שרשור הסכמ"ש החוזר של ג'ימי החוזר!

מסכמת

שאלת השבוע -
השבוע היה אחד באפריל, ספרו על מתיחה ורציתם שהיא תהיה אמיתית?
אמממ אני לא אוהבת שעובדים עלי ואני די גרועה בלעבוד על אחרים

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
עוד הסמכה שסיימתי בעבודה!

דבר פחות טוב שקרה השבוע:
אני שוב חולה, זה כבר פעם שלישית בחודשיים, אני לא יכולה להחסיר ימים מהעבודה, לא נעים לי וגם לא נשארת לי משכורת כמעט, נמאס!

ציון לפרק השבוע של OUAT:
6

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
השלמתי את עונה 27 של הישרדות, היה בסדר, שלישיית גמר די מבאסת, אבל שיהיה, מחכה שיצטברו כמה פרקים בעונה החדשה ואתחיל גם אותה.

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
גלגלצ

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
לא קראתי מלא זמן וזה ממש חסר לי.

מה קניתי השבוע:
קניות סל סופר בעיקר, מצעים של קיטי לקטנה (היה במבצע, סט לקיץ).

תוכנית לשבוע הבא:
לקבל בשורות טובות על מה שהחזקתם לי אצבעות שבוע שעבר, השבוע אני אדע תשובות ואני ממש מקווה ומתפללת שיהיו חיוביות.

תמונת השבוע:
חולה ועייפה מדי

שאלת השבוע על הסדרה: האגדה הראשית של הסדרה היא שלגייה ושבעת הגמדים, אם הייתה אפשרות להחליף את האגדה באיזו אגדה הייתם מחליפים ולמה?
אני אישית אוהבת את את סינדרלה, זו האגדה שאני הכי אהבתי בילדותי, זה יכל להיות ממש נחמד עם הרבה יותר אפשרויות.

שבוע טוב ובשורות טובות

pink lemon

New member
אי אפשר לפתוח הודעה חדשה

בבקשה פתחו סיום עונה לארץ הפלאות

סכמ"ש

השבוע היה אחד באפריל, ספרו על מתיחה ורציתם שהיא תהיה אמיתית? אף מתיחה. שונאת את ה-1 באפריל, אלרגיות למתיחות מכל סוג שהו.....

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: נרשמתי לעוד תואר שני....

דבר פחות טוב שקרה השבוע: הלחץ מהטיסה הולך וגובר..... עוד 18 שעות יוצאים מהבית....

ציון לפרק השבוע של OUAT: כבר לא זוכרת.... נראה לי היה בינוני...

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): פרנהוד בעיקר...

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): פסקוך פרוזן שולטתתתת!!1111

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): הסמל האבוד של דן בראון. אל תקראו, פשוט אל! לפי הקינדל נשארו לי עוד שעתיים, ואני כבר כלכך מיואשת שאני מקווה שאני אסיים בטיסה.
אתמול קניתי את 12 שנים של עבדות באמזון, היה מבצע של ספר בדולר, אני ממש רוצה להתחיל אותו כבר (מהסרט לא התרשמתי מידי)

מה קניתי השבוע: מה לא קניתי השבוע. מתנות לאחיינים, בדים לשמלות, נעליים כובעים וגרביונים לבנות, מוצרי טואליטיקה, לחם נ"ג, הכל הכל לקראת הטיסה. אבל הכי נהנתי לשתות קפה עם חברה בסטארבאקס אז זה הדבר הכי מוצלח שקניתי לי

תוכנית לשבוע הבא: להנות מישראל ולנסות לא להתעצבן על אימא שלי וחמותי

תמונת השבוע: מתנה לפסח מאימא, שמלות ליל הסדר שתפרתי במו ידי

שאלת השבוע על הסדרה: האגדה הראשית של הסדרה היא שלגייה ושבעת הגמדים, אם הייתה אפשרות להחליף את האגדה באיזו אגדה הייתם מחליפים ולמה? לא הייתי מחליפה. אני מאוד אוהבת את הדגש על המשפחתיות ועל החיים אחרי הסוף הטוב. אגדות נוספות שהיו יכולות להיות סיפור מעניין - אגם הברבורים ובת הים הקטנה

מקסים!!! איזה יופי שאת יודעת לתפור

יצא ממש מקסים, אני אוהבת את הגזרה שלהן.

שתיהיה לכם טיסה נעימה ושהזמן יעבור מהר (ושיהיו סרטים טובים במטוס). ותהנו מותק, מקווה שיצא לך לעדכן שתהי פה בארץ.

למעלה