אם עדי תהיה או לא. בהצלחה!!! וסליחה שהרסתי.

AyalaN

New member
אאה אז מזל"ט.

איזה יופי, אמרתי לך שפעם נוכל לדעת מראש אם עדי תהיה או לא
אני מתכוונת לנצל אותך בעיניין. תתכונני.

AyalaN

New member
טוב אז אני אשתף פעולה../images/Emo12.gif

שם: אילה. גיל: 18, עוד חודש. התחלתי לראות את התוכנית בעיקרון שנה שעברה במאי בערך.. אבל ראיתי גם קודם לפעמים, לא בקביעות. התחלתי והמשכתי בגלל עדי אשכנזי, וגם עכשיו, אני רואה כדי לא להפסיד פעמים שהיא באה.

miamor17

New member
גם אני חדשה!../images/Emo13.gif

ככה סתם פתאום בא לי להצטרף בספונטניות לפורום חדש!
טוב אז ככה... שם: עטר גיל: 17 וחצי מתי התחלתי לראות את התוכנית? לא זוכרת האמת...אבל די ממזמן..עוד שאדיר מילר היה אצל יאיר לפיד למה המשכתי לראות אותה? בגלל הפינות בסוף ובגלל הלוק המסוקס של יאיר

טיפטיפי

New member
שלום לובה!!!! מזל"ט על הפורום

היי אני רוני (בת) סטודנטית בת 22 ואני אוהבת את התוכנית של יאיר מאז שהייתי בצבא (לפני שנתיים) שהיינו יושבות כל הבנות מהחמ"ל וצופות בתוכנית שלו.. המרואיין הכי הכי: אבא שלו כמובן, והראיון הרגיש שיאיר ניהל עם אהוד מנור בזמנו שאחיו נפטר למה עדי עזבה למהההה איזו דינמיקה הייתה שם.... לובה יש מצב שיאיר מתראיין בפורום????

לוּבּה

New member
היי לך:]

אין לי משהו מיוחד, אני כמוך וכמו כל שאר חברי הפורום-מכורה
. אני רואה את התוכנית מהעונה השלישית.

טַלי

New member
../images/Emo9.gif

* שם: טלי * גיל: 15 מתי התחלתי לראות את התוכנית? מאז ומתמיד אבל רק בשנתיים האחרונות אני אוהבת אותה וצופה קבוע * למה המשכתי לראות אותה? בגלל יאיר לפיד! * אירוח זכור במיוחד מהתוכנית? עוד אין...

אמ...

גיל:19 מתי התחלתי לראות את התוכנית?מהעונה הראשונה(נראה לי...) למה המשכתי לראות אותה?כי התוכנית הזאת מעניינת
אירוח זכור במיוחד מהתוכנית: האירוח האחרון של עדי אשכנזי.

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifסופסוף ../images/Emo24.gif

בת אל 18.5 התחלתי מהעונה הראשונה והמשכתי כי אין על יאיר
אירוח זכור במיוחד זה עם אילנה אביטל שאנסה אותו

חחחח זה בדיוק האירוח שזכור גם לי!!!

ועכשיו גם אני... גיל: 17 צפיתי בו מההתחלה (עוד בשנים שהוא היה בערוץ 3) יאיר רק משתבח עם השנים... והאירוח שזכור לי במיוחד... כמובן האירוח עם אילנה אביטל שנתנה קטע ממרי לו ויאיר לא ידע מה לעשות עם עצמו כשהיא נמרחה לו על הצורה
.

לוּבּה

New member
ועכשיו אני!../images/Emo136.gif

שם:שלי גיל:עוד פחות מחודש 16. מתי התחלתי לראות את התוכנית?מהעונה השלישית. למה המשכתי לראות אותה?כי התמכרתי. אירוח זכור במיוחד מהתוכנית:אלי ומריאנו, בעונה שעברה
כשאלי עשה חיקוי של גמל שלמה

לימור1977

New member
אני עונה...

שם: לימור. גיל: 27. מתי התחלתי לראות את התוכנית? מהתוכנית הראשונה. למה המשכתי לראות אותה? כי היא מעניינת. אירוח זכור במיוחד מהתוכנית: האירוח של אילן רמון ז"ל.

למעלה