מסכמת
שאלת השבוע -
השבוע היה אחד באפריל, ספרו על מתיחה ורציתם שהיא תהיה אמיתית?
אמממ אני לא אוהבת שעובדים עלי ואני די גרועה בלעבוד על אחרים
דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
עוד הסמכה שסיימתי בעבודה!
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
אני שוב חולה, זה כבר פעם שלישית בחודשיים, אני לא יכולה להחסיר ימים מהעבודה, לא נעים לי וגם לא נשארת לי משכורת כמעט, נמאס!
ציון לפרק השבוע של OUAT:
6
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
השלמתי את עונה 27 של הישרדות, היה בסדר, שלישיית גמר די מבאסת, אבל שיהיה, מחכה שיצטברו כמה פרקים בעונה החדשה ואתחיל גם אותה.
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
גלגלצ
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
לא קראתי מלא זמן וזה ממש חסר לי.
מה קניתי השבוע:
קניות סל סופר בעיקר, מצעים של קיטי לקטנה (היה במבצע, סט לקיץ).
תוכנית לשבוע הבא:
לקבל בשורות טובות על מה שהחזקתם לי אצבעות שבוע שעבר, השבוע אני אדע תשובות ואני ממש מקווה ומתפללת שיהיו חיוביות.
תמונת השבוע:
חולה ועייפה מדי
שאלת השבוע על הסדרה: האגדה הראשית של הסדרה היא שלגייה ושבעת הגמדים, אם הייתה אפשרות להחליף את האגדה באיזו אגדה הייתם מחליפים ולמה?
אני אישית אוהבת את את סינדרלה, זו האגדה שאני הכי אהבתי בילדותי, זה יכל להיות ממש נחמד עם הרבה יותר אפשרויות.
שבוע טוב ובשורות טובות
שאלת השבוע -
השבוע היה אחד באפריל, ספרו על מתיחה ורציתם שהיא תהיה אמיתית?
אמממ אני לא אוהבת שעובדים עלי ואני די גרועה בלעבוד על אחרים
דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
עוד הסמכה שסיימתי בעבודה!
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
אני שוב חולה, זה כבר פעם שלישית בחודשיים, אני לא יכולה להחסיר ימים מהעבודה, לא נעים לי וגם לא נשארת לי משכורת כמעט, נמאס!
ציון לפרק השבוע של OUAT:
6
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
השלמתי את עונה 27 של הישרדות, היה בסדר, שלישיית גמר די מבאסת, אבל שיהיה, מחכה שיצטברו כמה פרקים בעונה החדשה ואתחיל גם אותה.
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
גלגלצ
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
לא קראתי מלא זמן וזה ממש חסר לי.
מה קניתי השבוע:
קניות סל סופר בעיקר, מצעים של קיטי לקטנה (היה במבצע, סט לקיץ).
תוכנית לשבוע הבא:
לקבל בשורות טובות על מה שהחזקתם לי אצבעות שבוע שעבר, השבוע אני אדע תשובות ואני ממש מקווה ומתפללת שיהיו חיוביות.
תמונת השבוע:
חולה ועייפה מדי
שאלת השבוע על הסדרה: האגדה הראשית של הסדרה היא שלגייה ושבעת הגמדים, אם הייתה אפשרות להחליף את האגדה באיזו אגדה הייתם מחליפים ולמה?
אני אישית אוהבת את את סינדרלה, זו האגדה שאני הכי אהבתי בילדותי, זה יכל להיות ממש נחמד עם הרבה יותר אפשרויות.
שבוע טוב ובשורות טובות