עצוב... תמיד תוכל להתגנב בשקט, כהרגלךגם אני לא הוזמנתי
עצוב... תמיד תוכל להתגנב בשקט, כהרגלךגם אני לא הוזמנתי
או לעמוד מעבר לדלת ולצותת. בזה היא טובה.עצוב... תמיד תוכל להתגנב בשקט, כהרגלך
רואה מיק? לספיר היה הכי טוב לצאת מתי שהיא יצאה ולבסס את עצמה בביצה לפני הגמר
היא תהיה בסדר. היא תסתדר.רואה מיק? לספיר היה הכי טוב לצאת מתי שהיא יצאה ולבסס את עצמה בביצה לפני הגמר![]()
דווקא שלושת הזנוחים האלה??
זנוחים?דווקא שלושת הזנוחים האלה??
נטולי כריזמה לחלוטין, יאבשים.
היה עדיף את נגר, לין וליאל
בטח יהיה אירוע תרומה חתרני למיליון לסתיותרמתי כבר למיליון של סתיו
אין לי עוד כסף
פרס ניחומים למקום השני?סתיו זכתה בחופשה ליוון מתנת BLU
אין לה אפשרות לתבוע אותםמתנת בלו עלאק.
ההפקה נתנה לה את זה כדי להשתיק אותה. הם פוחדים מתביעה.
שתהנה עם אלה והילדים.
מגיע לה חופש, אחרי ששלושה וחצי חודשים היא סחבה עונה שלמה על הגב.
בסוף יובל יכולה יותר לייצג בכבוד את הערוץ 13 ולהוות סוג של דוגמא לסביבה. לא שזה מה שהאח הגדול מחפש.. אבל זו עונת קיצון שכזו.סתיו כדמות באח היא מקרה קלאסי של מקום 2 כמו ליהי גרינר, שני גולשטיין שסחבו את העונה אבל בסוף העממי המסכן לוקח.
מה שמעצבן אותי זו זריקת ה*** של עוז על המצביעים וזה ברור כשמש ששינו את שיטת ההצבעה כדי שסתיו לא תזכה.
אני לא חלק מחונטת סתיו, אפילו לא הצבעתי ומבחינת אישיות מעתוק אדם טוב יותר מסתיו אבל גרועה ממנה כדמות בריאליטי.
כשגיא הכריז שההצבעות מאוד צמודות במקביל להדחת יענקי זה אומר שיובל היתה צמודה לסתיו בהצבעות רק אחרי שקיבלה את ההצבעות של שניר (שהם בעצם גם מצביעי אברהם ספיר וכל השאר)- מה שחותם את העובדה שהסקרים היו נכונים וסתיו קיבלה את רוב ההצבעות מבין חמישיית הגמר בתחילת המשדר. המצביעים של יענקי שהצביעו ליובל אחרי הדחתו סתמו את הגולל וכך יובל ניצחה.
אני מבין את השמחה של מתנגדי סתיו או את האדישות של מי שלא מחבב אותה אבל זריקת ה*** הזו היא עלינו הצופים והמצביעים.
זה ממש לשנות את הכללים הנהוגים כדי שX לא יזכה למרות שמבין חמישיית הגמר הוא המוביל בפער.
עברו יומיים ואני עדיין בהלם מהתעוזה של עוז, הזלזול שבר שיאים בעונה הזו ובזהות המנצח לא משחקים!
יש מצב גדול שיובל היתה מקום 3 ואפילו לא 2 בשיטת ההצבעה הרגילה שהיתה נהוגה.
זה ממש החלטה של אדם אחד לשנות הצבעה של מעל 100,000 מצביעים.
מסכים שסתיו כדמות היא בעייתית וכל העונה הזו היתה בעייתית אבל כמו בדמוקרטיה- לא משנים את הכללים הנהוגים כדי להחליף תוצאה!בסוף יובל יכולה יותר לייצג בכבוד את הערוץ 13 ולהוות סוג של דוגמא לסביבה. לא שזה מה שהאח הגדול מחפש.. אבל זו עונת קיצון שכזו.
סתיו כדמות הייתה בעייתית, מאוד קשה לי לראות אותה באיזשהי תוכנית פריים טיים…
סתיו כדמות באח היא מקרה קלאסי של מקום 2 כמו ליהי גרינר, שני גולשטיין שסחבו את העונה אבל בסוף העממי המסכן לוקח.
מה שמעצבן אותי זו זריקת ה*** של עוז על המצביעים וזה ברור כשמש ששינו את שיטת ההצבעה כדי שסתיו לא תזכה.
אני לא חלק מחונטת סתיו, אפילו לא הצבעתי ומבחינת אישיות מעתוק אדם טוב יותר מסתיו אבל גרועה ממנה כדמות בריאליטי.
כשגיא הכריז שההצבעות מאוד צמודות במקביל להדחת יענקי זה אומר שיובל היתה צמודה לסתיו בהצבעות רק אחרי שקיבלה את ההצבעות של שניר (שהם בעצם גם מצביעי אברהם ספיר וכל השאר)- מה שחותם את העובדה שהסקרים היו נכונים וסתיו קיבלה את רוב ההצבעות מבין חמישיית הגמר בתחילת המשדר. המצביעים של יענקי שהצביעו ליובל אחרי הדחתו סתמו את הגולל וכך יובל ניצחה.
אני מבין את השמחה של מתנגדי סתיו או את האדישות של מי שלא מחבב אותה אבל זריקת ה*** הזו היא עלינו הצופים והמצביעים.
זה ממש לשנות את הכללים הנהוגים כדי שX לא יזכה למרות שמבין חמישיית הגמר הוא המוביל בפער.
עברו יומיים ואני עדיין בהלם מהתעוזה של עוז, הזלזול שבר שיאים בעונה הזו ובזהות המנצח לא משחקים!
יש מצב גדול שיובל היתה מקום 3 ואפילו לא 2 בשיטת ההצבעה הרגילה שהיתה נהוגה.
זה ממש החלטה של אדם אחד לשנות הצבעה של מעל 100,000 מצביעים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.