שרשור הכרות שכזה.אני חייב

feel so low

New member
חייב אז חייב

שם:בן גיל:19 מהיכן? חיפה מנגנים/שרים/כותבים/מלחינים? כן לכל.. אם כן, אז מה או מה? גיטרה כמה זמן? 3 שנים נראה לי חושבים על להיות ממש מוזיקאים בעתיד? כן הוסיפו תמונה של הכלים שלכם (כלי נגינה ) אין... ודבר קטן אחרון, מסנג'ר:[email protected]

tirasc15

New member
אני =]

שם: שרית גיל: 15 מהיכן? נתניה מנגנים/שרים/כותבים/מלחינים? מנגנת אם כן, אז מה או מה? כל מיני שירים, יצירות, מה שבא ליד כמה זמן? שנתיים חושבים על להיות ממש מוזיקאים בעתיד? הלוואי הוסיפו תמונה של הכלים שלכם (כלי נגינה ) ודבר קטן אחרון, מסנג'ר: אני מעדיפה לא לפרסם..

tirasc15

New member
והקלאסית..

ציוד מעפן, אני יודעת... אבל בינתיים מסתפקת בזה....

ממממ

שם:נופר גיל:16 מהיכן? מרכז מנגנים/שרים/כותבים/מלחינים?שרה, קצת מנגנת, כותבת. אם כן, אז מה או מה? מממ קצת גיטרה כמה זמן?מי סופר? חושבים על להיות ממש מוזיקאים בעתיד?
הוסיפו תמונה של הכלים שלכם (כלי נגינה ) - אין לי ודבר קטן אחרון, מסנג'ר: [email protected]

אני../images/Emo168.gif

שם: לינוי גיל: 12 וחצי מהיכן? קרית שמונה מנגנים/שרים/כותבים/מלחינים? מנגנים- גיטרה קלאסית, לפני שבוע התחלתי, כותבת-מאז ומתמיד, מלחינה-בשנה האחרונה שרה- תמיד. חושבים על להיות ממש מוזיקאים בעתיד? כן.. בערך... אה ואין לי מסנג'ר.. זהו סיימתי~

Independent17

New member
תורי ../images/Emo70.gif תורי../images/Emo70.gif תורי../images/Emo70.gif

שם: דניאל :] גיל: 17 וחצי
מהיכן: אשדוד מנגנים/שרים/כותבים/מלחינים: מנגנת (6 שנים, אורגנית) , שרה (5 שנים), כותבת (בערך 5 שנים) ומלחינה בקטנה (רק יצירה אחת בינתיים). חושבים על להיות ממש מוזיקאים בעתיד: מקווה. טפו טפו. תמונה בהמשך... מסנג'ר- [email protected]

inbal287

New member
עונה

שם: לירון ענבל/ ענבלירון גיל: 17 ו9 ימים מהיכן? ירושלים
מנגנים/שרים/כותבים/מלחינים? הכל אם כן, אז מה או מה? ^^ כמה זמן? שרה - כיתה א', מנגנת - כיתה ד', כותבת - כיתה ז', מלחינה - כיתה ח' [אה, אבל אני כבר בקושי מנגנת] חושבים על להיות ממש מוזיקאים בעתיד? בטח, זה הרעיון
הוסיפו תמונה של הכלים שלכם (כלי נגינה ) אין ודבר קטן אחרון, מסנג'ר: תקבלו במסרים

Yoko Nakajima

New member
me!

שם: לירן גיל: 16+ מהיכן? ראשון לציון! מנגנים/שרים/כותבים/מלחינים? כל הנ"ל חוץ מלשיר. עדיין לא יצא לי להחליט בקשר לזה X_X אם כן, אז מה או מה? אמרתי כמה זמן? מקטנות ^^ חושבים על להיות ממש מוזיקאים בעתיד? כן, רק אל תספרו לאימא ואבא -_-'' הוסיפו תמונה של הכלים שלכם (כלי נגינה ) אחי לא נותן לי תמצלמה (פירוש: אין תמונה) ודבר קטן אחרון, מסנג'ר: [email protected]

noam273

New member
חח עונה?

ארר, אני אוהבת לעשות שאלוניםם! שם: נעםם.אבל אתם מוזמנים לקרוא לי מיקה גיל:14וחצי מהיכן?קרית אונו [ לא, זה לא בקריות!] מנגנים/שרים/כותבים/מלחינים? מנגנמת, ומנסה להלחיןן.. אם כן, אז מה או מה? מה?!חחחח כמה זמן? שנתיים בערך. חושבים על להיות ממש מוזיקאים בעתיד? תמיד רציתי את זה, השאלה אם זה יקרה, זה מין אופוריה שכזו. הוסיפו תמונה של הכלים שלכם (כלי נגינה ) -האיכות גרועעה-מצלמת אינטרטנט. ודבר קטן אחרון, מסנג'ר: הא ואם אני לא רוצה לתת?! [email protected] התחרטטתי. אוייייוהוויי= אני מסטוללללללה מעייפות. נעמיקה

noam the ninja

New member
גם אני פה!

שם: נועם גיל: 16 מהיכן? עין איילה מנגנים/שרים/כותבים/מלחינים? מנגן וכותב מוזיקה אם כן, אז מה או מה? מנגן וכותב מוזיקה כמה זמן? שנה וחודש חושבים על להיות ממש מוזיקאים בעתיד? אני אהיה הוסיפו תמונה של הכלים שלכם (כלי נגינה ) ודבר קטן אחרון, מסנג'ר: [email protected]

s n o r k y

New member
חדשה פה...

שם: זהבית גיל: 21 מהיכן: ראשון לציון מנגנים/שרים/כותבים/מלחינים: הכל, ברמות שונות של הצלחה וכישרון. כמה זמן: מנגנת על גיטרה שנה בערך, על פסנתר ניגנתי 11 שנה והפסקתי לפני שלוש שנים בערך בגלל הצבא. כותבת ומלחינה... המממ... לא יודעת... הרבה זמן. חושבים על להיות ממש מוזיקאים בעתיד: אין לי אשליות בקשר לזה. ודבר קטן אחרון, מסנג'ר: אין מסנג'ר. אולי אני אחליט שזה שווה את זה בקרוב.

למעלה