שרשור הכרות

noam270

New member
היי../images/Emo13.gif

שם: נועם ז\נ:
מקום מגורים: אמממממ.......חור פרימיטיבי כולשהו....בארץ.... תאריך לידה:27.8 תחביב: ספרים ו...לא יודעת זמר\זמרת\להקה אהוב\ה: מירי מסיקה, פחות בעניין של הרכבים איזה פורומים\קומנות אני מבקר: פורום הנפילים....ועוד כל מיני
לפי מה שקראתי עד עתה אני הכי קטנה כאן

נשמאמית

New member
עונה :]]

שם:עדי ז\נ:נקבה מקום מגורים:לוד תאריך לידה:29.9 תחביב:לנגן , ולגלוש באינטרנט ועוד הרבה :]] זמר\זמרת\להקה אהוב\ה: אוהבת את שורטי :]]] ואת היהודים, אביב גפן , עברי לידר ועוד.. איזה פורומים\קומנות אני מבקר: פורום שורטי ומנהלת את קומונת לסביות צעירות

MeItOsH

New member
חדשה..../images/Emo13.gif

שם:מיתר ז\נ:נקבה מקום מגורים:נצרת עילית תאריך לידה:20.6.92 תחביב:ממ לא יודעת.לקרוא פאןפיקשנים של דני ולינדזי מCSI:NY..ולכתוב הרבה שטויות וציטוטים באנגלית. ובטח יש עוד איזה מאה אלף דברים שפשוט לא עולים לי לראש..
זמר\זמרת\להקה אהוב\ה:קלי קלארקסון,מארון 5 וריבה מקאנטייר.
איזה פורומים\קומנות אני מבקר:CSI,קלי קלארקסון,מארון 5,ציטוטים ופתגמים תמונה אם בא לכם:) מאז שעשיתי קעקוע אני צומי.תתמודדו.

MeItOsH

New member
../images/Emo45.gif

ולנצרת אףאחד לא יורד. פשוט נשארים בעיר ומרחמים על עצמו. [ או יותר נכון הולכים לפארק ומשתכרים ואז באה משטרה והכל מסתבך מאוד..:]]]

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifהייייייי פורום ספיישל פור מי../images/Emo70.gif

שם:אדר
. כן, ב-א'
. ז\נ:נקבה, פעם אחרונה שבדקתי
. מקום מגורים:חור במרכז {כן, קיים דבר כזה}. תאריך לידה:6.3 תחביב:לרקוד
, ולשגע אנשים באפן כללי
. זמר\זמרת\להקה אהוב\ה:קלי קלארקסון, דה קורז, מארון 5, פינק, בלאק אייד פיז... מי לא?
איזה פורומים\קומנות אני מבקר:קלי קלארקסון, מחול, נולד לרקוד, קומונת מכירים את זה. ואני מניחה שגם אתם תצטרכו לסבול אותי
. תתמודדו בלי תמונה, אני בתגובה מהירה
.

spake

New member
היי לכולם...

שם: עינב ז\נ: זכר מקום מגורים: לכל מי שטוען שהוא גר בחור עוד לא ביקר בבית שמש כניראה.... תאריך לידה: 20.6 תחביב: גיטרה, מוסיקה, כדורסל, שחמט ומחשב. זמר\זמרת\להקה אהוב\ה: לועזי- קוונטינג קרוז, פינק פלויד, גארי מור, קני צ'סני, חוזה פילסינו וכדומה... עיברי- כוורת, אייל גולן, יהודה פוליקר, תיסלם, הראל מויאל. איזה פורומים\קומנות אני מבקר: מדע פופולארי (אל תגידו שזו לא שריטה!)

איזה פורום כלבבי!

שם: צופית ז\נ: נקבה, רק מהבחינה הביולוגית. טעות שלו שם למעלה. מקום מגורים: מעלה העכברוש והזיקית. תאריך לידה: י"ט אדר תחביב: לנשוך את אחותי זמר\זמרת\להקה אהוב\ה: הופה היי איזה פורומים\קומנות אני מבקר: אומנות בחימר פולימרי, שמיניסטים, צילום -אמנות הצילום, רעיונות מטורפים

סאפירוש

New member
עונה ^_^

שם: ספיר. :) ז\נ: נ'. מקום מגורים: אחוזת ברק, חור בצפום D: תאריך לידה: 28.8.1994
תחביב: מחשב, לשיר, לרקוד מדי פעם, לנגן בגיטרה, לשמוע מוזיקה [!], לצאת עם חברות =] זמר\זמרת\להקה אהוב\ה: Green Day, RHCP, Led Zeplin, Yellow Card, Nickelback, Guns N' Roses, Linkin Park, Jennifer Lopez, Metro Station, Mitchel Musso, Avril Lavigne, Good Charlotte, יוני בלוך, אביב גפן. איזה פורומים\קומנות אני מבקר: פורום גרין דיי, קומונת המקום שלנו, הייתי מעט בקומונות שרוטים שרוטות D:
הייתם נחמדים xD

אהלן [:

אלון כשר מרעננה. בן 18..נולדתי ב-5 בנובמבר 1989. כתבתי פה הודעה חדשה למעלה שבה כתבתי על השריטה שלי =] הנה תמונה:

למעלה