שרשור הכרות!

taltal girl

New member
סנוופקין!! ../images/Emo25.gif

סנופקין! סנופקין! *אצה רצה לשנות חתימה*

taltal girl

New member
זהו, עכשיפ יש לי ../images/Emo25.gif

חתימה חדשה

Mooa-Numi

New member
בכיף.

קוראים לי דוכיפת, בנובמבר הקרוב 32 וארבעה חודשים, מפתח תקווה. אני נשואה+3 ומחפשת, אוהבת טיולים ארוכים לאור השקיעה וקיפודים. אני בלונדינית, עם עיניים כחולות, ומתהדרת בפטמה שלישית, לרווחת הכלל. מקווה להשתלב בפורומיכם- דוכיפת כהן.

otem®

New member
אז מה???!!! לי חסרה

שחלהההההההההה ... או ש... יש לי שלוש????????

Immortality

New member
../images/Emo41.gif~מממממף~../images/Emo41.gif

אוקיי... אני מיכל, בת 14, הרצליה... אמממ אני די מטורפת... יש לי כל מיני יציאות מוזרות... אני מכורה למחשב~אינטרנט~אייסיקיו ואני חולה על ים בריכה וכאלה... התמכרויות עיקריות... חוץ מהמחשב: לדבר בפלא/טלפון, טלויזיה, לישון
, חברים חברות וכמובן ~שופינג~... ממממממממ. ואפשר למצוא אותי פה: 173350270 [אייסיקיו] [email protected] [מסנג'ר]

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif אני די חדשה ../images/Emo70.gif

אני אדווה בת 13 מקדימה <נראה לי אתם מכירים...NOT> אמממ אני אוהבת לבלות עם חברות ואני מאד אוהבת לעשות קניות אמממממ יש לי הרבה תחביבים אם אתם רוצים יש לי בכרטיס האישי או במסנג'ר תדברו איתי
[email protected]

LimiMimi

New member
ME.

שלום, קוראים לי לימור ואני אייסטאוור\משחק החיים אלכוהליסטית
בת 13 עוד 3 חודשים ארבע עשרה.. מכ"ס, צופיפניקית פחות או יותר. חולה על ים.. די שרוטה, ובלה בלה בלה.

bleeding rose

New member
../images/Emo48.gifגמני!

אמ....אני מיטל מגני תקווה, בת 17 וטיפ'לה... אוהבת-חתולים, חברים, ורדים אדומים, מוזיקה- מטאל לסוגיו, גותיקה לסוגיה, וקלאסית ואופרה, וגם עיצוב אופנ ואומנות פלאסטית בכללי, חוש הומור, אסטטיקה, וחוכמה. לא אוהבת-התעללות בחיות, כיעור (פנימי וחיצוני), פוזרים, מוזיקה מזרחית לסוגיה וגם פופ, צבעי ניאון, חום וקיץ בכלל (חוץ מהיתרון של החופש בקיץ, אין לא שום סיבה לקיום) שבלולים וחשופיות (החיה היחדה שאני שונאת), טיפשות, בורות, ובעעעעע, ומצבי רוח רעים.....

נעמה ע.

New member
אעעעע.. טוב ../images/Emo9.gif.

אז אני נעמה, עוד חודשיים (קצת יותר, אבל מי סופר..) בת 18.. אני דתיה, גרה בשומרון.. ב-1 לספטמבר אני מתחילה שרות-לאומי.. לכן לא ברור למה אני מנסה להשתלב בפורום חדש.. אבל אני ממילא קוראת כאן, אז מה אכפת
. אההה.. וזייהו. מה עוד לספר?

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

אז מה אם את דתיה
סבבה לך! זה כמו שאני ירשום שאני חילוניה!

נעמה ע.

New member
בשבילי- זה חלק גדול מאוד

ומשמעותי ממני, ומי שרוצה להכיר אותי צריך לדעת את זה, בגלל זה כתבתי. בדיוק כמו שמישהי אחרת יכולה לכתוב, אם בא לה, שהיא צמחונית, שמאלנית-קיצונית, חובבת-טיסנים כפייתית או מתנדבת במד"א. תכתבי שאת חילונית, סבבה..

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif לא באתי לתקוף אותך...

זה פשוט היה נשמע כאילו זה דבר יוצא דופן אז רציתי להגיד לך שזה לא

למעלה