שרשור הכרות קצר

s h i r k u s h

New member
היי לכולם ../images/Emo13.gif

קוראים לי שירי, או שירקוש (איך שבא לכם
), אני בת 21 כמעט, התחלתי לראות את התוכנית לפני כשנתיים והמשכתי לראות אותה כי יאיר מעביר את התוכנית בצורה מאוד מיוחדת ולא משעממת כמו כל התוכניות אקטואליה- הוא משלב אקטואליה עם כל נושא שבעולם וזה מה שיפה. אירוח זכור במיוחד: של עדי שהייתה אצלו באופן קבוע בתוכנית, בתור הבדרנית, איך היא ירדה עליו שהוא פיטר אותה... חחח זה היה מצחיק לראות איך היא הביכה אותו בכוונה.

מאירה 1

New member
../images/Emo6.gif

שמי: מאירה גיל: 23.5 מתי התחלתי לראות את התוכנית: מהתוכנית הראשונה של העונה הראשונה למה המשכתי לראות את התוכנית: כמובן בגלל יאיר וגם בגלל שהיא מעניינת לדעתי והוא מראיין נפלא. אירוח זכור במיוחד: כמו שהזכירו קודם האירוח של אהוד מנור לאחר מות אחיו וגם שלמה ארצי מהתוכנית הראשונה של העונה הזאת..

סניילית

New member
אאני

שם:לינוי
מתי התחלתי לראות את התוכנית?עונה שעברה..
למה המשכתי לראות את התוכנית?בגלל עדי אשכנזי
אירוח זכור במיוחד מהתוכנית:עונה שעברה-אלי ומריאנו

אני אני אני

שם: הילה-חוסה גיל: 16 וחצי מתי התחלתי לראות את התוכנית? אמממ וואי לפני כמה שנים.. אבל רק בשנתיים האחרונות בעקביות. למה המשכתי לראות אותה? היא נורא מעניינת..יאיר מרתק אירוח זכור במיוחד מהתוכנית. עם אביב גפן

לוּבּה

New member
אהה אוקיי.

כי פשוט יש לי קרובים בארגנטינה ויש שם הרבה שקוראים להם חוסה

טיפטיפי

New member
אני רוני

שמי רוני ואני בת 22 סטודנטית שנה ב' צופה ביאיר מאז שהייתי בצבא לפני שנתיים אוהבת בעיקר את הספרים ואת הרגישות שבו יחד עם המראה הקשוח והשרירי

הדריי

New member
=)

שלום לכולכם=) גם אני מאוד אוהבת את יאיר לפיד פשוט אין עליו... אני בת 17 ואני רואה את התוכנית עוד מאז שהייתי ממש קטנה, הייתי רואה את התוכנית עם אמא שלי ומאז המשכתי לצפות בה בעצמי=) קיצר, יש לי כל מיני מאמרים שלו ורציתי לדעת איפה אני יכולה להשיג עוד מאממרים וכתבות שהוא כתב תודה ובי =)

למעלה