חג השבוע חג!
לכו תתכוננו לקראתו
ארכיאולוגים נהיו לי פה
כמה חפירות יא באבא.
לכו תתכוננו לקראתו
ארכיאולוגים נהיו לי פה
כמה חפירות יא באבא.
ברורמאמי שלי, מיקוש,
אולי עבורם זה חשוב ואף נחוץ כדי להשאר על הגלגל
לזמן קצוב.
אבל, כמי שהגיעה מתעשיית הלייקים באינסטוש,
וזכתה לאלפים רבים ומכל העולם,
אני אומרה, זה בולשיט, זה מלאכותי, זה לעולם לא יחליף
מגע יד, מבע עיניים, מילה טובה מאדם אהוב ומוערך,
חיבוק אמיתי, או חיוך. זה הכל הבל הבלים, מיקוש.
![]()
אותי יותר מעניין להשוות למעתוקחדרתי לראשונה לאינסטגרם של סתיו, לראות סדר גודל של לייקים לפוסטים … אין שם משהו מפתיע או הלם… בטח אחרי שיצאה מהבית וגם בתקופה שהייתה בבית…
הייתי מצפה שזה יהיה בכפולות או פי כמה מדיירים אחרים.. מוזר .. היה רק פוסט אחד שעבר את 20 אלף, הפוסט של המפגש עם הילדים.. שהגיע ל25 אלף. רק אחד. ושני פוסטים בלבד היא הצליחה לעקוף את 10 אלף. מוזר לאללה. הייתי מצפה שהכל יהיה פי 2 לפחות… הרבה יותר מכל הדיירים.
להבדיל ספיר, שהממוצע לייקים שלה לפוסטים שהיא מעלה, מאז שיצאה - הוא גבוה הרבה יותר… 10 אלף, 20 אלף, 15 אלף, 10 אלף, 30 אלף לייקים.
לא נראה לי שהיא זוכה למשהו, יכולה לעשות מעקב ולבדוקאותי יותר מעניין להשוות למעתוק
בתור הזוכה כל פוסט שהיא מעלה - זוכה לכמה?
לא אעקוב אחרי ה''אמיתית'' הזו בעד שום הון
דמות של העמחה האהבלה עם פרצופי השבץ
לקקנית ומשרתת של בריונים
גם לין זינקהלא נראה לי שהיא זוכה למשהו, יכולה לעשות מעקב ולבדוק
היחידות שיצאו עם משהו מהאח זה סתיו וספיר.. כל השאר ישכחו.. רואים שספיר ממשיכה לעלות בעוקבים כל יום… שתיהן לא תקועות במקום.. ליתר אין הרבה לאן לפרוח עם העוקבים.
אז חדרתי גם למעתוקאותי יותר מעניין להשוות למעתוק
לקקנית ומשרתת של בריונים
חחח אין עניין להישאר לעקובאז חדרתי גם למעתוק
לפני הזכייה ממוצע של 3000 לייקים לפוסט..
אחרי הזכייה, 2 פוסטים עם 20,000 לייקים..
הלכתי להוריד עוקב
אני עוקבת רקֶ אחרי ספיר, שניר ועקבתי אחרי שי והסרתי.חחח אין עניין להישאר לעקוב![]()
טליה אחרי היציאה הגיע ל 300 אלף...אז לא נראה לי שתשווה לטליה (היום טליה על 352)אני עוקבת רקֶ אחרי ספיר, שניר ועקבתי אחרי שי והסרתי.
נראה לי מיותר לעקוב אחרי מי שלא מעניין אותי.
אגב, בקצב הזה של העליה של סתיו היא תגיע לכמות העוקבים של טליה. אבל כרגע זה הבאז, העליה מטורפת אצל עולם.
בהמשך יש את הירידה כמו שהיה אצל שחף, דרור וכל השאר. השאלה מי ישאר רלוונטי
סתיו לא תגיע למספרים שחשבו פה שהיא תגיע..טליה אחרי היציאה הגיע ל 300 אלף...אז לא נראה לי שתשווה לטליה (היום טליה על 352)
סתיו מאוד מאוד שנוייה במחלוקת...עם כל האוהבים יש לה גם המון "שונאים" אין מה להשוות לטליהסתיו לא תגיע למספרים שחשבו פה שהיא תגיע..
אותי יותר מעניין להשוות למעתוק
לקקנית ומשרתת של בריונים
יש תמונה משותפת של נגר, ספיר ודיירים אחריםעד שאני לא אראה תמונה משותפת של שניר, ספיר ונגר
אני לא יכול להיכנס לב"ש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.