שרשור הסכמ"ש החוזר של ג'ימי החוזר!

סיכום שבוע

היי, הנה סיכום שבוע והפעם הוספתי משהו חדש, בנוסף לשאלת השבוע תהיה גם שאלה שקשורה לשתי הסדרות במטרה להפריח את הדיון הזה.

שאלת השבוע -
השבוע היה אחד באפריל, ספרו על מתיחה ורציתם שהיא תהיה אמיתית?

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
ציון לפרק השבוע של OUAT:
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
מה קניתי השבוע:
תוכנית לשבוע הבא:
תמונת השבוע:
שאלת השבוע על הסדרה: האגדה הראשית של הסדרה היא שלגייה ושבעת הגמדים, אם הייתה אפשרות להחליף את האגדה באיזו אגדה הייתם מחליפים ולמה?

Macphista

New member
טרללה

שאלת השבוע -
השבוע היה אחד באפריל, ספרו על מתיחה ורציתם שהיא תהיה אמיתית?
אני לא אוהבת את אחד באפריל. אני טיפוס די נותן אמון ועובדים עלי ממש בקלות... אז... לא.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: די שבוע meh
אה! נזכרתי. הייתי די גאה בעצמי. באופן כללי אני לא אוהבת להתלונן על שירות או מוצר ואיכשהו מסתדרת אבל...
קניתי מזרון חדש לפני שלושה שבועות. ממש היום לפני שלושה שבועות הוא הגיע אלי. ובשבוע הראשון היה סבבה. ובשבוע השני כבר נוצר שקע במרכז המיטה, ועכשיו זה כבר סבל לישון עליו.
וזה מזרון יקר של חברה מוכרת והכל. ויש אחריות ל10 שנים. אז התקשרתי. ושבוע הבא יגיע טכנאי מזרונים (חחח) כדי לאבחן את המזרון שלי.
קיצור, אני שמחה שלא פשוט נשארתי איתו ו"אסתדר כבר" ודי גאה שהדבר יטופל. בתקווה שאכן אקבל מזרון חדש במקומו ולא יעשו איזה תיקון גרוע או ישימו רפידה גרועה.

דבר פחות טוב שקרה השבוע: אני חושבת שכן עבדו עלי אבל הנחתי לזה כי זה באמת עשה לי תחושה לא סימפטית.

ציון לפרק השבוע של OUAT: 7

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): אני באמצע העונה השלישית של משחקי הכס! עושה מרתון לקראת החזרה בשבוע הבא וממש מתלבטת ביום שני מה לראות קודם- פרק של וואנס או פרק של משחכס.

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): ממשיכה עם ריקוד, לא מתקדמת במיוחד...

מה קניתי השבוע: צבע. אני הולכת לצבוע את הבית של ההורים שלי.

תוכנית לשבוע הבא: לצבוע את הבית של ההורים שלי. אמור להגיע אלי גנן כי כל הגינה שלי עשבים עד גובה המותניים. וטכנאי המזרונים (חחח, הקונספט מצחיק אותי).

תמונת השבוע: זה רק חלק מהעשבים שהגינה שלי גידלה.

שאלת השבוע על הסדרה: האגדה הראשית של הסדרה היא שלגייה ושבעת הגמדים, אם הייתה אפשרות להחליף את האגדה באיזו אגדה הייתם מחליפים ולמה?
היפה והחיה. כי זו האגדה האהובה עלי עוד מילדות. רק אני רוצה שתהיה בל אחרת. גבוהה יותר. וכריזמטית יותר.

יש דבר כזה טכנאי מזרונים?

כיף לך שיש לך דירה עם גינה, גם אני מקווה אולי למצוא אחד כזה שנה הבאה
ובהצלחה בצביעה!

לדעתי את הטוב תמיד שומרים לסוף, אם את אוהבת יותר משחקי הכס אז תראה קודם OUAT ואחר כך משחקי הכס
אלא אם את במתח כבר מהפרק הראשון...

Macphista

New member
חחח טכנאי מזרונים

אדווח שבוע הבא מה הוא בדיוק עושה.

כן, גם לי נראה שקודם אראה וואנס.

טכנאי מזרנים? מעניין איזה ציוד הוא מביא?

אני גאה בך שהתקשרת אליהם, תספרי מה הדיאגנוזה של המזרון.

מה הגודל של הגינה שלך? היא נראית עצומה, יפייפיה, פרא כזה.

וגם אני בעד להחליף את בל, זה באמת ששכחתי לרשום בסיכום פרק, שגם הפרק היא עיצבנה אותי, יש לי כנראה כבר אלרגיה אליה.

Macphista

New member
היא באמת די גדולה

זה מצחיק, השטח שאני גרה בו די גדול, אבל הדירה עצמה בתוך כל הבלגן הזה די קטנה.
בכל מקרה כידוע זה לא באמת שלי אז... כל עוד אני כאן אני צריכה לדאוג גם לגינה...
אין לי מושג באומדן גודל...

האמת שפרק האחרון בל הייתה חביבה. היו לה כמה משפטים טובים, האינטראציה עם הוק הייתה חביבה.
אני פשוט חושבת שבל האמיתית היתה כריזמטית יותר ו... גבוהה יותר.
לא נעים לי לפסול מישהי על תכונות פיזיות (השחקנית ממש ממש נמוכה ואולי זה חלק מהסיבה שהביאו אותה כי רוברט/רמפל די נמוך) אבל בל, "היפה", צריכה להיות גבוהה יותר בעיני.

סיכום שלי

שאלת השבוע -
השבוע היה אחד באפריל, ספרו על מתיחה ורציתם שהיא תהיה אמיתית? אחותי סיפרה לי שהיא בהריון, הייתי הכי מאושר בעולם וחשבתי שיהיה לי סוף סוף אחיינ/ית ראשונ/ה ובסוף לא....

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: שבוע משעמם..
דבר פחות טוב שקרה השבוע: אני חושב שיש לי איזה משהו, ויש לו תסמינים מעצבנים ואני מחכה לרופא לפגוש אותו...
ציון לפרק השבוע של OUAT: עוד לא ראיתי
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): ראיתי איך פגשתי את אמא, סך הכל הפרקים שלפני האחרונים היו מצחיקים באמת אבל האחרונים הרגישו קצת עצובים לי מדי...
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): לא שמעתי
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): אני חושב לקנות ספר
מה קניתי השבוע: קניתי סוף סוף גלידות

תוכנית לשבוע הבא: לנקות את הדירה ולצאת לחופשת פסח
תמונת השבוע: לא יכול להעלות תמונה

שאלת השבוע על הסדרה: האגדה הראשית של הסדרה היא שלגייה ושבעת הגמדים, אם הייתה אפשרות להחליף את האגדה באיזו אגדה הייתם מחליפים ולמה? הגיבן מנוטרדאם, זה היה הסרט הכי אהוב עליי מדיסני, הסיפור שלו די יפה ואני חושב שאם זאת היתה אגדה מרכזית בסדרה אז הסדרה היתה אחרת לגמרי, אולי משהו שעוסקת בלקבל את השונה ופחות קטעים שתמיד צריך להיאחז בתקווה ברגעים קשים (90 אחוז מהמשפטים של מרי מרגרט הם ככה...)

Macphista

New member
חחח אתה חושב לקנות ספר?

איזה ספר אתה חושב לקנות?
אתה רוצה המלצות?

זה סתם מצחיק אותי. לא יודעת למה. אף פעם לא חשבתי לקנות ספר. פשוט עברתי ליד חנות ספרים ו- היי מגניב ספר.

מתיחות זה נורא. במיוחד מתיחות טובות... כשמבינים שהיו רק מתיחה...

חח אני צריך לקרוא משהו שכבר אוכל להתחבר אליו

בחצי השנה האחרונה לא קראתי משהו
וחשבתי שאולי פסח זה הזמן הטוב לקרוא משהו מעניין
אבל אין לי מושג! חשבתי אולי ORANGE IS THE NEW BLACK

Macphista

New member
למה לקרוא ספר שאתה מכיר כבר את העלילה שלו?

חחחח
התכוונתי על ידי המשפט הזה להניע אותך מלקרוא את כתום הוא השחור החדש.
ואז שורה מתחת לעודד אותך להתחיל לקרוא את שיר של אש ושל קרח (משחקי הכס), ואז הבנתי שבעצם ביטלתי גם את ההמלצה שלי...
חחחח

אני עדיין ממליצה לקרוא ששאו"ק.
למרות שעוד לא סיימתי את החמישי....

בכל מקרה, מה אתה אוהב לקרוא? מה קורא בדרכ?

אין שום קשר בין הספר לסדרה

קראתי את הספר לפני שנה, וכל קשר בינו לבין הסדרה כלכך מקרי, שזה כמו שני סיפורים של אנשים שונים לגמרי.
ממליצה בחום לקרוא את הספר

לא ראיתי את הסדרת טלויזיה דווקא

אני באופן כללי אוהב ספרי מתח או דרמה
האמת התחברתי גם לאחרונה לספרים מסוג כמו מפוצלים ומשחקי הרעב

יש לי את כל הספרים בבית

אבל עוד לא יצא לי להתחיל לקרוא אותם...

מישהו שלא חובב ספרות פנטזיה יתחבר לסדרה הזאת?

Macphista

New member
אתה שואל את זה אחרי שקנית את כל הספרים?

או שהם של קרוב משפחה?

תתחיל לקרוא. תדע.

יש ספר ספציפי שאתה חושב עליו?

מקווה שלרופא יהיו בשורות טובות ותרגיש טוב

יש תוכניות לחופשת פסח?

כמו שאמרתי למעלה

אבל אני פתוח להמלצות..

אני גם מקווה שלרופא יהיו בשורות טובות.. זה פשוט מעצבן שבזמן האחרון הרבה ימים נהיו סובבים סביב זה..

והתוכניות - לישון ונסיעות לכל מיני מקומות

למעלה