אופה קטנטנה
Well-known member
לאח עם הצרכים המיוחדים,
ואידך זיל גמור.
וואו זו באמת עונת הrejectsלמעתוק מסתבר שרף ממש שהאח הכניס את סתיו לאותה עונה ביחד איתה, לדבריה בראיון:
סתיו ניסתה להתקבל 11 שנה, מעתוק 8 שנים
לשתיהן אח עם צרכים מיוחדים
אני לא הצבעתי , ספיר כנראה לא הייתה מובילה גם ככה.. הפסידה לכל האלה בקבוצה שלהתזכורת: אלו שמתלוננים היום על כך שמעתוק הדיחה את סתיו בהצבעת נגד, הצביעו לעדן כדי להדיח את ספיר בהצבעת נגד.
רק שבמקרה ההוא זה אפילו יותר חמור. אין עוררין על כך שעדן מעולם לא הייתה כלום בתוכנית. מעתוק לפחות הייתה דומיננטית ותמיד דובר עליה בתור מישהי שתהיה בחמישיה. במקרה של עדן זה ממש היה להצביע "לא ספיר". במקרה של סתיו לפחות יש גם תומכי מעתוק אמיתיים
מעתוק ודומיננטית לא הולך ביחדתזכורת: אלו שמתלוננים היום על כך שמעתוק הדיחה את סתיו בהצבעת נגד, הצביעו לעדן כדי להדיח את ספיר בהצבעת נגד.
רק שבמקרה ההוא זה אפילו יותר חמור. אין עוררין על כך שעדן מעולם לא הייתה כלום בתוכנית. מעתוק לפחות הייתה דומיננטית ותמיד דובר עליה בתור מישהי שתהיה בחמישיה. במקרה של עדן זה ממש היה להצביע "לא ספיר". במקרה של סתיו לפחות יש גם תומכי מעתוק אמיתיים
סתיו אישיות, מעתוק מעוררת
לא הגזמת. סתוו אישיות? סתוו בובת ברבי מפלסטיק. ולבובות פלסטיק אין אישיות.סתיו אישיות, מעתוק מעוררת רחמים
מדויקכמה שטויות אתם מדברים תהיו לי בריאים
ברגע שההפקה קבעה שסתיו לא המנצחת
שום דבר לא רלוונטי
מי הודח קודם ומתי
גם אם סתיו היתה מגיעה לגמר לבד
היתה מפסידה לעצמה
סיפרה את זה בתוכנית עצמה, זה נכנס לפרקיםסתיו מספרת שביקשה מהאח לצאת מס' פעמים בעקבות ההתעמרות של ליאל בה.
דבשת להם, ולא יראו.
רק:
אכלו לי, שתו לי,
למה
אתה טועה בגדול. ימים יגידו. הבדל האיכויות מטורף.המקסימום שסתיו יכולה לייחל לו זה להיות אביבית בר זהר,
זו הרמה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.