הכוונה לקיטה1000
ת תמר400 New member 3/9/13 #27 איזה מתוק אני מבינה שהתמונה של כל השמיכה לא מדוייקת בצבעים אז אני מתייחסת לתמונה מקרוב. מאוד אוהבת שילוב של ירוק וורוד.
איזה מתוק אני מבינה שהתמונה של כל השמיכה לא מדוייקת בצבעים אז אני מתייחסת לתמונה מקרוב. מאוד אוהבת שילוב של ירוק וורוד.
K kita1000 New member 5/9/13 #41 אני אוהבת את השילוב הזה הבדים הלבנים מרגיעים את הקונטרסט והופכים אותו לאפשרי
פ פרח46 New member 3/9/13 #32 ממש שמיכה בצבעים של ים . מקסים. אפילו שבסוף לא הצטרפתי, יישר כוח על הפרויקט. היה מאלף לראות את השלבים ואת התוצרים. תודה ושתהיה לך שנה נהדרת.
ממש שמיכה בצבעים של ים . מקסים. אפילו שבסוף לא הצטרפתי, יישר כוח על הפרויקט. היה מאלף לראות את השלבים ואת התוצרים. תודה ושתהיה לך שנה נהדרת.
א איריס ב111 New member 4/9/13 #37 השמיכות נהדרות ומושקעות! כל הכבוד למטליאות! שנה טובה לכולכן! אשמח לעוד פרויקט כזה, אולי בלו"ז פחות צפוף למען העובדות שביננו.
השמיכות נהדרות ומושקעות! כל הכבוד למטליאות! שנה טובה לכולכן! אשמח לעוד פרויקט כזה, אולי בלו"ז פחות צפוף למען העובדות שביננו.
ח חיה רובין New member 4/9/13 #36 השמיכות יפיפיות.עדיין בשלב חיתוך משולשים. תמר,הצלחת לסחוף אותי לפרוייקט ועל כך יישר כח.
ש ש מ ש א New member 4/9/13 #39 מתפעלת מכל השמיכות הגמורות. יפהפיות. מקווה לסיים ולהעלות תמונות במהרה בימינו. שנה טובה לכולכם. ענת
K kita1000 New member 5/9/13 #40 שילוב הצבעים מעניין אבל לא מתיש בדיוק ברמה הנכונה אהבתי את הבד השחור שמקפיץ למעלה
ת תמר400 New member 8/9/13 #45 לכל תופרות המשולשים אני פותחת שירשור חדש כי הישן כבר לא קופץ. אם סיימתן נשמח לראות ואם לא נשמח לשמוע מה שלומכן.
לכל תופרות המשולשים אני פותחת שירשור חדש כי הישן כבר לא קופץ. אם סיימתן נשמח לראות ואם לא נשמח לשמוע מה שלומכן.
נ נ אוה New member 8/9/13 #47 תמר, אולי כדאי להעלות לכאן את העבודה של בלה אלון. חושבת שדי יפספסו אותה