שרשור המשחק מכבי ת"א נגד ציבונה זאגרב.

BeN ShaDe

New member
שרשור המשחק מכבי ת"א נגד ציבונה זאגרב.

מכבי ת"א תפתח בעוד 4 שעות את העונה האירופאית החדשה שלה , 2008/2009 עם המשחק בקרואטיה נגד ציבונה זאגרב. כל העדכונים לפני המשחק , במשחק ואחרי המשחק - לפה. שיהיה בהצלחה למכבי ונקווה לטוב.

BeN ShaDe

New member
נגמר הזמן לדיבורים - עכשיו הזמן למעשים.

מכבי השתנתה בקיץ האחרון ב-180 מעלות שזה אומר שהמאמן , המנהל האגדי , החמישייה ואפילו נותנת החסות התחלפו , אבל עדיין - למכבי עכשיו יש את אפי ויש סגל שיש בו המון כשרון ואני מקווה להנות ממנו כבר היום. זאת הפעם הראשונה שנוכל לראות את מכבי במבחן אמיתי ואני מקווה שהיא לא תכניס אותנו ללחצים כבר במשחק הראשון של העונה בזאגרב. אני מהמר על ניצחון של מכבי , אבל יותר מעניין אותי היכולת של מכבי במשחק.

Raz Amir

New member
מכבי נראת רעעע....

לא מצליחים להעביר כדור תוך 8 שניות, לא מצליחים להוציא כדורים מהצד..ארויו מפוזר בטירוף ולא במשחק ואין לנו מספר 4 נורמאלי היום.. הניסיון ההזוי עם גרין לא הולך, באטיסטה על הפנים כי מה לעשות, מכירים אותו כבר ואליהו לא נותן כלום. מכבי בצרות..

Raz Amir

New member
וקצת השתפר..

במינוס 7 ארויו עושה 4 נקודות בהתקפה אחת אחריי שמכבי כמעט מאבדת. גרין פתאום נכנס עם איזה שני מהלכים טובים בהגנה והתחיל לנוע נכון בהתקפה וזה כבר 31-29 ציבונה, אבל פרקצ'ין מקבל עבירה שלישית.. עכשיו לסיים חזק את הרבע.

Raz Amir

New member
36-36 במחצית.

מכבי חוזרת למשחק בזכות הישראלים. כספי-אליהו-גרין עשו עבודה נהדרת. פישר מוביל את מכבי עם 14.

יו45

New member
משחק סביר עד עכשיו

פישר ואליהו מחזיקים את מכבי במשחק , גרין מפתיע לטובה . ארויו חייב להתאפס , וטל חייב להיות יותר אקטיבי.

Raz Amir

New member
מכבי מאבדת את זה.

אנחנו נראים בושה וחרפה ברבע השלישי...

מכבי בצרות צרורות....

מה הקשר החליפה המזעזעת הזאת של אפי? תראו איזה נאחס היא מביאה

BeN ShaDe

New member
הפסד מאכזב לקבוצה בינונית.

פישר ואליהו היחידים שבלטו , ארויו נתן משחק מחריד וגם בראון היה רחוק מלהרשים. מכבי צריכה עדיין זמן להתלכד ולצבור יותר ניסיון ביחד ויותר ביטחון ועכשיו יש להם שבוע שלם להתחבר לקראת המשחק בחמישי הבא נגד לה מאן בהיכל נוקיה. אני בטוח שמכבי תנצח בשבוע הבא והקהל הענק של מכבי יידאג לאווירה מחשמלת כדי לתת לשחקנים החדשים אווירת יורוליג כמו שלא חוו מעולם. אני גם בטוח שבמשחק הבא בת"א מכבי תפרק את ציבונה , אבל בינתיים מכבי היא קבוצה בינונית ואני מקווה שעם הזמן ושוב , אני מקווה שזה ייקרה מהר מאוד , מכבי תתחבר ותיתן בראש.

נמשל

New member
בשבוע הבא יש אבלינו ולא לה מאן

הבעיה שאין זמן להתחבר. כל שבוע יש משחק. יש הרבה, הרבה עבודה.

BeN ShaDe

New member
כל פעם להתקדם בקצת.

ואם זה אבלינו , יותר טוב. מכבי תוכל לתת שואו עליה בהיכל ולצבור המווון ביטחון.

bobich1

New member
בקצרה:הגבוהים טוב האחורי::רע

הגבוהים של ממכבי :פישר,גרין ואליהו היו טובים(העיקר כולם אמרו שהםןלא מספיק טובים ) והקו האחורי היה רע . אי אפשר לבוא טענות לבראון כי הוא בא לפני יומיים. אבל בורשטיין חסר לו ביצים(יותר גרוע מהלפרין) וארויו היה לו יום שחור. מקווה שבמשחקים הבאים ארויו יהיה יותר טוב ולבורשטיין יתחיל לזרוק כדורים.. בסך הכל היה בסדר לא כזה גרוע כמו שחשבתם ולא צריך להגזים אפי דווקא רנאה שמודע לבעיות הקבוצה וגם רואים שהוא לומד מתוך המשחק אני דווקא די מרוצה מאפי...

נמשל

New member
הגבוהים אולי היו מספיק טובים, לציבונה

קבוצה חלשה, מכבי טחנה אותם בריבאונד התקפה, זו הסיבה היחידה שנשארנו איכשהו במשחק. לקבוצות טובות באמת, הגבוהים שלנו לא יספיקו. חייבים גבוה דומיננטי מהסוג של פייזר, על חשבונו של וויט ואולי גם באטיסטה. הגארדים נתנו יום חלש, אבל זה קורה, ארויו שחקן מעולה שיחזור לעצמו, בראון מספיק מנוסה כדי לתרום. הבעיה היא עמוקה יותר. לא רק בשחקנים ספציפיים , אלא בחיבור ביניהם. הקבוצה ממש לא מחוברת.

bobich1

New member
גרין יכול לתת אבל באטיסטה חייב לעוף

הבן אדם תקוע ! כל הזמן צעדים ותמיד עושה אותו דבר הוא לא לומד ובגלל זה חייב הוא חייב לעוף מה שאהבתי אצל פייזר בעונה שעברה שהוא השתפר במהלך העונה עד שנפצע.. הבעיה שפייזר פצוע והסיכוי שלו לחזור הוא נמוך וגם יקח לו זמן להתחבר ולחזור מהפציעה.. גרין הוכיח כבר את עצמו בנבחרת שהוא מסוגל להתמודד מול הגבוהים שיש.. מה שצריך לעשות זה להיעף את וויט ובאטיסטה... אליהו הוא עדיןין המגבוהים המוכשרים שיש לו והראיית משחק שלו היא יוצאת דופן כן הוא חסר בשר אבל עדיין אפשר להצליח(ע"ע פיניקס) מלומד שלתתלצעירים עם כישרון זה תמיד יכול להביא הצלחה...

waviram

New member
חבל, ומזל שזה נגד ציבונה...

היו במשחק הזה הרבה נקודות אור וכמה נקודות חושך גדולות. פישר שיחק משחק טוב מאוד והראה שיש לו גם יכולת זריקה טובה מחצי מרחק. הוא השתלט יפה מאוד על הריבאונדים ונתן כמה חסימות טובות. עדיין ניכר שיש לו בעיית ניסיון שבעיקר מתבטאת במיקום שלו בהגנה שיוצר הרבה פעמים חורים במשחק ההגנה הקבוצתי (חילופים בפיק-אנד-רול ומיקום מתחת לסל לצורך עזרה) ובחוסר הניסיון שלו בדקות הסיום (עם החטאת שתי זריקות עונשין ומסירה שגרמה לאיבוד כדור מיותר). יניב גרין הראה יכולת טובה מאוד, עם יציאה אגרסיבית לחסימות ויכולת שמירה אישית טובה על שחקן גבוה. חבל שהשופטים הדביקו לו 3 עבירות לא מוצדקות. ג'ייסון וויליאמס נתן משחק הגנה פנטסטי ששיבש הרבה ממשחק ההתקפה של ציבונה. אם הוא לא היה על המגרש, ההפרש היה דו-ספרתי לטובתם. ליאור אליהו היה המנוע של מכבי בהתקפה. התנועה שלו ללא כדור היא זו שיצרה את רוב מצבי הזריקה הנוחים ותרמה גם למשחק ההתקפי של הגבוהים. הוא גם לקח הרבה ריבאונדים בהתקפה שהחזיקו את מכבי במשחק. בהגנה יש לו עוד הרבה מה ללמוד (בעיקר מגרין). נקודת החושך העיקרית היא המשחק של ארויו. ארויו שיחק רע. הלחץ של השחקן ששמר עליו גרם לו לאבד הרבה כדורים ולאבד ביטחון. בהתקפה הוא ניסה להכניס את עצמו בכוח למשחק, הוא נכנס לסל עם הראש בקיר ולקח זריקות קשות שלא נכנסו. אם הוא לא ייקח את עצמו בידיים ויבין מהר שהוא הגיע כדי לרכז את המשחק הקבוצתי ולא כדי להיות המשחק הקבוצתי, מכבי תפסיד לכל קבוצה שתשקיע 15 דקות של לחץ עליו כשהוא מוביל את הכדור. הוא גם מוותר לעצמו בהגנה - דבר שלא מתקבל על הדעת! עם כל מה שהיה לנו להגיד על ביינום בעונה שעברה, ביינום היה עונה על כל התורפות של ארויו במשחק הזה. כמעט ואי אפשר ללחוץ עליו ולחטוף לו את הכדור, הוא חודר לסל הרבה יותר טוב מארויו, הוא נותן הגנה מכל הלב ואני בטוח שאם הוא היה משחק היום במקום ארויו, היינו מנצחים. זה לא אומר שאני מעדיף את ביינום על ארויו, זה פשוט אומר שארויו צריך להתעשת, ומהר! נקודת החושך השנייה קשורה בתוכנית המשחק של אפי. אפי אמנם ניהל את המשחק בצורה טובה, אבל התוכנית שלו להכניס את מרכוס בראון שהתאמן פעם אחת עם הקבוצה במקום טרה סימונס או דרור חג'ג' הייתה שגויה. אני חושב שבמשחק הזה היה נכון יותר לשחק עם סימונס כמחליף לבורשטיין ולא עם בראון. סימונס מכיר יותר את הקבוצה והיה משתלב יותר טוב במשחק. הוא גם מוביל כדור יותר טבעי מבראון ולכן היה יכול לעזור לשבור את הלחץ על ארויו. אפי אמנם ניסה בהתחלה לתת לבראון לרוץ בהתקפה על חסימות במטרה לנצל את יכולת הזריקה שלו מרחוק, אבל בגלל בעיות תיאום עם שאר השחקנים (בעיקר הגבוהים) זה לא עבד אפילו פעם אחת... גם השילוב של חג'ג' עם ארויו היה לדעתי יכול לשפר משחק ההתקפה של מכבי, אבל זה כנראה לא בוצע מטעמי הגנה...

Raz Amir

New member
אוריו לא כל יום יעשה 4 מ18 מהשדה.

ולא כל יום נאבד 15 כדורים. כן היו לנו היום 19 ריבאונדים בהתקפה.. כן היו לנו היום 16 אסיטסים לעומת 5 של ציבונה. לא ניצחנו כי לא פגענו מהשלוש. זה עדיין משחק ראשון וכל מה שהיה צריך שיקרה במשחק הזה זו שלשה אחת של ארויו שכן הייתה נכנסת . זהו. בשלב כזה של העונה אנחנו לא ניתן לכל קבוצה 20 בראש, לא בחוץ, בטח לא בציבונה. משחק שכזה הוא קלאסי לנצחון של 1-2, לפעמים זה הולך עם מכבי ולפעמים לא. נראנו רע, אבל הגבוהים החזירו אותנו. אמרתם פה שלא כל יום זה יהיו הגבוהים של ציבונה. נו, גם לא כל יום טל ,אוריו ובראון יהיו כאלו חלשים. וסימונס? לפניי שבוע שלחתם אותו הביתה עם וויט, עכשיו הוא המושיע שהיה מציל אותנו? באמת שדי כבר..

יש לי שאלה רז

ממש ממש ממש לא בקנטרנות או משהו: אני עוקב כאן on&off בשבועות האחרונים. אני שם לב שאתה אופטימי. מצדד בלתת צ'אנס לשחקנים, למאמן ולזמן שיעשה את שלו. השאלה שלי היא כזו: מה "הקו האדום" (so to speak) שלך? באיזה שלב בעונה אתה "תאבד אמון" בקבוצה? שוב. לא מתחבא מאחורי הטקסט הזה משהו בסגנון "תפקח את העיניים". ממש לא. הדבר היחיד שאולי מתחבא זה שאני אדע שאם אתה מרים ידיים אז המצב באמת גרוע. איכשהו מבחינתי "המשחק הבא" זה מבחן. תמיד "המשחק שאחרי". וביום א' זו הזדמנות מצוינת. לנקום ב/להתפרק על/וכו'. בדר"כ מכבי ניצלו את ההזדמנויות האלה. נראה אם גם הפעם.. אסף

Raz Amir

New member
אני אאבד אמון

אם לא נעלה אל הטופ 16. אם נודח מוקדם בגביע. אם לא נסיים ראשונים את הליגה הישראלית. כל עוד ה3 האלו יקרו, אז איבוד האמון יהיה רק במידה ולא נזכה בגביע וליגה הישראלית. מבחינת יורוליג , פיינלפור יהיה מעולה. אבל אם לא נגיע, אני בטח לא אאבד אמון במכבי. זה פשוט יהיה צעד ראשון של קבוצה מתחברת, כמובן שהציפיות יהיו שבעונה לאחר מכן הסגל ימשיך לרוץ יחדיו, יקבל חיזוקים נכונים עפ מה שקרה במשך העונה ואז המטרות יהיו ברורות. ישראל ויורוליג. אבל כל עוד לא הגענו לינואר, ששם מתחילים לראות באמת כיוונים של עונה (קרי - יורוליג) אני לא מתכוון לאבד שום דבר. זו עדיין מכבי, אם הצלחנו עם הכלום ושום דבר של העונה שעברה להגיע אל גמר היורוליג, אני יותר מבטוח שאפי מסוגל להצעיד את הקבוצה הזו קדימה ובגדול.

למעלה