שרשור הכרות

יום.

New member
../images/Emo193.gif

כינוי: יום. גיל (אפשר לעגל): 21 ארגון בו פעילים: מד"א תפקיד: חובשת מלווה מתנדבת - בדימוס (בקרוב הקאמבק!) אזור בארץ: דן

אמנון מרגלית

במד"א- חובש רפואת חירום, נהג אמבולנס, מדריך יו"ר סניף מד"א מודיעין, יו"ר הוועדה העליונה לקבלת חברים,חבר פורום יו"רים של עיריית מודיעין ויש עוד.. במוטורולה- מנהל שירות חוץ, אחראי על השירות של החברה בישראל,מזרח אירופה,מרכז אפריקה,יוון וקפריסין. חוצמזה- חורז שירים (דרך ה"עולם שלי" אפשר להגיע לבלוג שילי), אוהב מאד ספורט (כל בוקר שעה חדר כושר ומידי פעם תוספת של הליכת ספורט במודיעין והסביבה)

ענת73

New member
אמנון מרגלית

שכחת להוסיף- משורר דשי"ם מחממי לב מוקדם בבוקר

טוב נו...

חן בת 22 חובשת ומדריכה במד"א. מסתובבת, אבל רשומה ומתנדבת בעיקר בראשון.

אוקי

רועי בן 25 במתנדב במשטרת ראשון לציון (מרחב בשפלה) ומרחב יפת"ח במחוז תל אביב. מאבטח טיולים ומגיש עזרה ראשונה. עברתי קורס ירי מעשי מהמשטרה + קורס מוסדות חינוך מהמשטרה קורס יח"מ (יחידות מיוחדות) במסגרת המשר האזרחי). דוד ל4 אחייניות נפלאות שניים מהן גרות בסיאטל בארצות הברית.אזרחיות אמריקאיות. ושניים בגבעת עדה. מנהל קומונת מאבטחים/מאבטחות ומגישי ע"ר מנהל קומונת אהוד שגב

18 G

New member
טוב נו

ליאור בת 19 חובשת - מדריכה מד"א ראשון איזור איילון כרגע חיילת

shimonbl

New member
ואני

שם - שמעון גיל - 30 + (חחח) אירגון - מד"א תפקיד - חובש בכיר/מדריך (ועד כמה בדימוס...) איזור - איילון - ראשל"צ

אני

שי קרופפלד בן 21 חובש בכיר ומדריך, מתנדב במד"א כפר-סבא אזור ירקון כרגע לוחם בצנחנים ומשתדל להתנדב בחופשות

meee4

New member
../images/Emo13.gif שלום

כינוי: ענבל גיל: 22 ארגון: מד"א תפקיד: חובשת/נהגת מתנדבת איזור: בעיקר י-ם

Beigelman

New member
עכשיו תורי

כינוי- אמא מכנה אותי אלכס.. בייגלמן אלכס :) גיל- 17 ארגון בו פעילים- מד"א תפקיד- מע"ר אזור בארץ- איילון ראשל"צ מעבר לכך כרגע שוחר של חיל האוויר..ו.. אין מה להוסיף.

אני שוחר

אני שוחר בחיל האויר חיפה בכינוי הידוע "טכני". סיימתי י"ב ואני ממשיך להנדסאים.

Beigelman

New member
חח בכינוי הטכני ^^

טוב נו אולי הרוב פה לא מבינים, אבל אתה לא צריך לדבר איתי כמו ילד קטן :] אני בהולץ, עולה עכשיו לי"ב במכונות תעופה.. מקווה להמשיך להנדסאים. איזו מגמה אתה?

ואני

כינוי: הדסה / דסה / דסי או כל וריאציה אחרת שעולה על דעתכם גיל: לא נהוג שבחורה תגלה את גיל אבל אם אתם מתעקשים, 21 ארגון: ניחוש אחד.. מד"א תפקיד: חובשת בכירה / מדריכה או סתם אחראית בעיקר על הבלאגן איזור: איילון (מודיעין)

morphine 20 mg

New member
טוב.........

כינוי: מורפיום 20 מ"ג גיל: 20 וחצי ארגון בו פעילים:מד"א תפקיד:חובש מלווה וחונך נוער (בסופי שבוע) אזור בארץ:איילון (ראשון לציון) וכרגע בצבא..........מש"ק הדרכת חובשים.........

E M S

New member
אחרי ה-ר-ב-ה זמן

חחח אז ככה אחרי הרבה זמן שלא כתבתי ורק הצצתי... בעבר הייתי חבר עיל מאוד מאז הקמת הפורום.. יוני בן 22 מד"א חובש, מדריך (חוג"ד בצבא) אזור איילון ראשל"צ הקאמבק היה לפני חודש וחצי אחרי שנתיים..

אז גם אני

שם: אפרת טל. מי שמכיר אותי כאן מכיר אותי בתור אפרת ונטורה (לפחות 5 מקוראי כותבי פורום זה היו בחתונה, אז...) בת 30 עגול אך לא מעוגל (זקנה) התחלתי לפני 10 שנים במד"א לוד, אחר כך הייתי מתנדבת כלל אזורית- אזור איילון רדפתי שם במיוחד אחרי אמבולנסים שאוכלסו ע"י שמעון נאור מלוד(האבא המדא"י שלי) נועם אורלינסקי ואשר שטרן עברתי קורס מדריכים אצל איציק פיימן בשנת 98 מאז ריכזתי שלוש שנים את קורסי המדריכים (לנוער) בחופש הגדול (כן , גם אני גרתי באונים, נעורים ושיין, למי שמכיר) וכמו כן הדרכתי שני קורסי 60 באילת, שני קורסי 60 בלוד, ושני קורסי מדריכים בוגרים באיילון. וגם קורס נהגי אמבולנס במודיעין בשנת 2000 עברתי קורס פרמדיקים אך אחריו גיליתי את יעודי האמיתי היום אני נשואה לגבר המושלם נאור, אמא לשחר ואהוד (לא ילדתי באמבולנס, אל תדאגו) ועובדת בתור אחות במיון שערי צדק בירושליים להתנדבות במד"א יש חלק נכבד בהפיכתי לאשה המאושרת שאני היום , ולכן תמצאוני עדיין משוטטת בפורומים מוצלחים כמו אלו תודה אפרת

למעלה