שרשור הכרות~!

נועה167

New member
שרשור הכרות~!

שם: גיל: מקום מגורים: תחביבים: סדרות אהובות: אייסי/מסנג'ר: אם יש משו שאתם רוצים להוסיף אז סבבה :)

נועה167

New member
אני-

שם: נועה גיל: 17.5 מקום מגורים: כפ"ס תחביבים: אממ טלויזיה, אינטרנט, ים.. ועוד כל מיני סדרות אהובות: אי.אר, משמרת שלישית, הרקיע השביעי, וכמובן בנות מקלאוד. אייסי/מסנג'ר: 135084852 :)

The only Shpitz

New member
אני...

שם: נועה גיל: 18 מקום מגורים: רחובות סדרות אהבות: חברים, בנות גילמור, מכושפות, בנות מקלאוד

נועה167

New member
היי את

שלחת לי מסר אבל המסרים שלי לא עובדים אז אני לא יכולה לפתוח אותו :/

גמנייייי../images/Emo187.gif

שם: מורי גיל:23 מגורים: ירושלים סדרות אהובות: בנות גילמור,בנות מקלאוד, מכושפות,הג"ש איסקיו:345762024 מסנג'ר: [email protected]

דמות אהובה שלי ../images/Emo187.gif

אממממממ ניק

נועה167

New member
תוסיפו דמות אהובה

שלי היא אלכס! רציתי לשים תמונה אבל אי אפשר :( אולי בגלל שאין מנהל? וד"א מתי יהיה?

הגרה182

New member
יאיי גמני!!!! ../images/Emo187.gif

שם: הגר גיל: 17 ו-3 חודשים
מקום מגורים: מושב ליד אשקלון תחביבים: מוסיקה
, חברים
, לישון
סדרות אהובות: מכושפות, בנות גילמור, אי אר, בנות מקלאוד.. אייסי/מסנג'ר: 210897281, [email protected]

אני אני אני אני!

צאלה 13 וחצי(בינואר 14) קיבוץ אילות סוסים, מחשב, בנות מקלאוד, סמולויל, חברים, אריזה שפחתית וכו'. 304545658 [email protected]

yaelelele

New member
סוף סוף פתחו פורום טוב!!

שם:יעל גיל:15 מקום מגורים: רחובות תחביבים: לנגן לשיר לטפל בחיות ועוד הרבה דברים... סדרות אהובות: הרקיע השביעי , בנות מקלאוד , מכושפות , בית חולים לחיות , משפחת סימפסון. אוספים : פסלים של סוסים , כובעי קאבוי (ולא בצבעים ורודים!!) מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו:147997651 נ.ב איזה מצחיק זה שבמציאות קוראים להם אהרון סוניה וכל זה :) חחחחחחחחח

פגית

New member
אניייייייייי

שם:יובל גיל:בת 17 ו10 חודשים אתמול חחחחח מגורים:ליד באר שבע תחביבים:רכיבה על סוסים,טלויזיה,ספרים,אומנות,מיסטיקה ,קריסטלים ועוד.. סדרות אהובות:בנות מקלאוד,מכושפות,איאר,מירוץ לאתמול,רוזוול,הסנגור,סו תומס,בנות גילמור,סאמרלנד ועוד המון חחחחחחח זהו:)

פגית

New member
מסנג'ר ואייסי שכחתי...

מסנג'ר במסרים כי זה גם המייל שלי .. ואייסי: 274677349 ודמות אהובה אני דיי נדושה אבל קלייר.....

ע18

New member
:)

קוראים לי עדי . אני בת 18 ... אוטוטו 19 בינואר . אני גרה בהרצליה . אני אוהבת טבע ובעלי חיים . אני תולעת ספרים . מס ' איי סי : 274645631 מסנג'ר : [email protected]

hdmtq

New member
אני

שם: הדר גיל: 13 מקום מגורים: אשקלון תחביבים: סתם שטויות סדרות אהובות:יש הרבה אייסי: 229942328 מסנג'ר: [email protected]

love amor

New member
אני../images/Emo3.gif

שם:עדי גיל:17.5 מקום מגורים:חולון תחביבים:
סדרות אהובות:חברים,מכושפות.. אייסי/מסנג'ר: [email protected] 124474374

למעלה