שרשור הכרות~!

love amor

New member
לא מי את?../images/Emo12.gif

חח יא |נעל|

Lucky Charmed

New member
*מצטרפת..

היי אני חדשה פה.. שם: רתם גיל: 16 תחביבים: מוסיקה והרבה חוץ מזה גם טלוויזיה, מחשב וסרטים.. סדרות אהובות: מכושפות, בנות גילמור, אי אר, חברים, בנות מקלאוד וכו' אלה העיקריות..=) מסנג'ר: [email protected]

מצטרפת לשרשור:

אני עדי. בת 18 (בינואר). הסדרות האהובות עליי: בנות גילמור, בנות מקלאוד, הרקיע השביעי (מאט כזה חמוד!!!). אני עכשיו בי"ב ומנסה לשרוד את השנה האחרונה ולסיים את הלימודים כמו שצריך. הדמות האהובה עליי היא... אין אחת מסויימת... את כולם אני אוהבת: קלייר - פמיניסטית מושבעת ועקשנית חסרת תקנה, טס- עוזרת לכולם (והיא ממש דומה לחברה טובה שלי), אלכס וניק - אין מה לדבר עליהם הם כאלה חמודים והם תמיד עוזרים, בקי - לכאורה חסרת השכלה אבל יש הרבה מה ללמוד ממנה וג'ודי - פרינססה מפונקת אבל אי אפשר שלא לאהוב את הדמות הזאת. אז אהלן לכולם!!! תכתבו פה הרבה! נ.ב שמתם לב שהסדרות האהובות חוזרות פה אצל כולם: בנות גילמור, מכושפות ואי אר?

פגית

New member
גם אני מנסה לצוף עם הראש למעלה

עוד שנה....למרות שאני דיי בסדר , ממוצאת כזו..

Nira22

New member
גם אני

שם: נירה גיל:23 עיר: אשקלון סדרות אהובות: בנות מקלאוד, בנות גילמור, נשים מאוהבות, מכושפות.... אוהבת את בנות מקלאוד: סדרה שכתובה ומשוחקת מעולה,מצחיקה ושנונה, מראה מצבים ריאליסטים ולא מוגזמים... דמויות אהובות והתכונות: טס ,ג'ודי ודייב (מצחיקות) בקי (מעשית ונאמנה) בריק וניק (רגישים ומתחשבים) דמויות שנואות: סנדרה וליז

niminam

New member
איך התעצבנתי בהתחלה שהרגו אותו!

זה נראה לי אכזרי מידי לבקי...
אבל היא דמות חזקה שהתגברה על זה יופי.

נועה167

New member
גם אני!!

אין לך מושג כמה!! זה פשוט ממש עיצבן אותי במיוחד בגלל בקי!! כל דבר רע קורה לה ! :(

עכשיו אני....

שם: אלה מגורים: עפולה גיל: 15 תחביבים: לקרוא, לרכב על סוסים,לטייל סדרות אהובות: בנות מקלאוד, הרקיע השביעי, חוק וסדר אייסי: 220959318 מסנג'ר: [email protected]

L o o K At Me

New member
../images/Emo41.gif

שם: עדי גיל:18 וקצת מקום מגורים: רחובות תחביבים: רכיבה על סוסים, טלויזיה ,מחשב וכו' וכו' סדרות אהובות: בנות מקלאוד,בנות גילמור ומכושפות אייסי:291246367 מסנג'ר: [email protected] דמות אהובה: קלייר ואני גם אוהבת את הו\סוס הלבן של טס-אוסקר נראה לי

niminam

New member
היי כולם! ../images/Emo26.gif אני חדשה ../images/Emo9.gif

התחלתי לראות את בנות מקלאוד מתחילת-אמצע העונה השנייה של השידורים בהולמרק ומאז אני תהיתי למה לא נפתח עדיין פורום לסדרה המזניבה הזאת!
הגיע הזמן! טוב, אני אציג את עצמי- שם: נאטי (לא קיצור של שום דבר) גיל: 17.5 מקום מגורים: רחובות תחביבים: ספרים, טלויזיה, הדרכה בחוגי סיירות וטיולים בכלל, מוסיקה, שחייה, אנטרנט ואממ לנצח את אחותי במשחקי קלפים
סדרות אהובות: בנות מקלאוד כמובן, מלאך שחור, אי אר, בנות גילמור, אייסי/מסנג'ר: 309964584 ושכחתי---
על הפורום!

niminam

New member
שכחתי דמות

בקי וטס הכי הכי ואחר כך קלייר ובום
ג'ודי מצחיקה ומג פשוט אמא... סנדרה משעשעת בגועליות שלה וכמובן שניק הרגיש, דייב המצחיק ואלכס שלהיות שיכור מתאים... בקיצר- כולם! חוץ בעצם מהחברה לשעבר של ניק, שכחתי את שמה מרוב השוליות שלה בעיני.

אני לא מאמין שקלייר מתה

קלייר היא הכי שווה שתוכנית הזאת שווה לקנות דיסקים של בנות מקלאוד....

זינה4

New member
קלייר מתה אני לא מאמינה

אני לא מבינה איך הם הרגו את קלייר ועוד מוות נורא שכזה. היא הייתה העיקר של הסידרה הזו...

למעלה