שרשור המשחק מכבי ת"א נגד ציבונה זאגרב.

אני לא אאבד אמון בקבוצה

גם אם היא לא תעלה לטופ 16. מקסימום מעט האמון שנותר לי במאמן יאבד גם הוא. וזה לא שהוא אשם או משו כזה , פשוט אין לו טיפת ניסיון ביורוליג , זה העניין.

שימי1984

New member
משחק רע ולא קבוצתי של ארויו

ארויו שחקן הכי יקר בתולדות מכבי, אבל מה שראינו זה שחקן אנוכי שממש מזכיר את וויל ביינום נכנס לתוך יער של גבוהים שחושב את עצמו שהוא חייב לקחת את המשחק על עצמו, בואו ניקח פסק זמן על ארויו ונדבר על הפירוש המשחק כדורסל לפי ויקיפדיה: "הכדורסל הוא אחד המשחקים ה"צעירים" בתחום הספורט, ומכיוון שכך הוא משחק דינמי שחוקיו עדיין לא התייצבו ומשתנים מעת לעת. חוקי המשחק מורכבים למדי והאתגר שבהם הוא גם בגלל התזמון שחייב להיות מדויק. כיוון שגובה החישוק הוא 3.05 מטרים, הדבר מקנה יתרון לשחקנים גבוהים שיכולים לקלוע ואף להטביע את הכדור בסל. משחק הכדורסל דורש תחכום רב ועבודה קבוצתית. צבירת נקודות נעשית על ידי קליעת הכדור לסל, טבעת מתכתית מוגבהת המוצמדת ללוח עץ או לוח פלסטי, ממנה יורדת רשת המשתלשלת כלפי מטה, פתוחה בחלקה התחתון. תפקיד הרשת לעצור חלקית את נפילת הכדור. קליעה מוצלחת מקנה 3 נקודות (אם השחקן זורק במרחק של מעל 6.25 מטר בעולם או 7.25 מטר ב-NBA), קליעה ממרחק קצר יותר מקנה 2 נקודות, זריקת עונשין מוצלחת מקנה נקודה אחת. ניצחון מושג על ידי איסוף מספר רב יותר של נקודות. שוויון מוכרע בהארכה. ברחבי העולם המשחק משוחק בארבעה רבעים בני 10 דקות כל אחד (בסה"כ 40 דקות). ב-NBA המשחק ארוך יותר ובו ישנם ארבע רבעים של 12 דקות כ"א (בסה"כ 48 דקות). בין כל רבע מתקיימת הפסקה למנוחה שאורכה כ-2 דקות. אחרי שני רבעים ניתנת מנוחה של כ-15 דקות (הפסקת מחצית). במקרה שבסיום הזמן החוקי ישנו שוויון בין הקבוצות, נוספות עוד 5 דקות הארכה עד שתושג הכרעה (בכדורסל אין תוצאת תיקו). כיוון שהשעון נעצר בכל הפסקה של המשחק (בניגוד לכדורגל למשל), המשחק אורך בפועל זמן רב יותר מ-40 דקות." לפי מה שכותב ויקיפדיה אני לא רואה שום דבר מהמשחק של ארויו, לא משחק קבוצתי ולא תיזמון ודיוק טוב לסל, הכדורסל האירופאי מצריך יותר משחק קבוצתי מאשר ה-NBA ראו וויל ביינום אוהב לשחק לבד והתקבל לשם, לפי דעתי קרלוס ארויו חייב לעשות סוויץ' בראש ולתת משחק קבוצתי, אם כבר משקיעים כסף על שחקן ששווה המון כסף היו צריכים להשאיר את טרנס מוריס ולהביא את מרכוס בראון יותר מוקדם...

למעלה