שרשור המלצות לסופ"ש?

JumpInTheFire

New member
לא רק דה הו :)

גם הדלתות וזה אגב, הייתי אתמול בצליל (התחדשתי בשני דיסקים + חידשתי את המנוי) וחיפשת שוב דיסקים של הסטונס ולא מצאתי, אז ביקשתי להזמין והמוכר אמר שהוא יכול להזמין רק את Let It Bleed וכל השאר כנראה שאי אפשר. כששאלתי למה הוא הסביר לי משהו, שאני כבר לא זוכרת, על ספקים או שלא מגיע לארץ, משהו כזה. כמה אלבומים כבר יש להם? וזה באמת קשה להשגה בארץ או שפשוט אקנה במקום אחר? אין לי ממש על מה להמליץ...

Anuerysm

New member
מקום אחר, לא חסרים אלבומים שלהם בארץ

לט איט בליד אבל אלבום גדול

AeroTom

New member
Don't buy at "Tzlil" & Tower Records

That kind of music you need to buy at normal music shops with normal prices and normal collection of good old music. Go to the stores at Tel-Aviv like Disc Center, The Third Ear & "Kzat Aheret"... You won't find a good amount of cd's from The Rolling Stones & a lot other good old bands there. And the prices in there are also expensive. Go to Disc Center and stores like that, and you'll find what you're looking for. I'm writing in english because I'm in Germany now...I'm here for 3 Aerosmith shows (Today in Frankfurt, Tuesday in Karlshrue & Thursday in Munich).​

JumpInTheFire

New member
ווא ווא, תהנה!!! ../images/Emo9.gif

האמת שבפעם האחרונה שהייתי בדיסק סנטר וקניתי דיסקים זה היה באותו מחיר שיש בצליל, לפחות של הלהקות שקניתי ביטלס 70 ומשהו כנ"ל פינק פלויד לד זפ ב40 וקווין ב60 המחירים הם בערך, אבל שקל פה ושקל שם לא יגרמו לי לקנות בת"א עדיין ככה זה לגבי הלהקות האלה, אולי אצל להקות אחרות ההפרש שונה המוכר פשוט אמר לי שרוב הסיכויים שלא יצליחו להזמין לי את הדיסקים האחרים ולרוב יש שם אוספים שלהם וכו' תודה על התגובה בכל מקרה, אני אתקשר לשאול איפה שאמרת ואלך לקנות אם יש :) ותהנה בהופעות!!!

JumpInTheFire

New member
../images/Emo45.gif

ניחשתי את זה... "ככה זה לגבי הלהקות האלה, אולי אצל להקות אחרות ההפרש שונה" יותר כנראה מאולי...

FunkyMonk

New member
להפך...

דווקא שמתי לב שבפופולארים יש יותר הבדל. כל הפלויד, למשל, עולים 50 באוזן השלישית. הביטלס כנ"ל, וגם רדיוהד. לד זפלין זה קצת יותר יקר (בטווח של 60-70). בדיסק סנטר המחירים די דומים.

JumpInTheFire

New member
?!?!

הייתי בדיסק סנטר לפני חודש והביטלס והפלויד עלו 70 כזה, לד זפ 40... ממש לא דומה לאוזן השלישית בצליל המחירים פחות או יותר כמו בסנטר אבל פחות מבחר

Anuerysm

New member
בסנטר יש להם מבצע של שני פלוידים ב100

או לפחות ככה זה היה לפני שנה

JumpInTheFire

New member
קטע מוזר....

טוב, בטח שינו את זה או משהו אבל זפלין 70? זה מוזר.. בצליל הראשון שלהם עולה 30!

FunkyMonk

New member
באמת?

לא יודע אם 70 כולם, אני יודע שהפיסיקל גרפיטי בשתי החנויות עלה 99 שזה לדעתי מוגזם למרות שהוא כפול, ושבתי הקדוש עלה 60 נדמה לי. זה הסדר גודל שלהם שם.. זאפה, למשל, עולה הון תועפות בשתי החנויות (גם בסנטר וגם באוזן זה נע בין 80 ל-100). (ולא נראה לי שיש לזאפה מעריצים כמו לפלויד בארץ) הרולינג סטונס עלו בסביבות ה-70 בסנטר ובין 60 ל-70 באוזן. הביטלס, כאמור עלו דווקא פחות. לא הסתכלתי אתמול יותר מדי, אז אני לא יכול לתת יותר מידע מזה...

Shemesh161

New member
::פורומים חדשים בתפוז אנשים::

פורום לד זפלין עושה הסבה לפורום זיהוי מחירי דיסקים בחנויות השונים. הצטרפו עכשיו- פורום 847 !

Shemesh161

New member
בחנויות השוניםXDD* בחנויות השונות../images/Emo122.gif

יותר מדיי היסטוריה במוח שלי.

למעלה