שרשור הכרות שכזה.אני חייב

UrBaN Man

New member
שרשור הכרות שכזה.אני חייב ../images/Emo10.gif

שם: גיל: מהיכן? מנגנים/שרים/כותבים/מלחינים? אם כן, אז מה או מה? כמה זמן? חושבים על להיות ממש מוזיקאים בעתיד? הוסיפו תמונה של הכלים שלכם (כלי נגינה
) ודבר קטן אחרון, מסנג'ר:
מצטער, יואב. אה, והוסיפו תמונה של הכלים שלכם (כלי נגינה
)

UrBaN Man

New member
אני אענה לעצמי, מונולוג. :)

שם: יואב/איש האדמה/ג'אן. ראה ערך "מסנג'ר". גיל: 14 ומשהו. מהיכן? מרכז, איזור ת"א. מנגנים/שרים/כותבים/מלחינים? מנגן ושר. ופעם בהמון המון זמן גם כותב, כתבתי פעם היפ הופ כזה, היום כבר לא. אם כן, אז מה או מה? מנגן על קלידים
, ואני שר. אה, ואם צריך אז גם על דרבוקה.
כמה זמן? בקשר לקלידים, אני אשמיע פה קצת דברים שאני מנגן, ואני מעדיף שאתם תגידו כמה זמן אני מנגן לדעתכם, גם אם זה חודש/שנה/שנתיים וכך הלאה. אני שר לא יודע בדיוק כמה זמן, כשמתחשק. ודרבוקה מכיתה ד' אני מדרבק לי בשביל הכיף ובשביל זריזות אצבעות וידיים. חושבים על להיות ממש מוזיקאים בעתיד? הייתי רוצה, נראה כבר
הוסיפו תמונה של הכלים שלכם (כלי נגינה ) אוסיף תמונה עוד מעט. ודבר קטן אחרון, מסנג'ר: [email protected]

Yoko Nakajima

New member
חיחי

האורגנית שלי ממוקמת באותו מקום בדיוק :C סוף החדר צמוד לקיר, מימין למיטה, משמאל לספריה או איך שלא קוראים לזה ^^

UrBaN Man

New member
הדרבוקה. למה אני מעלה את זה? ../images/Emo6.gif

מישהו רוצה לדבר במסגנ'ר/צ'אט?

mmmbam

New member
בהחלט :)

התמונה השנייה של הקלידים ממש יפה! אתה צילמת? [חוץ מכתיבה, אני גם בקטע של צילום, אתה תסלח לי, נכון?
]

A N I g M A

New member
נו, תזרמו

שם: סיוון גיל: 19 מהיכן?: ירושלים
מנגנים/שרים/כותבים/מלחינים? אם כן, אז מה או מה?: שרה, בעיקר, אבל גם מנגנת וכותבת. כמה זמן? אני שרה מגיל 4
, כותבת מגיל 13 ומנגנת מאמ.. גיל 6 (אורגן, אבל הפסקתי) ובגיל 18 התחלתי ללמוד גיטרה. חושבים על להיות ממש מוזיקאים בעתיד?: אני לא רק חושבת, אני אהיה. הוסיפו תמונה של הכלים שלכם (כלי נגינה ): ממ. אני אשים תמונה שלי. הייתי שמה עם מדים, אבל אסור:X ודבר קטן אחרון, מסנג'ר: [email protected] איי איזה חמוד קטן!

sok777

New member
אני

שם: סער גיל: 15 מהיכן? אזור הצפון.. הגליל. מנגנים/שרים/כותבים/מלחינים? הכל
אם כן, אז מה או מה? על גיטרה, פסנתר ושר, כותב, מקליט. כמה זמן? גיטרה 3 וחצי שנים, פסנתר עוד לא שנה, כותב ומלחין שנתיים ומקליט גם כמעט שנתיים. חושבים על להיות ממש מוזיקאים בעתיד? בהחלט. זו השאיפה.. הוסיפו תמונה של הכלים שלכם. כבר הוספתי באיזה שרשור.. יש לי סטראטוקסטר אמריקאית, איבנז אקוסטית ומנצ'יני קלאסית. פסנתר ימאהה. ודבר קטן אחרון, מסנג'ר: [email protected] סער

hagarshtar

New member
מי מי מי../images/Emo118.gif

שם:הגרי גיל:13 מהיכן?רעננה מנגנים/שרים/כותבים/מלחינים?מנגנת כותבת אם כן, אז מה או מה?הא? כמה זמן?כותבת שנתיים נמגנת אממ..לא הרבה חושבים על להיות ממש מוזיקאים בעתיד?נקווה הוסיפו תמונה של הכלים שלכם (כלי נגינה )אחת הגיטרות----> ודבר קטן אחרון, מסנג'ר:[email protected]

itoosh2

New member
שיהיה...

שם: איתוש גיל: 15 מהיכן? רעננה מנגנים/שרים/כותבים/מלחינים? כרגע, הכל... אם כן, אז מה או מה? מנגן תופים וגיטרה, כותב, מלחין, ועכשיו גם הסולן של הלהקה שלי (שודרגתי מתפקיד מתופף) כמה זמן? התחלתי לכתוב בכיתה ז'.. שאר הדברים קשה להגדיר חושבים על להיות ממש מוזיקאים בעתיד? אם זה יפתח בשבילי אני כל כך ארצה הוסיפו תמונה של הכלים שלכם (כלי נגינה ) בהזדמנות... ודבר קטן אחרון, מסנג'ר: [email protected] מצטער, יואב. אתה צריך להתבייש בעצמך (?) אה, והוסיפו תמונה של הכלים שלכם (כלי נגינה ) שוב, בהזדמנות...

itoosh2

New member
התופים

מאפקס סטנדארטי... בדרך כלל אני מנגן בלי פאדים...

itoosh2

New member
זה מהבר מצווה שלי..

עשיתי אותה בסגנון של מבוכים ודרקונים (וואו, כמה הייתי שונה לפני שנתיים) אז שמתי כאילו מפה של הרפתקאה בכניסה לאולם...

noam273

New member
פחח

הייתי רוצה להיות בבר מצווה שלך, יכול להיות מצחיק. XD נעמיקה

mmmbam

New member
נעים להכיר P:

שם: מעיין. גיל: בנובמבר 14. מהיכן? קיבוץ במרכז. מנגנים/שרים/כותבים/מלחינים? כותבת, ואנשים טוענים שאני יכולה גם לשיר, אבל אני בספק. אם כן, אז מה או מה? כתיבה זה התחום שלי. אני כותבת הכל- סיפורים, שירים, כתבות, מכתבים. אני פשוט אוהבת מאוד לכתוב. כמה זמן? מאז שלמדתי לכתוב. חושבים על להיות ממש מוזיקאים בעתיד? האמת היא שאני די בספק... אולי אני אכתוב שירים לזמרים/להקות שאני מעריכה, אבל לנגן או ליר בעצמי? לא נראה לי. הוסיפו תמונה של הכלים שלכם (כלי נגינה)
כלי נגינה אין לי, אבל זה מה שאני משתמשת בו... ודבר קטן אחרון, מסנג'ר: מי שרוצה - מסר :)

למעלה