אופה קטנטנה
Well-known member
רגע,
עוד לא סיימתי
לשחוט את הפרה הקדושה.
עוד לא סיימתי
לשחוט את הפרה הקדושה.
אולי כדאי רק להזהיר שסתיו בחוץ עכשיו ואם יש תגובה שעלולה להפריע לה ולגרום לה לשקול תביעת לשון הרע זה לקרוא לה שחורדיניתיוניאל, מטרוף קטן שלי,
עונה שלמה הייתי צריכה לקרוא את המניפסטים
שטופי ההזיה, המהללים שחורדינית כפכפה,
שאינה יודעה אפילו מה ההבדל בין פטרוזליה
ובזיליקום,
כמשטרוי, הייתי חייבת לקרוא את החרא הזה,
עתה, תבלעו את המניפסטים שלי,
בעינוי מהנה.
חזן רצית מההתחלה או רק אחרי ששפיץ יצאה?שפרה - רציתי
אלירז ג'קי וקותי - לא צפיתי
טהוניה - רציתי
טל גלבוע - לא צפיתי
שי מיקה - חח
אביחי - רציתי חמימו
ישראל - חח
תקווה - חח
אורן חזן - רציתי
זהבה בן - חח
טליה - חח
מעתוק - חח
חח
שיזכה? מההתחלהחזן רצית מההתחלה או רק אחרי ששפיץ יצאה?
רשמתי לפני שאמרת על תקווש "חח"שפרה - רציתי
אלירז ג'קי וקותי - לא צפיתי
טהוניה - רציתי
טל גלבוע - לא צפיתי
שי מיקה - חח
אביחי - רציתי חמימו
ישראל - חח
תקווה - חח
אורן חזן - רציתי
זהבה בן - חח
טליה - חח
מעתוק - חח
חח
52.3% רייטינג על תוכנית אוכל?רק אומר שהשיא רייטינג עד היום לתוכנית טלוויזיה זה היה הרגע הדחה של ג'קי אזולאי בעונה 3 של מאסטר שף 52.3 אחוזים,
ומצד שני העונה שהשתתפה בה בהישרדות הרבה שנים אחרי היה כנראה העונה עם הכי פחות רייטינג באותה תוכנית,
אז לדעתי אין מה להתלהב מהאהדה שמקבל כרגע דיירת ספציפית.
כן היו זמנים שמאסטר שף היתה יותר רלונטית מהאח הגדול...52.3% רייטינג על תוכנית אוכל?![]()
היו זמנים שלא היה פיצול בערוציםכן היו זמנים שמאסטר שף היתה יותר רלונטית מהאח הגדול...
זה היה כשקשת ורשת היו עדיין ערוץ אחד, לא היו להם מתחרים (חוץ מערוץ 10 שהיה מצליח להגיע לרייטינג כמו ערוץ 11 היום)52.3% רייטינג על תוכנית אוכל?![]()
וואו, עציץ זכה! איזה כיף!
משרתת, סנג'רית עם רמת משכל של ילד בן 4 ניצחה באח הגדול, yaaaaay
מישהי שלא עשתה שום דבר בבית מלבד נקיונות והתחנפויות.
העיקר לא סתיו.
בואו נלמד כולנו ממעתוקה איך להיות אנשים טובי לב, איך להגיד וואי וואי באמת? ואיך לבטל את עצמינו מול אחרים
הלא לשם כך התכנסנו כאן בתכנית הטראש שנקראת האח הגדול: כדי להמליך אנשים זכים וטובי לב שאולי יצליחו להוות דוגמה לנוער הערסוואתי שלנו
ושנוכל לשכוח מהקיום שלהם אחרי 5 דקות כשייעלמו אל תהום הנשיה.
תיכף תגיע הישרדות וגם שם, אנחנו נמליך את האיש המוסרי, זה שאין לו מושג מה הפורמט, זה שלא שיקר ולא תיחמן ולא חטא כנגד השם.
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.