שרשור המלצות ללהקות פחות מוכרות

Luna Sphere

New member
בערך..

יש סיכוי שהוספת אותי מהפורום הרשמי של AM ואז נתת לי את הקישור לDJ? לפני די הרבה זמן...

אממ שמעי

הזיכרון שלי בעייתי חחח יש מצב שכן...חחח אני לא ממש זוכרת..אבל יש מצב חחחח

מדHIMה

New member
יש לי איזה להקה אחת

כילו אנלא יודעת אם מישו מכיר (כי אצלי אף אחד לא מכיר) סו קוראים לה SHERWOOD ויש לה שירים ממש יפים כדאי לישמוע זה סוג אינדי כזה ניראה לי

Incubus Creep

New member
להקות../images/Emo91.gif

רעיון נחמד:) הנה כמה להקות ממש טובות ולא ממש מוכרות: Sick Peppies יש מצב שאתם מכירים אותם מYouTube בזכות הקליפ שלהם לFREE HUGS CAMPAIGHN להקה אוסטרלית בסגנון רוק. הלהקה התפרסמה בזכות הקליפ שעשו שברקע הם שמו את השיר שלהם All Te Same שזה שיר מדהים ומומלץ ביותר, היה בפלייליסט שלי במשך חודשים. אחרי הקליפ הם קיבלו המון הצעות מחברות תקליטים ענקיות והם רק צריכים לבחור.. יש להם EP אחד שכל שיר בו ממש טוב, אפשר לשמוע ממנו באתר הרישמי שלהם, פשוט תחפשו אותם בגוגל. בכל מקרה השירים המומלצים הם All The Same ו My World אבל כל השירים שלהם טובים. The Classic Crime ממש לא מוכרים והגעתי אליהם במקרה לגמרי. אני לא ממש יודעת על הרקע שלהם אבל הסולן שלהם נשמע בדיוק כמו ברנדון יורי אז כל אוהבי פאניק -> מומלץ. וגם מי שלא אוהב פאניק כי זה לא ממש הסגנון של פאניק אבל הם ממש טובים. השירים הכי יפים שלהם והיחידים שאני מכירה הם The coldest heart Who needs air אבל הבעיה עם הלהקה הזאת שהם כל כך לא מוכרים שאי אפשר למצוא שירים שלהם להורדה עם זמינות גבוהה באימיול.. יש לי את השיר הראשון שלהם שאמרתי אבל את השיר השני אני כבר חודשים מנסה להוריד וזה לא יורד.. בשביל זה יש מיספייס;) אגב, להם כבר יש דיסק או שניים.. יש עוד להקה, שמעתי אותה פעם ראשונה רק אתמול. Thrice אני לא יודעת עליהם כלום ושמעתי רק חצי שיר שלהם אבל הם נשמעים נחמד.. תשמעו את Stare At The Sun ויש את הRed Jumpist משהו.. שהם בקרוב יהיו מאוד מוכרים.. אני לא זוכרת שירים שלהם כרגע, אני גם לא בבית אבל אני יודעת שיש כאלה שכבר מכירים אותם בארץ יש את 12 stones (ה-12 לפני stones אבל זה לא מסתדר פה) שיש להם שיר אחד שאני מכירה אבל אני גם לא זוכרת איזה :/ אבל נראה לי שהם יותר מוכרים מהאחרים שכתבתי פה. נממ תהנו^.^

SainTonix

New member
The Classic Crime ../images/Emo45.gif מעוליםםם

מי שרוצה את האלבום - שישלח מסר.. אחלה להקה!

chronophobia

New member
דווקא חשבתי ../images/Emo101.gif

ש-The Classic Crime כן מוכרים ס.ס לפני איזה חצי שנה _או יותר) שיצא האלבום שלהם כתבו עליהם באיזהו עיתון (נראה לי REVOLVER) ויש לי את העמוד שפרסמו את האלבום על הארון שלי. Thrice מדהימים. אני אוהבת את FaceDown ואת False Pretense של The red jumpsuit apparatus...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifThe Red Jumpsuit Apparatus../images/Emo45.gif

חחחחחחח אמממ.. יווו הם כאלה טוב :O כבר כמעט שנה שאני מכירה אותם וכלכך חורשת על הדיסק שלהם
חברה מארה"ב שולחת לי אותו החודש בדואר ^^

elknetld2kil

New member
Sick Puppies ו12 אבנים...

על SP כתכבתי בפורום בשבוע הראשון שקם הפורום. הדיסק שלהם ממש נחמד. 12 Stones עובדים עכשיו על דיסק חדש ואפשר לשמוע 3 שירים חדשים ממנו באיזה אתר שאין לי כרגע את הכתובת שלו. למי שלא יודע, הסולן של הלהקה הוא הזמר ששר עם אוונסנס את BMTL.

Shot To Pieces

New member
אולי אתם מכירים אולי אתם לא...

אבל אני לא הכרתי אותם עד לפני כמה זמן.... Project 86 - רוק אלטרנטיבי. ממליצה על spy hunter mewithoutyou- אינדי. Further Seems Forever- אימו משו. דווקא אני חושבת שהם כ-ן מוכרים. לפחות לי הם נשמעו מוכרים. לא לצחוק אם הלהקות האלה מוכרות ויצאתי עכשיו מטומטמת. אבל זה להקות ש"גיליתי" לאחרונה. אז אני מקווה שתהנו והכל.

elknetld2kil

New member
הם מוכרות אבל את לא מטומטמת

Project 86 עובדים כבר הרבה זמן על דיסק חדש שצריך לצאת בחודשים הקרובים. Mewithoutyou - לפניש נה ומשהו היתה תקופה שכולם דיברו עליהם אבל שומדבר ממש מעבר לזה. FSF - לא הרבה יודעים אבל בלהקה הזאת התחיל כריס קרברה (SP?) שידוע היום בתור Dashboard Confessional. הוא היה הסולן הראשון שלהם ועזב. אחרי זה הגיע ג'ייסון גליסון (שגם הוא התחיל להקה אחרת מאז). אחרי שהוא עזב הגיע הסולן של Sense Field (היה להם מיני-להיט בארה"ב ב2002). הם הוציאו דיסק והתפרקו. לפני חודש ומשהו יצא אוסף מיוחד שמסכם את כל התקופות של הלהקה. ^^^ כל זה מהזיכרון. זה מעצבן שדברים כאלה אני זוכר אבל כל התיאוריות בסוציולוגיה בורחות ישר מהראש.

למעלה