שרשור הכרות

idanias

New member
שרשור הכרות../images/Emo69.gif

שם: ז\נ: מקום מגורים: תאריך לידה: תחביב: זמר\זמרת\להקה אהוב\ה: איזה פורומים\קומנות אני מבקר: תמונה אם בא לכם:)

idanias

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם:עידן טאלנט ז\נ:זכר מקום מגורים:מרכז תאריך לידה:12.12 תחביב:מוזיקה,מחשב
זמר\זמרת\להקה אהוב\ה:Evanescence
איזה פורומים\קומנות אני מבקר:פורום אוונסנס

היי יש לך יומולדת בתאריך של אמא שלי..../images/Emo65.gif

יש לכם עוד שבוע יומולדתת..

אהלן עידן חתיך ../images/Emo13.gif

זה רק אני ואתה פה
ממ אוקיי. אני נופר, נקבה מב"ש:) 14.9 תחביב.. לנגן אני חושבת. ומוזיקה! הרבה מוזיקה! ומ"שצים
זמר-אביב גפן/עברי לידר זמרת-אפרת גוש/שילה פרבר להקה-היהודים/שייגצע/מוניקה קומונה של בן ארצי, מנהלת שם!
עברי לידר, שייגצע, כפיר אפשטיין, ג'נגו, תיכוניסטים[קצת פחות] ומבקרת בפאניק! אט דה דיסקו, לא שומעת אבל חברה שלי מנהלת שם אז אני מציקה לה!
תמונה לא צריך שתסבלו

אני מכירה אותך מפורום אוונסנס ../images/Emo9.gif

שם: יערה ז\נ: נקבה מקום מגורים: באר שבע תאריך לידה: 29.1.1992 תחביב: לנגן בגיטרה ולשמוע מוזיקה. זמר\זמרת\להקה אהוב\ה: מיי כמיקל רומנס,פול אאוט בוי,הקיצר יש ממש ממש הרבה,כמעט 20 ככה פלוס מינוס
איזה פורומים\קומנות אני מבקר: פאניק!אט דה דיסקו,אני המנהלת
מי כמיקל רומנס,פול אאוט בוי,שלושים שניות למאדים,טוקיו הוטל. נופרץ סתמי

פריקאאאאא,לשתוק לשתוק ../images/Emo13.gif

י'וואנבי תירס גמדי מקפץ בחורשת האפרסקים שרודפים אחרינו בלילה

A m 0 s

New member
החיים יפים!!

שם: עמוס ז\נ: ז מקום מגורים: הו"ה תאריך לידה: 5.1 תחביב: מוזיקה (גיטרה) זמר\זמרת\להקה אהוב\ה: דנה ברגר,סיון שביט, טל גורדון, איגי וקסמן ועוד.. איזה פורומים\קומנות אני מבקר: פורום דנה ברגר!!, קומונות סיון שביט, פורום איגי וקסמן, רוק ישראלי, ערוץ 24, קומונת חומר מקומי, איתי פרל, האי (נו מה דנה ברגר משחקת שם) ויש עוד כמה...

חדשה.. :]

שם: אלמוג ז\נ: נקבה מקום מגורים: איזור השרון.. תאריך לידה: 20.5 תחביב: אממ הרבה חח זמר\זמרת\להקה אהוב\ה: זמרת שורטי ונינט טייב.. וזמר אייל גולן שלומי שבת אביב גפן וכו' כו' איזה פורומים\קומנות אני מבקר: פיי בהרבה אני מנהלת תפורום של שורטי וגיא אריאלי..
תמונה אם בא לכם:)

הלו =)

שם: טל ז\נ: נקבה
מקום מגורים: נשר תאריך לידה: 11/4 תחביב: צילום זמר\זמרת\להקה אהוב\ה: ממ... בעיקר ניל יאנג :)

spake

New member
גו קנטרי...:)

את יודעת שניל יאנג שר ביחד עם פרל ג'אם? מתאים לא?

xtina 4 ever

New member
חדשה.../images/Emo13.gif ../images/Emo210.gif

שם: ויקי. ז\נ: נקבה. מקום מגורים: אריאל. תאריך לידה: 2/6 תחביב: יש לי הרבה, ואין לי כוח לפרט. זמר\זמרת\להקה אהוב\ה: כריסטינה אגילרה, בריטני ספירס, אוונסנס, אפיקה, ארצ' אנמי ודיסטרבד. וכן, אני מודעת להבדלים בין 2 הראשונות לכל השאר. 0ס איזה פורומים\קומנות אני מבקר: כריסטינה אגילרה, בריטני ספירס וערוץ MTV. :) אני הימנית..

skaramoosh

New member
נראה אם שווה להצטרף ../images/Emo13.gif

שם: נגה ז\נ: תיאלצו להאמין לי כשאני אומרת לכם שאני בת, כי אתם לא מוזמנים לבדוק
מקום מגורים: מעלה אדומים תאריך לידה:18.7.93 תחביב: לשמוע מוזיקה, לאכול, לגלוש באינטרנט, לקנות פיצ'יפקעס, לקרוא ועוד זמר\זמרת\להקה אהוב\ה: אוונסנס, מיקה, פול אאוס בוי, פאניק, פינק, מיי כמיקל רומאנס, דה קינקס, דה ביטלס, קווין, רד הוט צ'ילי פפרז, דה ראסמוס ועוד איזה פורומים\קומנות אני מבקר: קומונת הסגידה לוולדמורט ולאוכלי המוות, פורום הארי פוטר - הספר, פורום מעלה אדומים, תפוז משוב (סמוייה). תמונה:

spake

New member
מאיפה שמעת על...

the kinks? יש להם שיר אדיר do it again.....בכלל להקה טובה משנות ה-70.........

skaramoosh

New member
אבא שלי

יכול להיות שאני מכירה את השיר, אני פשוט לא מזהה את השירים שלהם לפי השמות. רוב השירים שלהם טובים ^^ (חוץ מההוא על היהודיה עם האף העקום או משהו כזה
)

שלום.....? *פרצוף ביישן*

שם: מעיין אבל תקראו לי יוקו ז\נ: נ מקום מגורים: אזור תאריך לידה: 17.11 תחביב: ממ יש הרבהO.O בעיקר לצייר מנגה לצפות באנימות ולבלות עם בעלי החיים שלי זמר\זמרת\להקה אהוב\ה: יש מלאאאאO: דירו, גאקט, מיאבי ועוד ועוד... איזה פורומים\קומנות אני מבקר: כל הקשור לבלי חיים וזכויותיהם וכל הקשור ליפן, יפנית ואנימות אתם תיהיו אלי נחמדים נכון?;;

למעלה