אנחנו מומחים לסחיטה רגשיתאני אמיתי לא יודע אם לשמוח או לא בשביל מרי שהפורום פעיל כ"כ עדיין,
זה מרגיש שמרוב ניסיון שלכם עם העונות פה אתם כבר מומחים פה לסחוט את המיץ מכל עונה לפחות כמה ימים אחרי הגמר חחח
עדיף לך להיכנס לנוה תרצה ולא לאח הגדול..מה שבטוח, אם אני אחליט שאני באמת נכנסת לאח הגדול עונה הבאה, אף אחד פה לא יצביע לי.
אפשר גם שלאישה יהיה טעם אופנתי צעקני ומזעזע בלי שישוו אותה לשערות בית שחי.לא, טלוש.
אפשר שיהיה לאשה טעם אופנתי,
מבלי שתוחשד במיזוגניות.
סתיו מתלבשת מזעזע, פרי טירופה
להיות הדמות המטומטמת הזו שהיא בחרה.
זה בסדר בגיל חמש, בגיל ארבע עשרה,
בגיל שלושים זה מצריך טיפול מקצועי.
ומותר לומר שיש לה טעם אופנתי מזעזע.
גועל נפששאלה לתומכי סתיו-איך היה בעינכם השמלה, האיפור והשיער אתמול של סתיו.
לי היה קשה להסזתכל עליה אפילו יותר מעל שערות בית השחי של יובל.
גיליתי שיש לי פוביה לשערות בית שחי אצל נשים ולחזה מוגזם שבחוץ שכולל איפור מכוער ומוגזם.
אני בהיתי לעצמי במיזוגניהשאלה לתומכי סתיו-איך היה בעינכם השמלה, האיפור והשיער אתמול של סתיו.
לי היה קשה להסזתכל עליה אפילו יותר מעל שערות בית השחי של יובל.
גיליתי שיש לי פוביה לשערות בית שחי אצל נשים ולחזה מוגזם שבחוץ שכולל איפור מכוער ומוגזם.
גם בטוסטר צריך לדעת איך לגעת.גם לטוסטר יש מיניות מתפרץ שנכנס לתוכו הטוסט עם גבינה הצהובה ומישהו נתן לו מיליון על זה
גועל נפש הליאל הזה אין לו איזה עכוז להיצמד אליוגם בטוסטר צריך לדעת איך לגעת.
ליאל שרף שם כמה
טליה היתה זיוף אחד גדול וזה מה שהפריע להרבה אנשים.סליחה?
את מי טליה ריצתה?
גם מולה היתה בריונות לשמה.
למי קראו בעונה שעברה פלרטטנית, זולה, פרובקטיבית,
פתיינית?
טלוש, התזה נפלה,
טליה ניצחה, כזכור.
לחץ כדי להרחיב...
בולטליה היתה זיוף אחד גדול וזה מה שהפריע להרבה אנשים.
אם באמת היתה ממשיכה בקו הזה של הפתיינות והפרובוקטיביות, הפלרטטנות לא היתה מפריעה לאיש.
הזיוף זה מה שהפריע.
כשנוח לה, היתה מתעטפת טלית והופכת לצדיקה המתפללת לאלוקי המוסר, מצטדקת, יפת נפש
ובמחי יד, כשהיה לה נוח, היתה משתמשת במיניות שלה ובמניפולציות הזולות של נערה פתיינית מהתחנה המרכזית בת"א
זיוף זה בעעעעעע
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.