שרשור הסיגנים המחודש

m i c k e y 15

New member
אני כבר הצעתי לכן שאם אתן רוצות אני יכולה

לקבץ [לפחות לנסות XD] את כל התמונות לתמונה אחת גדולה ולהעביר להם בספייס או משהו זה יצא ממש ענק אבל אני חושבת אבל אפשר לנסות וזה אבל זה גם לא בטוח שהם יכנסו לסרטון אתן יודעות.....ויראו הכל..

butbut

New member
הם כמעט בטוח לא יכנסו! אבל זה יהיה נחמד לגבש

את כול הפורום:]

DoLi it is Me

New member
אי אפשר להעלות את זה לי טוב ולשלוח להם בהודעה

פרטית.. ולהסביר להם -_- עלינו ...

loli kiss

New member
זה אחלה רעיון ../images/Emo45.gif

אני בעד כמה שיותר דברים .. ככה שאם יהיו גם שלטים וגם סירטון זה יהיה מעולה .. גם הרעיון של לקבץ את כל התמונות עם השלטים לתמונה אחת ענקים מעולה ! *אני צריכה לעשות שלט באמת XD הגיע הזמן* לא הייתי במפגש קיץ :/ אווף

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gif התמונות שלי ../images/Emo9.gif

עשיתי 2 תמונות הראשונה
[אני הייתי אמורה לפתוח את השרשור הזה ><"]

L D N

New member
../images/Emo215.gif שוב, כמו שאמרתי לעוד כמה בנות..

טעויות גרמר זה לא ממש מתאים, כי מקפלי הם בריטים וסתם נצא מטומטמות כי הטעות הזו נחשבת גדולה
אז אם יש לך זמן, בבקשה תשני את ה-Love ל-LOVES אני ממש לא באה בגישה קטנונית, ברצינות.

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif השלט שלי ^^

כמו שאמרתי- אסור לי להצטלם לאינטרנט >< אז צילמתי רק את השלט. אז הL נחתכה, אז מה? אז הכתב מכוער, אז מה? אז זה צבעוני יותר מדי, אז מה? אז זה נראה כמו ציור של ילדים בני חמש, אז מה? עדיין השקעתי D: -הMCFLY ייצא יפה ומותר לי להתלהב כי פעם ראשונה שמשהו בחיים יוצא לי יפה ^^-

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifואוו!!

דבר ראשון.. הL לא נחתכה [טוב אולי קצת..P: אבל זה עדיין יפהה!!] הכתב לא מכוער זה לא ציבעוני מדיי!! וזה לא נראה כמו ציור של ילדים בני חמשש!! קאפישש?! יצאא ממש יפהה!!

כראלה

New member
אעאהעה סתמיי י'חייזר ../images/Emo153.gif

זה כזה מושלם
וממש אהבתי את ה'מקפליי' :)

הינה שלי ../images/Emo9.gif

חחחחי ^ סתם חשבתי שזה יהיה מצחיק ומקורי ^^ אז כןן , זאת התוכית שילי [[ : ותאמינו לי שהתאמצתי בשביל זה!! היא פשוט כ-ל שנייה ששמתי לה את הדף שבא היא זרקה אותו
זה היה מעצבן ביותר .

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחחח זה ענק ../images/Emo6.gif

אבל את חייבת ללמוד לשרשר
את רואה את ההודעה הראשית? "שרשור הסיגנים המחודש" שגילולית פתחה? את פותחת אותו, יורדת קצת למטה, ולוחצת על הוספת תגובה

למעלה