שרשור הכרות

שרשור הכרות

התנענו את הפורום, נתנו גז ויצאנו לדרך! אז בואו נכיר קצת אחד את השני. מי שלא אסקסואל מוזמן לדלג על השאלות האחרונות:
שם / כינוי:
מתי בפעם הראשונה שמעתם שהנטיה הזאת אפשרית?
הסביבה שלכם יודעת שאתם כאלו? איך הם מקבלים את זה?
מה הציפיות שלכם מהפורום?

תשובות:

שם / כינוי: כוח הרסני
אסקסואל / מתלבט / סתם סקרן? סאטיר (חפשו במילון
)
מתי בפעם הראשונה שמעתם שהנטיה הזאת אפשרית? זה לא חדש לי שיש נטיה כזאת, אני חושב שלפחות לפני שש-שבע שנים.
מה הציפיות שלכם מהפורום? מקום חברתי להעביר בו את הזמן, ואם ירצה ה' אז גם לפגוש נימפומניות אסקסואליות, מה רע?

שלי

שם / כינוי: אדם גיל: 22 אסקסואל / מתלבט / סתם סקרן? סטרייט, באתי לדבר. מתי בפעם הראשונה שמעת שהנטיה הזאת אפשרית? כיתה י' אני מניח

אמינימי

New member
אני

שם / כינוי: אמינימי גיל: 30 אסקסואל / מתלבט / סתם סקרן? לא מוגדר מתי בפעם הראשונה שמעתם שהנטיה הזאת אפשרית? לפני שנה וקצת הסביבה שלכם יודעת שאתם כאלו? לא יודע וזה לא ממש מעניין אותי מה היא יודעת ומה לא איך הם מקבלים את זה? שוב לא ממש מעניין אותי מה חושבים עליי ומה מקבלים או לא מקבלים מה הציפיות שלכם מהפורום? שיתן מענה למתעניינים ואף יצור קהילה תומכת לאילו שזקוקים לתמיכה.

../images/Emo13.gifפאנן

שם / כינוי: הדר גיל:ביום שני אהיה 18 אסקסואל / מתלבט / סתם סקרן?עשיתי "חושבים" עם עצמי ואני עדיין ב"חושבים" אז.. אני בין מתלבטת לאסקסואלית מתי בפעם הראשונה שמעתם שהנטיה הזאת אפשרית?האמת שמאז וגיליתי על נטיות מיניות אחרות חוץ מהטרוסקסואלים אז גם שמעתי על זה. הסביבה שלכם יודעת שאתם כאלו? איך הם מקבלים את זה? הסביבה שלי חושבת שאני נמשכת לבנות וקצת לבנים , אם הסביבה שלי תשמע שאני חושבת שאני כזאת כי אף פעם לא נמשכתי למישהו שקיימתי איתו יחסי מין,שלא נדבר על הנאה.. אז הם מאוד יעלבו. מה הציפיות שלכם מהפורום? ובכן, מכיוון ואם אני מספרת לסביבה שלי הם אומרים לי "זאת תקופה" או "אז לא נהנת?
" , נראה לי שהפורום יכול לעזור לי להבין את עצמי יותר, כי אני חושבת שבשביל לפתור דילמה כלשהי צריך לדבר עם מישהו שהיה באותה הדילמה. שמחה להשתתף:)

clean grunge

New member
|יבחוש|בכיייף...

שם / כינוי: עובדיה/יבחוש/שגיאר/וכו'.. גיל: 17 וחצי(בתקווה להישאר צעיר לנצח..) אסקסואל / מתלבט / סתם סקרן? אמממ..אני א-א-מיני מבחינה אידיאולוגית(לא דתית..)ובכלל..ישלי תאוריה שלייימה בנוגע לסק**ס/אהבה/גבריםנשים.. מתי בפעם הראשונה שמעתם שהנטיה הזאת אפשרית? בקניון הכרתי שתי בחורות מחמדות וסיפרתי להן את האידיאולוגיה שלי אז הן אמרו לי שאני "אסקסואלי"..למרות שלא ידעתי מזה לעזאזל התלהבתי מהקטע שיש לדבר הזה שם.. הסביבה שלכם יודעת שאתם כאלו? איך הם מקבלים את זה? את האדיאולוגיה שלי אני מפיץ כמעט בכל דר אפשרית ואני מתאגה בה.. מה הציפיות שלכם מהפורום? שיהיה פנאאאאן פנאאאאן...

sha na na revol

New member
כלומר...

אתה מתנגד לדברים שפוגעים בטוהר הגוף כמו סקס (שלא לצורך התרבות), קפאין, אלכוהול, סיגריות וכו'... אני לא ממש מסכים איתם, רק יודע שקיימים כאלה.

clean grunge

New member
|יבחוש|אם זה נקרא "טוהר הגוף"...

אז סבב..בכייף..כאילו..אנלא מעשן לא שותה(אלכוהול..)א מפצח גרעינים לא עושה סק**ס(או כל סיפוק אחר..)לא משתמש בתרופות שהן כדורים או סירופ(לא מכניס כימיקלים לגוף..)ו..יש עוד..אני חושב.. לא ידעתי שזה נקרא "טוהר הגוף"..מגנייף.עכשיו ישלי גם משהו מרוכז יותר לקרוא לכל "הבעיות" שלי.. בעיקרון הכל זה מאדיאולוגיה..אבל "טוהר הגוף" גם נשמע טוווף...

train

New member
קקי אתה עושה?

כאילו סליחה על הבוטות אבל מה זה השטויות האלה? אנחנו בני אדם, אנחנו אנושיים ולא צריך לפחד מהגוף שלנו או ממה שנכנס או יוצא ממנו.

clean grunge

New member
|יבחוש|לא מפחד...

פשוט אני פיתחתי עם הזמן סלידה לכמה הרגלי התנהגות של החברה הכלל עולמית עקב שימוש חסר רגש(במקרה הזה במין..)שאיבדו כבר כל חשיבות ומהשמעות האמיתית...

ToryMaster

New member
גם אני כאן ../images/Emo11.gif

שם: ויקי. גיל: 17 [going on 18] אני לא אסקסואלית, אני גם לא מתלבטת, סתם מעניין לי כאן
.

הכירוני

שם / כינוי: בינתיים אילי או אילינא גיל: 25 אסקסואל / מתלבט / סתם סקרן? אסקסואלית מתי בפעם הראשונה שמעתם שהנטיה הזאת אפשרית? לפני שנתיים בערך, אבל ידעתי שהיא חייבת להיות אפשרית הסביבה שלכם יודעת שאתם כאלו? איך הם מקבלים את זה? לא. רק כמה חברים יודעים את זה. נראה לי שכולם כבר ניחשו, כי בשנים האחרונות הם לא עושים לי הרבה בעיות. חברים חדשים עושים בעיות לפעמים, מציקים כל כך שאי אפשר לדבר איתם יותר. מה הציפיות שלכם מהפורום? שיהיה מקום מפגש לכולנו. שנעזור לאנשים שקשה להם, ולאלו שצריכים רק לדעת שאנחנו פה בשביל להרגיש טוב. שיהיה מקום חברתי, ונוכל לשוחח בו על נושאים רגילים. אחרון חביב, שאנשים אחרים יקראו פה, ויתחילו להבין אותנו. אבל קודם כל נדאג לעצמנו, לפני שנדאג שאחרים יכירו אותנו.

יונתן1988

New member
...

שם / כינוי: יונתן גיל: 18 אסקסואל / מתלבט / סתם סקרן? מתלבט\לא ידוע מתי בפעם הראשונה שמעתם שהנטיה הזאת אפשרית? חצי שנה הסביבה שלכם יודעת שאתם כאלו? איך הם מקבלים את זה? חלקם, לועגים לפעמים
מה הציפיות שלכם מהפורום? תומך לגמרי באילי, ובנוסף כמובן- לדעת מה אני בדיוק.

train

New member
../images/Emo85.gif

שם: אופיר גיל: 28 נטייה: סטרייט פעם ראשונה ששמעתי על זה הייתה לפני כמה ימים כשהגענו לדף הראשי...

sha na na revol

New member
../images/Emo20.gif

שם / כינוי: ניקי גיל: 22 אסקסואל / מתלבט / סתם סקרן? לא מחפש להגדיר. אני שייך לכאן מעצם היותי מתעניין בפן הזה. מתי בפעם הראשונה שמעתם שהנטיה הזאת אפשרית? אני יודע זמן רב, לא זכור לי הרגע. הסביבה שלכם יודעת שאתם כאלו? אני פתוח עם הסביבה לגבי חוסר הרצון שלי להכיר פרטנר. איך הם מקבלים את זה? לא תמיד מודעים להחלטה שלי, גם אם הם יודעים כי אני אמרתי להם. לא נראה לי שהם מתייחסים לנושא של המנעות מרצון. מה הציפיות שלכם מהפורום? נראה לי אני אהיה יותר קורא ממשתתף. בכל מקרה, בהצלחה.

Zondag

New member
נעים מאוד ../images/Emo13.gif

שם: יום ראשון בהולנדית... למה? לא יודע, זה הדבר הראשון שקפץ לי לראש. גיל: בקרוב 24 אסקסואל/מתלבט/סתם סקרן: קצת מהכל, אני משער. השאלה העיקרית בה אני מתחבט היא האם אני לא נמשך לנשים או שנשים אינן נמשכות אלי... או אולי שניהם. מתי שמעתי בפעם הראשונה על הנטייה הזו: היום. יחס הסביבה: ההורים קצת לחוצים. החברים גם לחוצים, אבל זה בגלל שלחלקם יש בעיות הדומות לאלו שלי. מדהים איך שמצאנו איש את רעהו... מה הציפיות שלי מהפורום: שיעזור לי להבין את עצמי טוב יותר. בהצלחה וכל הכבוד על היוזמה

franko4

New member
שלום, נעים להכיר.

קראתי על הפורום החדש בפורום אחר, קפצתי לבקר. לאחר שרשור ההיכרות, התברר לי שכרונולוגית אני יכול להיות האבא של רוב, או כל הגולשים לפני. אני נשוי חצי יובל שנים, אב לשניים, ורק בשנה האחרונה למדתי שיש נטייה כזאת, המתחבאת לה בין כל הנטיות המוכרות והותיקות. הסביבה כמובן לא יודעת, כי אני "כמו כולם", בת זוגי, מן הסתם יודעת, היא החליטה שאני כנראה הומו מוסווה, אבל יש ביננו יחסי אהבה וחברות, וכנראה שנזדקן ביחד.טוב,בתור כניסת היכרות זה מספיק.אה, לגבי הציפיות, נדמה לי שהציפיות של כולנו זה ,להווכח שאנחנו לא חייזרים, אלא אנשים רגילים עם עניין דחף קלוש בנושא הסקס, ומעל לכל שאנחנו לא לבד בעולם.

עכשיו אני :)

שם / כינוי: קרן גיל:18 אסקסואל / מתלבט / סתם סקרן? סתם סקרנית:) מתי בפעם הראשונה שמעתם שהנטיה הזאת אפשרית? לפני כמה ימים,כשנפתח הפורום הזה הסביבה שלכם יודעת שאתם כאלו? איך הם מקבלים את זה? אני לא כזו,בינתיים מה הציפיות שלכם מהפורום? נחיה ונראה:)

למעלה