שרשור המלצות

../images/Emo168.gif

שיר:סינרגיה-לחבק אותך דיסק:אביב גפן-אביב גפן 3 ספר:החטא ועונשו...מהמם אוכל:פיצה מקופ בילוי:חחח פוקר אצלי בבית חחחחח קו אוטובוס:62...רק אותו אני מכירה...חח

מיעו.

שיר: הו, יש הרבההה. כמה מהם- עושה ביד-שייגעצ, היהודים-מי אמר לך שאת מוזרה, מוניקה סקס-סאן חוזה, יוני בלוך-ערומה ויפה, שחר אבן צור-ערומים ועוד ועוד ועוד:p דיסק: אין לי דיסקים, אבל אם כבר- משקאות חריפים- שייגעצ, החדש של אוונסנס (שכחתי איך קוראים לו...) ספר: לגמרי לא שקטה/ערן יסעור אוכל: מקום בילוי: מול המחשב, אצל חברות, גלידרייה קו אוטובוס: חדרה-עזה

../images/Emo121.gifזה מה שקורה כשמורידים שירים מה

קאזה.. תמיד לשירים יש שמות דפוקים לגמרי.. בפורום אביב איזה ראפר שעושה שירים של אביב עם עיבוד לראפ אמר שהוא מתארח במשו בערוץ 24 והוא הולך לשיר את "תני לו ללכת", במקום "עצוב בלעדייך".. קאזה-פשוט עצוב

Aragollum

New member
בדיסק של ההופעה...

(הLIVE, לא האנפלאגד), הם קראו לשיר "מי אמר לך" ולא "קח אותי".. סתכלו ברשימת שירים מאחורה..

../images/Emo121.gifמי שהדפיס אותו ממש דפוק..

"גנווה" במקום "גניבה".. "האור שלנו" במקום "טיפה בים" "סמי" במקום "סמי חופשי" "יוב גוט טו בליב" במקום "יוב גוט טו בליב -מי-" ורק אותי מעצבנת החתיכת קרטון הזאת שהדיסקים מגיעים בה?

Aragollum

New member
חחח זה האנפלאגד =]

דיברתי על הLIVE... ולא, גם אותי מעצבנת החתיכת קרטון העלובה הזאת
אבל הדיסקים עצמם מדהימים

(=

שיר-[ים] אינפקציה-ככה מפנקים,פ"ת,נקרופיל אחח אינפקציה
סרט-X ספר-X דיסק..-אממ אינפקציה-ככה מפנקים
קו אוטובוס-99

yardenbm

New member
אממ ממליצה על להקה

my chemical romance להקה מצויינת של פאנק רוק הדיסק החדש שלהם מצויין ממליצה במיוחד על השיר helena

ההמלצות שלי ../images/Emo26.gif

הדיסק
נציל את היום- נמרוד שיקלר.
והבילוי הכי כיף שיש
חוף הים בשקיעה.

פרקשון

New member
המלצותיי

שיר - זקני צפת-השכן שלא ישן דיסק - slipknot-iowa ספר - מלאך או שטן של שרה אנג'ל אוכל - המבורגרים מקום בילוי - הפארק השכונתי..או בעצם הופעות של שייגעצ קו אוטובוס - 168..מגיע לשוק ומשם 5 דקות ברגל לחוף

שטיצה

New member
ממליצה על שני שירים.

# הרגע - שילה פרבר. # רק בשביל לקבל חיבוק - איפה הילד ואיגי וקסמן.
.

inbal145

New member
רגע!!!!!!!111111

בוטן מתוק בקרקס-את לא לבד
תמליצי גם עליו מה :<

למעלה