שרשור הכרות

p019

New member
ת.ז.

שם / כינוי: רונית גיל: 30 א-מינית מתי בפעם הראשונה שמעתם שהנטייה הזאת אפשרית? לפני כ8 שנים הגדרתי את עצמי ככזו (לצורך דיוק הגדרתי את עצמי כ"חסרת נטיות מיניות") ושערתי שיש עוד אנשים כאלו אבל שמעתי על עוד אנשים כאלו לפני כשנה/שנתיים בלבד. הסביבה שלכם יודעת שאתם כאלו? איך הם מקבלים את זה? מיד אחרי שגיליתי שיש עוד אנשים כאלו סיפרתי לאנשים שקרובים אלי ונתתי להם לקרוא מאמר בנושא. עד אז דיברתי על זה רק עם החברה הטובה שלי. חלקם קיבלו את זה טוב ואמרו שהם רק רוצים שאני יהיה מאושרת, חלקם מתכחשים לעניין, וחלקם עדין נלחמים איתי בנושא. מה הציפיות שלכם מהפורום? אחרי שגיליתי את הפורום האמריקאי פתאום קראתי משפטים שכאילו אני אמרתי אותם. אני מקווה שהפורום יהיה, דבר ראשון, מקום שבו אנשים א-מינים יוכלו לדבר עם הדברים שמעניינים אותם או מציקים להם. דבר שני, יאפשר לאנשים מתלבטים מקום לדון בו על ההתלבטויות שלהם. דבר שלישי, אולי בעתיד, הפורום יהיה שער להכיר א-מינים אחרים.

lital4321

New member
ממממ

שם / כינוי: ליטל גיל:16 וחצי אסקסואל / מתלבט / סתם סקרן?סתם סקרנית
מתי בפעם הראשונה שמעתם שהנטיה הזאת אפשרית? הום כראיתי את הפורום הזה.. הסביבה שלכם יודעת שאתם כאלו? איך הם מקבלים את זה? מה הציפיות שלכם מהפורום?תשובות על הנושא..

Future Tal

New member
תשובות^^

שם:טל כינוי:אליאשה (אני פשוט אוהבת את השם הזה) אסקסואל / מתלבט / סתם סקרן:אסקסואלית מתי בפעם הראשונה שמעתם שהנטיה הזאת אפשרית:כששמעתי שפתחו פורום לזה.. הסביבה שלכם יודעת שאתם כאלו? איך הם מקבלים את זה:כן יודעים. חלק מאמינים.חלק לא.. מה הציפיות שלכם מהפורום:להכיר עוד אנשים כמוני שלא חושבים כל הזמן סקס סקס סקס.

מצטרפת:

כינוי: שערות ברגליים מתלבטת מתי בפעם הראשונה שמעת שהנטיה הזאת אפשרית? נהגתי להצהיר על עצמי כך לעתים בשעשוע, ואני שמחה, מופתעת, קצת מפחדת ונדהמת לגלות את הפורום הזה.

Limbonic Art

New member
עוד אחת לרשימה:)

-גיל: 23 וחצי -אסקסואלית -גליתי שהנטיה קיימת מזמן (בערך לפני 5 שנים) , אך באותה נשימה גם שמעתי עד כמה זה לא הגיוני ואפשרי- דבר שמעט דחק אותי לפינה. -הסביבה יודעת ורובם אינם מבינים או מקבלים זאת. הדבר הכי שכיח שאומרים לי זה שיום אחד אני אמצא מישהו מתאים ושזה בא לבד. -הציפיות: מקווה שאנשים כמוני כאן ירגישו טוב עם עצמם ויכירו אנשים כמוהם ובכך לא ירגישו לבד:) תודה מיוחדת למנהלת הפורום שהפנתה אותי לכאן בהצלחה ואושר לכולם!!!

למעלה