שרשור המלצות

שרשור המלצות../images/Emo32.gif

הרבה זמן לא היה אחד.... אז שכל אחד ימליץ על שיר/דיסק/ספר/אוכל/מקום בילוי/ קו אוטובוס ומה שאתם רוצים

Sheygets16

New member
גם ככה אני במצב רוח טוב

אז למה לא?
כמו שאמרת: שיר: נמליץ על מה שאני שומעת עכשיו, מטרופולין - היא לא אומרת כלום. דיסק: נמרוד שיקלר - נציל את היום
ספר: לא זכור לי מתי פעם אחרונה היה לי זמן לקרוא ספר.. אוכל: עכשיו אני אוכלת פסטה וממש טעים לי אז אני אגיד פסטה =) מקום בילוי: בית קפה+קריוקי, הכי כייף בעולם, תחפשו אחד כזה.. קו אוטובוס: בשבילי רק רכבת ישראל. ו..זהו איזה חום היום
אחלה יום שימשיך ככה

Hאלללה

המלצה על דיסק שזה פשוט דיסק ענק מומלץ ביותר החיים הם חלום-דודי לוי פשוט דיסק ענק ויש לי גם שיר: אימפריות נופלות לאטא ממש טוף

טולייצ

New member
אחחחחחח..

"אימפריות נופלות לאט"! אני מכורה לשיר הזה! מי ראה מה נשמע עם דן תורן?? היה ענק! הוא ביצע את השיר עם מאור (
) כהן..יש לי את הקליפ במחשב. מי שרוצה קישור מוזמן לבקש..

טולייצ

New member
אני מתה על חמייי ../images/Emo99.gif

וגם לזה יש קליפ,ושיקו מנגן! גם זה אחלה ביצוע..לשיר מדהים!

טולייצ

New member
../images/Emo45.gif שליי

למרות החרא מצברוח שלי (בגלל קקה של ביצפר) אז יאללה
שיר:נמרוד שיקלר-פריז (לזכר ימים טובים יותר בחיי הזוהרים
) דיסק: עברי לידר (החדש) - זה לא אותו בדבר ספר - אממ..בא לי מחזה,אז..חפץ/חנוך לוין (מומלץ בחום) אוכל - שניצל??
מקום בילוי - כמה זמן לא יצאתי מהביתתתת קקה! אמ..ברקה ב"ש,בגלל שאני אוהבת את המקום הזה! כלכך!!
קו אוטובוס - חח מי נושע באוטובוסים?? יש שביתה בב"ש (מאז שנולדתי אני חושבת) אני רוצה גם להמליץ לכם על ערב רוק,שיהיה בב"ש ב 1/5 במועדון הבארקה. שייגעצ יהיו שם
יום טוב

dsol

New member
המלצות !

שיר : אפשרת ג'וש - פעם בחיים / אינפקציה - סרט של סקס דיסק : עיברי לידר - להביןו את המיים ספר : מי בכלל קורא ספרים ?! אוכל : טעים ! מקום בילוי: במשחקים הגדולים בסיטי מול התחנה מרכזית באשדוד (?) קו אוטובוס : מה שבטוח לא 312 מאשדוד לתל אביב (נמאס לי כל יום לנסוע בו לבית ספר) פעילות גופני: להביא לבן מכות (אם הוא לא מביא לי את הדיסק מחר... וגם בלי קשר זה כיף)

dsol

New member
אהה וואלה !!

טעות שלי ^^ פשוט שמעתי את השיר הזה בדיוק וכנראה שהכול התבלבל לי ויצא שכתבתי את "להבין את המים" לא נורא....

DemonDog

New member
אני אני אני אני

שיר: "העצב שלה - איפה הילד?" שיר של שייגעצ: "את יודעת". דיסק: "משקאות חריפים - שייגעצ"- הדיסק האחרון שקניתי. ספר - ספר?? מה זה ספר??? אוכל - כל מה שבא ליד. מקום בילוי - טיול לפארק הירקון, סנוקר, באולינג. קו אוטובוס - קו 5, בגלל שהוא נוסע אל הים (משינה - עתיד מתוק).

למעלה