מתכון ללבנה....
מי שאוהב לבנה או גבינה לבנה...עשויה מיוגורט הרי המרשם.... קונים מיכל של יוגורט (גדול - 1 ק"ג- או שזה ליטר...בכל אופן הגדול). שמים מסננת בתוך קערה גדולה, בתוך המסננת מניחים מגבת מטבח (נקיה או חדשה) שופכים את היוגורט לתוך המגבת ושמים בצד לאיזה 12 שעות ....שופכים את המים שהצטברו. שמים את הלבנה שנוצרה בקערה...אפשר להוסיף, שום, מלח, זעתר, צנוברים... או כל דבר שמתחשק. אם אין זעתר וצנוברים שכבר אמרנו שאפשר להשיג ב OASIS ב NORTH ROAD, אפשר להוסיף רק מלח. עוד דבר קטן, מומלץ לקנות את היוגורט של JALNA או של יופלה.... עדיף את הרזה...(דל שומן)... שווה את המאמץ. בכל אופן בתאבון, לירון