שרשור הכרות

שרשור הכרות../images/Emo14.gif

שם: גיל: תאריך לידה: עולה לכיתה: אייסיקיו: מסנג'ר: מייל: תמונה שלכם/שבא לכם להוסיף:

עונה^^../images/Emo14.gif

שם: לירז גיל: 13 תאריך לידה: 3.9.93 עולה לכיתה: ט' אייסיקיו: - מסנג'ר: - מייל: [email protected] תמונה שלכם/שבא לכם להוסיף:

uoston

New member
עונה!

שם:שני גיל:18 תאריך לידה:22.7.89 יט תמוז עולה לכיתה:סיימתי!!! אייסיקיו:לא זוכרת מסנג'ר:לא יודעת מייל:לא רושמת תמונה שלכם/שבא לכם להוסיף:אין.

hagarbls

New member
עונה:]

שם: הגר גיל: 14 תאריך לידה: 8/9/93 עולה לכיתה: ט' אייסיקיו: חסוי:] מסנג'ר: אין מייל: חסוי:] תמונה שלכם/שבא לכם להוסיף: אממ אין :] לירזושש למה פתחת פורום חדשש?

hannah montana

New member
עונה:../images/Emo26.gif

שם:אופיר גיל:17 תאריך לידה:13/05 עולה לכיתה:י"ב אייסיקיו:אין מסנג'ר:אין מייל:[email protected] תמונה שלכם/שבא לכם להוסיף:הנה תמונה מהבובות תסתפקו בזה

santal

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם: שני. גיל: בקרוב 13 תאריך לידה: 29.7.94 עולה לכיתה: ח' אייסיקיו ואימייל בפרטי
תמונה שלכם/שבא לכם להוסיף:

sweet girl20

New member
עונה...

שם:ג'סיקה גיל:15 תאריך לידה:4.2.92 עולה לכיתה:י אייסיקיו: מסנג'ר:[email protected] מייל: תמונה שלכם/שבא לכם להוסיף::)

מעייני 9

New member
עונה...

שם:מעיין גיל:14 וחצי תאריך לידה:10.1.93 עולה לכיתה: ט' אייסיקיו:לא משנה... מסנג'ר:לא משנה... מייל:תסתכלו בתשובה שלמעלה... תמונה שלכם/שבא לכם להוסיף:לא בא לי להוסיף, אין לי כוח...

shir828

New member
שלום../images/Emo13.gif

שם: שיר גיל: 13 (באוגוסט אני אהיה בת 13) תאריך לידה: 14.8 עולה לכיתה: ח' אייסיקיו: 242853130 מסנג'ר: מי שרוצה שיבקש.. מייל: כנ"ל תמונה שלכם/שבא לכם להוסיף:

../images/Emo180.gif עוונה PP;

שם: ספיר גיל: 12.5 תאריך לידה: 9.2.95 עולה לכיתה: ז' [: אייסיקיו: 193672212 מסנג'ר: [email protected] תמונה שלכם/שבא לכם להוסיף: אין :]

Hilary דאף

New member
עונה D:

שם: מור גיל: 12 תאריך לידה: 29 בנובמבר עולה לכיתה: ז' אייסיקיו: 249338527 מסנג'ר: אין מייל: [email protected] תמונה שלכם/שבא לכם להוסיף: אממ , תמונה מהממת של מיילי :]]

למעלה