להקות../images/Emo91.gif
רעיון נחמד
הנה כמה להקות ממש טובות ולא ממש מוכרות: Sick Peppies יש מצב שאתם מכירים אותם מYouTube בזכות הקליפ שלהם לFREE HUGS CAMPAIGHN להקה אוסטרלית בסגנון רוק. הלהקה התפרסמה בזכות הקליפ שעשו שברקע הם שמו את השיר שלהם All Te Same שזה שיר מדהים ומומלץ ביותר, היה בפלייליסט שלי במשך חודשים. אחרי הקליפ הם קיבלו המון הצעות מחברות תקליטים ענקיות והם רק צריכים לבחור.. יש להם EP אחד שכל שיר בו ממש טוב, אפשר לשמוע ממנו באתר הרישמי שלהם, פשוט תחפשו אותם בגוגל. בכל מקרה השירים המומלצים הם All The Same ו My World אבל כל השירים שלהם טובים. The Classic Crime ממש לא מוכרים והגעתי אליהם במקרה לגמרי. אני לא ממש יודעת על הרקע שלהם אבל הסולן שלהם נשמע בדיוק כמו ברנדון יורי אז כל אוהבי פאניק -> מומלץ. וגם מי שלא אוהב פאניק כי זה לא ממש הסגנון של פאניק אבל הם ממש טובים. השירים הכי יפים שלהם והיחידים שאני מכירה הם The coldest heart Who needs air אבל הבעיה עם הלהקה הזאת שהם כל כך לא מוכרים שאי אפשר למצוא שירים שלהם להורדה עם זמינות גבוהה באימיול.. יש לי את השיר הראשון שלהם שאמרתי אבל את השיר השני אני כבר חודשים מנסה להוריד וזה לא יורד.. בשביל זה יש מיספייס
אגב, להם כבר יש דיסק או שניים.. יש עוד להקה, שמעתי אותה פעם ראשונה רק אתמול. Thrice אני לא יודעת עליהם כלום ושמעתי רק חצי שיר שלהם אבל הם נשמעים נחמד.. תשמעו את Stare At The Sun ויש את הRed Jumpist משהו.. שהם בקרוב יהיו מאוד מוכרים.. אני לא זוכרת שירים שלהם כרגע, אני גם לא בבית אבל אני יודעת שיש כאלה שכבר מכירים אותם בארץ יש את 12 stones (ה-12 לפני stones אבל זה לא מסתדר פה) שיש להם שיר אחד שאני מכירה אבל אני גם לא זוכרת איזה :/ אבל נראה לי שהם יותר מוכרים מהאחרים שכתבתי פה. נממ תהנו^.^